Gość: ian Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 09:13 Chłopaki z Bentley'a są zabawni, a może jest to im potrzebne na przyszłość, bo w planach mają jakiś paskudny i psujący się model dla mas ;) Link Zgłoś
Gość: kor Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.toya.net.pl 20.05.09, 09:16 szczotka do kibla!!!!! aaasaaaa!!! robiąc kupę zmieniał bym sobie biegi :D :D taki news sprawia, że cisi fani się ujawniają... Link Zgłoś
Gość: Ttt Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: 193.111.166.* 20.05.09, 09:36 Jak zawsze cos ciekawego. Myślę o jakimś mebelku do domu przerobionym z samochodu. A test ?????? Link Zgłoś
Gość: kas Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.migutmedia.pl 20.05.09, 09:55 Panie Jacku jeśli za wystarczające wyjaśnienie uważa Pan że tekst: "sam nie wiem czemu nie można obejrzeć testu", to bardzo się Pan myli... Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 10:32 Panie Balkan, proszę nie chowaj Pan głowy w piasek lecz tłumacz Pan co z tym testem!!! Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 10:39 balkan@moto.pl Link Zgłoś
Gość: G_Rw Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: 62.233.211.* 20.05.09, 10:57 no co ?? kaszana z testu wyszła i tyle :D Link Zgłoś
Gość: magik Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.ip.netia.com.pl 20.05.09, 11:00 PANIE JACKU - CO Z TESTEM???????????????????????? Link Zgłoś
climber73 Re: Motodziennik: Samochodowe meble 20.05.09, 11:10 no dorze, a co z tym testem?????? ;))))) Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: 195.47.201.* 20.05.09, 11:11 a gdzie TEST ?????? Link Zgłoś
Gość: mis Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: 194.242.148.* 20.05.09, 11:24 mi juz sie znudzilo czekac na test :( Link Zgłoś
Gość: pabby Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.riz.pl 20.05.09, 11:42 Test - Pamietamy! Link Zgłoś
Gość: adams Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.3s.pl 20.05.09, 11:51 Przypuszczam, że ten tak długo oczekiwany test nie wypadł korzytnie dla samochodu (nie wiem jaki model był testowany), a wydawca portalu nie chce prowadzić kolejnej wojny z polskim przedstawicielem firmy, której produkt był obiektem krytyki. Pan Jacek niedawno, w teście BMW serii 7, udowodnił, że nie ulega zasadom poprawności politycznej obowiązującej w branży motoryzacyjnej i nie ma dla niego żadnynch "świętości", czym zapewne zaskarbił sobie wielką sympatię polskiego przedstawicielstwa BMW. Kto tym razem był głównym bohaterem tego tajemniczego test? - może się kiedyś dowiemy. Link Zgłoś
scorpinor Re: Motodziennik: Samochodowe meble 20.05.09, 12:12 Z tym testem to nie ładnie zachowuje się ekipa motodziennika - wpierw tyle gadania, że testy będą, że fajne, a jeden odcinek już nakręcony i nagle nic. Żadnego wyjaśnienia co, gdzie, jak. Co do dzisiejszych newsów to te motoryzacyjne meble kompletnie mi się nie podobają. Gdzie w domu trzymać cały tył samochodu z dwoma niewielkimi fotelami? Albo wykorzystywać ogromny silnik jako podstawkę pod malutki szklany blat. Ale gusta są różne. I jeszcze kolejne absurdy pseudo-ekologii. Brytyjska armia kupuje Priusy bo jaka u nich troska o środowisko. To nic, że jeżdżą czołgami i transporterami opancerzonymi po poligonach, ale jadąc parę kilometrów po świeże bułeczki żołnierz pojedzie sobie Priusem. Ach, jacy wspaniałomyślni! Albo sprawa Bentleya - chwalić się certyfikatem, który w praktyce jak się okazuje nic nie znaczy... Link Zgłoś
Gość: <>< Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.175.152.2.koba.pl 20.05.09, 12:13 a o tescie nadal nic nie wiadomo.az dzis mi sie srednio motodziennik ogladalo Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.srv.volvo.com 20.05.09, 12:31 Panie Jacku,w temacie braku testu - to tak przynajmniej z szacunku do osob ogladajacych Pana wiadomosci nalezalo by dac jakas konkretniejjsza informacje dlaczego go nie ma?!? Co do mebelkow dzieciecych w ksztalcie aut - to nie sa meble robione w Polsce przez polskie firmy - mebelki sa importowane z Chin w paczkach - u nas mozemy sobie je jedynie kupic a potem pluc sobie w brode ze sie kupilo taki chlam... :( Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 12:52 Dajcie juz sobie siana z tym testem, jak bedzie to bedzie a dopuki sie nie ukarze to nie bedzie zadnych informacji na ten temat bo znowu wysypie sie woreczek z pytaniami jak powyzej Link Zgłoś
Gość: agamemnon Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.exell.pl 20.05.09, 13:17 Panie Jacku: odważny człowiek potrafi się przyznać, że coś mu się nie udało... A Pan, nie dość, że zrobił sobie z gęby cholewę, to jeszcze olał ciepłym moczem swoich wiernych odbiorców. Zawiódł Pan z tym testem na całej linii :-( Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.acn.waw.pl 20.05.09, 14:32 Widziałem taki fotel ferrari w salonie ferrari rok temu. naprawdę fajny, nie wiem ile tam kosztował. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.toya.net.pl 20.05.09, 14:47 Gdzie jest test? Link Zgłoś
rtoip1981 Re: Motodziennik: Samochodowe meble 20.05.09, 16:51 na marginesie, bentley to faktycznie ekologiczne auta, skoro praktycznie się nie psują.... mogę się założyć, że koszt takiej fury po 60 latach zwrócił się zarówno produkującemu jak kupującemu :D a taki prius? 5 lat i na stos? :x Link Zgłoś
Gość: Korniel Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.mobile.playmobile.pl 20.05.09, 17:00 Do ehehehehe. Stary zachowuj się, to nie jest miejsce na bluzgi i obrażanie kogokolwiek. Chyba, że są to firmy motoryzacyjne które próbują nas zrobić w wała. Więc raczej Ty idź stąd w szybkim tempie. Link Zgłoś
Gość: AdI Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: 213.199.238.* 20.05.09, 17:07 eheheh zachowuj się ja poproszę grzecznie co nam obecane TEST PROSZE !!! Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Motodziennik: Samochodowe meble IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.05.09, 17:18 dziwi mnie fakt dlaczego ikea nie robi tych łóżeczek ala samochody podejrzewam że to miałoby spore zainteresowanie wystarczy spojrzeć ile kosztuje jedno takie badziewie na allegro zrobione z jakiejś dykty i ta astronomiczna cena ;/ a ty idioto wypisuj sobie w kółko seks seks to naprawdę to nie nasza wina że jesteś impotentem i żadna cie nie chce a że coś takiego jak napisanie chociaż jednego zdania przekracza możliwości intelektualne to też nie nasza wina widocznie Bozia cie nie kocha Link Zgłoś