Dodaj do ulubionych

Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzurowa...

IP: *.inetaccess.pl 02.12.08, 09:19
bezrękawnik to podstawa
Obserwuj wątek
    • Gość: Adas Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 09:56
      Soul fajny :)
    • Gość: Bielas Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.chello.pl 02.12.08, 10:06
      dobra zagrywka z bezrękawnikiem i chińczykiem w tle (rozumiem, że to nawiązanie do "azjatyckiego" odcinka) :)
      3,5 dci będzie w lagunie coupe?? tak ciężki silnik z przodu, jeszcze w FWD to w ogóle nie będzie skręcać - porażka.
      Ciekawe czy uda się japońcom z hondy przypilnować chinoli i malezyjczyków (?) przy składaniu jazzów i city. Bo mnie coś się wydaje, że znów za kilka lat będzie odwrót.
    • evocati Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro 02.12.08, 10:09
      Nie wiem gdzie mają rozum Chińczycy i na jaką sprzedaż w ogóle liczą..

PS. Świetna końcówka :d
    • Gość: fresz drajwer Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.intelink.pl 02.12.08, 10:43
      NIE MAM PYTAŃ !
      ale się naśmiałem !!! SSSSSSSSSSUPER odcinek ! forma zwyżkuje, temperatura w grudniu na plusie, bezrękawnik na prowadzącym :)
      ta KIA to dla mnie może mieć nazwę Rowenta (nawet jak na Kie pasuje jak ulał !), bo trochę żelazko przypomina
      POZDRAWIAM !
    • Gość: mis Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: 194.242.148.* 02.12.08, 11:17
      Pól nocy nie spalem nie mogac sie doczekac bezrekawnika, hura jest Pan Wielki.
      wielki PLUS na wasze konto.
      dzien bez bezrekawnika jest jak dzien bez kawki . pobudza odmladza.
      pozrd
    • Gość: Lou Cypher Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 13:25
      Chyba sobie bezrękawnik kupię...;)
    • Gość: dd Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.12.08, 16:25
      dzien bez motodziennika jest dniem straconym
    • Gość: poldeks Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 17:28
      ooo widzę antenowy zaczątek striptizu ;D
      propos kia'ji - nędza i porażka ale w ładnym wykonaniu i wykończeniu.
    • Gość: spike Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.chello.pl 02.12.08, 17:53
      Fajny odcinek, generalnie coraz lepsze odcinki, prowadzący się rozkręca, jest pewniejszy siebie, daje coraz więcej ze swojego charakteru, dzięki temu program zaczyna mięć jakiś smaczek i o to chodzi. Jeśli by obejrzec jeden z pierwszych odcinków a ten ostatni to różnica jest dość spora na korzyść oczywiście tego ostatniego, pozdrawiam.
    • Gość: TJ Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.chello.pl 02.12.08, 17:58
      Ech, złośliwiec z Pana, Panie Jacku, ale to fajnie, dogadalibyśmy się... ;) Cóż, Soul na pewno wygląda oryginalnie, tego nie da się ukryć, całkiem ciekawe autko. Może do końca oryginalne faktycznie nie jest, ale nie bądźmy już tacy wredni. Mam nadzieję, że CAPa z chęcia nabycia drogą kupna ich jakże gustownej trumienki - Dragona nawiedzi niewielu klientów. Chińskiego Jazza (jakkolwiek by to nie zabrzmiało) trochę się obawiam, podobnie City, który na zdjęciach może i wygląda nieźle, na żywo prawdopodobnie znów okaże się brzydki jak noc i dołączy do nowej Thalii. Choćby nie wiem jak agresywnie wystylizowano lampy w City, kółka wciąż będą malutkie a karoseria nieproporcjonalna, napompowana, także całość znów będzie wyglądać pokracznie, ale chciałbym się mylić. Dobrze, że Renault i Nissan stworzyli wspólnie nową ciekawą jednostkę napędową, a to, że BMW potrafi więcej i lepiej jest chyba logiczne, ale czy tak istotne? Optymistyczny akcent na koniec - odsłonięcie bezrękawnika - oczywiście musi być. ;] Pozdrawiam.
    • Gość: glenu Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 18:41
      ja już pomykam w bezrękawnkiu ;)
    • Gość: batman Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.08, 18:57
      slyszalem ze Pan Jacek Balkan jest ekspertem od ogloszen motoryzacyyjnych i cennikow:) jakby kiedys mogl nam wytlumaczyc ile kosztują w Polsce nowe samochody Subaru to bylby gicior;d
    • Gość: luk Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 00:06
      ...jutro kupuje bezrękawnik!
    • Gość: kmp Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.08, 12:41
      a gdzie dzisiejszy motodziennik??:(
    • Gość: lolek Re: Dojrzała konstrukcja z Chin, Honda na cenzuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 19:00
      więcej info. chinolach na autochiny.pl Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka