malinerro 23.11.08, 00:05 Co jest powodem znacznie większej sprzedarzy hatchbacków niż sedanów? Mnie odpowiadałby większy sedan. Jego cena wyższa jest jedynie o około 1200 zł. Link Zgłoś Obserwuj wątek
jaki71 Re: Astra II, sedan czy hatchback ?? 23.11.08, 08:54 Jeden lubi blondynki, drugi brunetki. Jeden lubi sedany, drugi hatchbaki. Sedan zrobiony na bazie hatchbacka rzadko dobrze wygląda to raz, a dwa że wielu kieruje się praktycznością a nie gustem. Link Zgłoś
tocqueville Re: Astra II, sedan czy hatchback ?? 23.11.08, 09:20 a po kupować sedana? już lepiej kombi Link Zgłoś
bambo.pl Re: Astra II, sedan czy hatchback ?? 23.11.08, 09:31 sedan jest bardzej praktyczny sprawdziłem mozna wiecej nietypowych przedmiotów przewozić no i chyba jest ładniejszy np clio a thalia tfuu clio całkiem zgrabne auto a thalia jaka jest ...... Link Zgłoś
tocqueville Re: Astra II, sedan czy hatchback ?? 23.11.08, 09:44 Sedan jest bardziej praktyczny niż kombi? Jakie nietypowe przedmioty mozna przewieźć sedanem? Szafkę? Lodówkę? Link Zgłoś
jaki71 Re: Astra II, sedan czy hatchback ?? 23.11.08, 10:03 Są w przyrodzie sedany ładniejsze od hatchbacków i kombi :) Są ludzie, którzy nie potrzebują dziwnych przedmiotów wozić. Są sedany cichsze niż kombi. Link Zgłoś
malinerro Re: Astra II, sedan czy hatchback ?? 23.11.08, 10:46 ERRATA do pierwszego wpisu; jest sprzedarz... a powinno być sprzedaż! Link Zgłoś
jacek671 Re: Astra II, sedan czy hatchback ?? 23.11.08, 11:51 konkretnie jeśli wziąść pod uwage astrę II to hatchback według mnie jest ładniejszy od sedana z wyglądu, jak się to ma w praktyce to nie wiem , bo ja na ten przykład kupiłem hatchbaka astre II a sedana nie brałem pod uwage bo mi się nie podobał , kupiłem w belgii i jak na razie jestem zachwycony tym autem . Link Zgłoś