Gość: :/ Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.05.09, 17:24 dziwi mnie fakt dlaczego ikea nie robi tych łóżeczek ala samochody podejrzewam że to miałoby spore zainteresowanie wystarczy spojrzeć ile kosztuje jedno takie badziewie na allegro zrobione z jakiejś dykty ;/ a ty idioto wypisuj sobie w kółko seks seks to naprawdę to nie nasza wina że jesteś impotentem i żadna cie nie chce a że coś takiego jak napisanie chociaż jednego zdania przekracza możliwości intelektualne to też nie nasza wina widocznie Bozia cie nie kocha Link Zgłoś
dsfhellboy Re: Motodziennik: Samochodowe meble 20.05.09, 17:47 @eheheheheheheheheh Ja rozumiem że można się wydurniać jeden dzień, ale nie całe życie!! Cóż takim jak Ty powinni odcinać internet! Link Zgłoś
infinity Re: Motodziennik: Samochodowe meble 20.05.09, 19:20 Panie Jacku! A może by się tak dało zrobić test nowej Mazdy 3 ? Ona jest taka śliczna :-) Może w okolicach premiery, dealerzy byliby bardziej skłonni ja pożyczyc ? ;-) Link Zgłoś
Gość: bentley Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.chello.pl 20.05.09, 19:34 Bentleya tak trudno znaleźć na wysypisku bo Pan Jacek je kupuje - www.tok.fm/TOKFM/1,88846,1997888.html Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 21:24 fajne mebelki, a ten ostatni , najdrozszy a'la Mecrcury Zephyr - american HotRod..ponadto stoliki a'la Top gear tez swietne, ...chcialbym miec łóżeczko - samochod jak bylbym dzieciakiem...no i ta gałk do czyszczenia kibl - swietny, przewrotny pomysl.... Bentleya lubie za odlschoolowe podejscie do silnikow: 6 i 3/4 L pojemnosci :) ................... przypominam: 3 czerwca jezdzimy klasykami caly dzien... moze by Motodziennik oglosil konkurs na najlepszego upolownego w obiektywie klasyka... fajnie by bylo gdyby sie zjechaly te auta w umowionym miejscu jak na zlocie..miedzy godz..a ..godz...mozna by sobie je poogladac...Warszawa - Pl.bakowy....Wroclaw - Pl.solny itd....trza by to jakos rozdmuchać :P ma ktos jakis pomysl? gg3787531 ernwopr@wp.pl Link Zgłoś
Gość: turkish Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.05.09, 23:05 zaprezentowane meble sa odpustowo-buraczane, nie podobaja mi sie. owszem, w stanach jak najbardziej do przyjecia, ale w eu? sorewicz, wcale. a zolnierze brytyjscy woleli priusy zapewne dlatego ze prius brzmi lepiej niz ropniak, poprawia wizerunek i tak dalej. gdyby zakupili caly tabun malych diesli (pomimo ze to pojazdy rownie ekonomiczne, cenowo podobne, oraz po trzykroc zywotniejsze), nikt by sie tym nie zainteresowal, a tak prosze, nawet motodziennik o tym informuje - o to wlasnie chodzilo tym sprytnym angielskim bestiom. poza tym, klasykiem, w pewnym znaczeniu tego slowa, jezdze codziennie nie tylko trzeciego czerwca, niemniej jednak pl pomysl mi sie podoba. test? test jeszcze pewnie bedzie i to niejeden, cierpliwosci. na koniec, prosze, przestancie poniektorzy goscie dopieprzac sie do siebie wzajemnie, bo to nudne i infantylne. pobiegajcie sobie z rana, przejedzcie sie na rowerze, naslonecznijcie sie (witamina D), wtedy wam moze przejdzie. tschuss! Link Zgłoś
Gość: pompowtryskiwacz Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.zchpolice.com 21.05.09, 15:21 Armia w UK to chyba raczej jeździła Vauxhallami a nie Oplami ;) Link Zgłoś