Gość: syl Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 10:03 Na pewno będzie się sprzedawać. Jak wszystkie skody. Jakość ta sama co w WV tylko marża niższa. Przy WV zostają jeszcze tylko ci co nie dojrzeli to świadomej oceny pojazdu (stosunek jakości pojazdu do ceny). A niestety (albo stety) jazda VW staje sie już podobnym obciachem jak BMW. Jedno dla dresiarzy drugie dla nastolatków. Link Zgłoś
Gość: b&B ceny sa znane chocby z rynku czeskiego czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 10:40 niemieckiego Podstawowa Yeti 1.2 kosztuje 260tys Kč czyli okolo 54tys zl najtansza/najdrozsza benzynowa 1.8 kosztuje 81/94tys zl najtanszy diesel 110KM kosztuje 67tys najdrozszy 2.0tdi 170KM 105tys ceny takie sobie, raczej wyzsze od produktow koreanskich i niektorych japonskich Link Zgłoś
Gość: Gość bakus Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.chello.pl 11.06.09, 12:58 Mają rację Ci którzy piszą że coś niedobrego dzieje się w Skodzie -mam fabie I i jestem zadowolony ale fabia II to poroniony pomysł.Roomster to też dziwolong,no Yeti też przekombinowany no i ceny (podobno) wysokie.Chciałem kupić Yeyi ale kupię chyba Suzuki SX4 cena niższa no i auto wygląda super.Mam wrażenie że VW zrozumiał że popełnił błąd (sprzedaż ) no i dał "dizajnera" który sprawi że Skoda pójdzie na manowce. Link Zgłoś
Gość: anatol Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 15:15 Gość portalu: Gość bakus napisał(a): VW zrozumiał że popełnił błąd (sprzedaż ) no i dał "dizajnera" który sprawi że Skoda pójdzie na manowce. Nie powinienes sie leczyc? Skoda nalezy do VW a wiec w interesie VW jest dobra sprzedaz Skody Link Zgłoś
Gość: dziadek mróz Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.dsl.telesp.net.br 12.06.09, 14:09 cena będzie prawdopodobnie zbliżona do tiguana. dziwna ta skoda z tą swoją polityką... Link Zgłoś
Gość: WN Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.interseroh.com 15.06.09, 12:00 Tragedia, concept byl genialny, inny niz wszystkie, ale to co jest na zdjeciach powyzej to jakis belt. Paskudny, inny tyl, inne swiatle, inne boki, inne wnetrze i po samochodzie, a jakby zostawili tak jak bylo to bym sprzedawal stara fure zeby kupic yeti Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ adam Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.chello.pl 17.06.09, 15:41 Zgadzam się, że SKODA się spóźniła o 3 lata. Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ ah Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.chello.pl 17.06.09, 15:57 Nie zgadzam się z tą osobą co do tego, że jest zbyt drooga. Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 16:21 Panowie przeczytałem wasze wszystkie komentarze i zadam wam takie pytanie... Ile osób z was miało kiedyś pojazd marki SKODA?? Ja jestem obecnie posiadaczem już 4 samochodu tej marki i nie mogę się doczekać kiedy w salonach zagości YETI!!! Samochody tej marki są bardzo ekonomiczne, te silniki mało co palą i są nie zawodne.. Najpierw miałem Fabie 1.9 SDI i paliła zaledwie 5 l. jezdziłem nią 2 lata i jedyne co mi się w niej uszkodziło to defekt w kole!!! Teraz mam Superba i jest to tak niezawodny samochód że zachęcam wszystkich do jego kupna. Wcale nie odstaje od AUDI czy PASATA... Jeżeli tylko wyjdzie YETI i jak się nią przejade i będe zadowolony ze spisywania się jej na jezdni to pewnie ona stanie w moim garażu!!! Link Zgłoś
Gość: kinal Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 21:34 W komentarzach (a zwłaszcza złośliwych) jesteśmy świetni! Ale to Czesi produkują pod własną marką SKODA swój samochód, a Rosjanie latają w kosmos i mają własne samoloty! A czym my się wykazaliśmy? Mam czwartą z kolei skodę(elegance 2.0 l) iczekam z niecierpliwością na skodę yeti. Link Zgłoś
Gość: evcia Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.09, 16:35 hmm mam wv Tiguan i nie bym go nie wymienila na skoda. skody to bardzo sztywne auta w srodku duzo plastiku jazda niekonfortowa jak dla mnie wyglad nawet ok ale ceny skody na takie auta jak dla mnie to za wysokie Link Zgłoś
Gość: Gość: Marek Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.strazgraniczna.pl 10.10.09, 10:15 A mi się bardzo podoba z wyglądu tylko za droga. Link Zgłoś
Gość: Gość Marek Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.strazgraniczna.pl 10.10.09, 10:21 evcia Tiguan a Yeti to nie ta sama klasa. Jak się sprawdza Twoje autko? Link Zgłoś
Gość: Boguś Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 12:26 człowieku Tiguan ma płyte z golfa tak jak oktavia i yeti, dobrze wyposarzony tiguan z 2.0 tdi kosztuje około 140 tys a yeti podobnym wyposarzeniem około 112 tyś Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: 109.207.96.* 18.11.10, 16:54 Kolego i tu sie mylisz, Yeti i Octavia sa na plycie podlogowej z audi A4 Link Zgłoś
Gość: emar Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.torun.mm.pl 11.10.09, 16:06 toyota fj 4.0 benz. 300 koni. 8 poduszek. pięć gwiazdek, wszelkie trakcje, pełna elektryka. 24 tys dol w stanach a ten jeti w stanach 12 tys dol pewnie moze nawet mniej Link Zgłoś
Gość: FILIP Skoda Yeti - karty na stół IP: 109.207.96.* 18.11.10, 17:09 Moim zdaniem to auto wygląda jak samochód średniowiecznego chłopa, które mu służyło do orania pola. Jest to auto niedopracowane, przecenione, awaryjne, ogólnie rzecz biorąc do bani. Osobiście mam tą skodę i uważam że jest to niewypał. Kupiłem ją w Czechach zaraz jak tylko tam się pojawiły na rynku był to początek roku 2008. Pojazd ten jest na tyle awaryjny, że w tym roku już wymieniłem turbinę, sprzęgło haldex oraz pompowtryskiwacze są poniżej normy, tak że też się szykują do wymiany. Jest to nieudany samochód, w przeciwieństwie do innych samochodów marki skoda. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Skoda Yeti - karty na stół IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.11, 01:26 Yeti to Yeti, ma być brzydki - jest brzydki. Dziekuje dobranoc. Link Zgłoś