Gość: pawel027 IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.11.03, 23:46 NIE WIEM CO JEST LEPSZE SEICENTO CZY UNO - ROCZNIK 99' A CENAT TO 16 TYS. Do uno wiem ze pierwszy wlasciciel z cala dokumentacja oraz maly przebieg. Czeka na rade i z gory thx Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: x Re: SEICENTO CZY UNO ????? IP: *.crowley.pl 17.11.03, 23:54 zalezy, czy UNO ma silnik fire Link Zgłoś
Gość: pawel027 Re: SEICENTO CZY UNO ????? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.11.03, 00:54 UNO FIRE 1.0 Link Zgłoś
Gość: x Re: SEICENTO CZY UNO ????? IP: *.crowley.pl 18.11.03, 01:04 w takim razie zalezy od twojej oceny seicento dobrze traktowane z przebiegiem 16 kkm moze byc w lepszym stanie niz uno z przebiegiem 8 kkm obslugiwane przez kogos nie majacego pojecia o obchodzeniu sie z samochodem - zylowanie silnika na zimno, nie sprawdzanie poziomu oleju itp. generalnie silniki fire (jesli dobrze sie z nimi obchodzono) jezdza spokojnie do 300 kkm, wiec 16 kkm w seicento nie musi byc karkolomna wielkoscia (ale jesli byl zle traktowany moze byc juz do remontu) zapytaj jescze na forum SC i UNO : autokacik.pl Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: SEICENTO CZY UNO ????? IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.03, 04:17 autokacik.pl/postlist.php?Cat=&Board=seicento autokacik.pl/postlist.php?Cat=&Board=uno Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: SEICENTO CZY UNO ????? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.11.03, 08:03 Bierz UNO, nie bedziesz zalowal, zupelnie inna jazda. Link Zgłoś
Gość: Królik mam UNO za 16 000 IP: *.acn.waw.pl 18.11.03, 11:26 Za te pieniądze to w Warszawie mogę Ci sprzedać Uno 1.0 ieS Fire z 2000 roku. Granatowy metalik, pięciodrzwiowy, immobiliser, blokada skrzyni biegów. Jeżeli jesteś zainteresowany daj znać na priva zdecydowany4@gazeta.pl Link Zgłoś