Gość: no ładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 12:05 no ładnie, ale gdzie się zgubił motodziennik? o_0 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: no właśnie Re: Nowa Astra IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.09, 12:09 no właśnie brakuje motodziennika Link Zgłoś
Gość: WdR!! Re: Nowa Astra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 12:28 ładna ta astra....CHEMY MOTODZIENNIK !!!! Link Zgłoś
Gość: dziennik Re: Nowa Astra IP: *.zchpolice.com 13.05.09, 12:31 dawac motodziennik!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: placek bankal Re: Nowa Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 12:59 a w dupe nie chcecie? Co za dzieciarnia, do szkoly matolki a wieczorem jak odrobicie lekcje obejrzycie sobie prawidziwy dziennik Link Zgłoś
Gość: do placek Re: Nowa Astra IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.09, 13:05 a kogo obchodzą durni politycy ?? samochody są ciekawsze:) Link Zgłoś
Gość: placek bankal Re: Nowa Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 13:22 to se poczytajcie portale motoryzacyjne wszystko to samo a nie tu skomlicie dzis dziennika niet Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowa Astra IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.09, 13:33 placusiu zwykli normalni ludzie, którzy siedzą w pracy chcieli by w przerwie obejżeć moto dziennik zamiast iść na fajkę :) Link Zgłoś
Gość: s_mi Re: Nowa Astra IP: *.uw.lublin.pl 13.05.09, 14:06 Ja dla mnie to siostra bliźniaczka najnowszej meganki. Link Zgłoś
Gość: pompowtryskiwacz Re: Nowa Astra IP: *.zchpolice.com 13.05.09, 14:39 A co w niej ładnego? Wygląda jak połowa Seatów, nowy Megan czy Hyundai30...Wszystkie kompakty sie unifikują, gdzie te odróżniające się, rozpoznawalne auta z wyglądem konserwatywnego niemca, odważnego francuza czy pięknego włocha...No akurat AR Mito wygląda rewelacyjnie. Z ciekawych designem aut pozostają Audi, Passat CC (bo nowy Golf mógłby być równie dobrze Astrą albo Meganem), nowa C klasa, ostatnie BMW 1 i 5, nowy Citroen C5 , Ford Fiesta (w końcu przegoniła Corsę). Pomijam oczywiście Astony, Jaguary, Ferrari czy inne drogie auta, w tej półce zawsze znajdzie się coś ciekawego, ale to nieosiągalne dla większości kierowców. Link Zgłoś
Gość: Gog Re: Nowa Astra IP: *.echostar.pl 13.05.09, 14:54 Ładna! Bardzo! -- ogrodypamieci.pl/profil/ayrton-senna Link Zgłoś
Gość: turkish Re: Nowa Astra IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.05.09, 01:56 bardzo ladna, ale mazda3 jeszcze bardziej ladniejsza. Link Zgłoś