Dodaj do ulubionych

Ken Block znów zrywa asfalt

IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.09, 14:07
gość wymiata, choć poprzedni film był lepszy, tu poza ciekawym ujęciem niszczenia jarzeniówek nic więcej nie ma :|
Obserwuj wątek
    • foreks Re: Ken Block znów zrywa asfalt 02.06.09, 15:18
      szkoda, ze seryjny Lanos STI to taki smietnik ze splywajacym tlokiem na czwartym cylindrze. Subaru zeszlo do klasy junk.
    • Gość: bb Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: 83.238.169.* 02.06.09, 15:25
      Oj nie zgodzę się z kolegą... poprzedni obiekt - lotnisko - wybaczał wiele błędów i kończyło się na skoszeniu dodatkowych krzaków. Na nowej miejscówce, błąd to albo kąpiel albo spotkanie ze stalowym wagonem. Szacunek dla kolegi Blocka.
    • Gość: moo Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.wfd95.dsl.pol.co.uk 02.06.09, 20:38
      hmmm, wlasciwie nie ma sie do czego przyczepic, ale szalu nie robi :/ ciekawe jakby Loeb wpadl c4 na ta imprezke...
    • Gość: miau Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 02.06.09, 21:51
      ale ten wybuch i plomienie to festynem zalecialo
    • Gość: amator Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.chello.pl 03.06.09, 09:15
      jestem ciekaw ilu z was miało by odwagę zapiąć boka między wagony z tej szybkości, czy wtedy też by nie było szału?.... albo trafić tak w balona z farbą jak za chwilę po tej scence, wszyscy mądrzy tylko nie potraficie pewnie 90% tego co on.... a nowe subaru faktycznie musi być przebudowane od podstaw, inaczej ten lanos nadaje się najwyżej na zakupy.
    • Gość: X Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.radom.vectranet.pl 03.06.09, 11:21
      Gosc wymiata tylko po co ta cala cepelia ze swietlowkami i ten caly ciut tandetny entourage, jakiez to amerykanskie... Ale dobry jest to fakt.
    • Gość: DeDe Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.acn.waw.pl 05.06.09, 23:57
      Mi kopara opadla... chyba by mi puscily zawory jak bym byl pasazerem... Mimo, ze sam mam 250 KM pod maska w kompakcie i czasami pasazerowie maja dosc :)
    • Gość: ja Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: 188.33.98.* 14.06.09, 18:10
      Tylko po co?
    • Gość: nik Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.09, 21:57
      sranie w banie, tysiace ujec i prob. wiadomo, ze nie kazdego by sie dalo nauczyc, ale zareczam - wieelu kierowcow daloby rade.
    • Gość: bolo Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.limes.com.pl 14.06.09, 22:28
      komercyjny sh...t
    • Gość: szczepan Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 14:51
      Ja takie cuś to swojom Skodom Octaviom w lyzyngu robie codziennie i to w kapeluszu .
    • Gość: robert Kubica Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: 194.181.92.* 15.06.09, 14:54
      7 minut, a jakby 3 godziny trwało... takie nudne.
    • Gość: almerka Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.piaseczno.robbo.pl 22.06.09, 09:06
      nawet jak długo to ćwiczyli to efekt najważniejszy ^^
      a gość ma nerwy i skilla. to widać ^^

• Gość: wypełnij pole auto Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 18:05
      Ludzie wy nie macie pojęcia o niczym.Nie znam Blocka,ale to PRAWDZIWY mistrz kierownicy.To prawdziwy dar i żaden z was czegos takiego by nie zrobił.Szału ni ma??? Człowieku,wyłącz tego Colina i idz do garażu.A co do nowej Subarynki,to nie powiem zbyt wiele,bo nie miałem jeszcze okazji się przejechać.Ale dla mnie jej wygląd jest mdły jak Kii Ceed(co za durna nazwa modelu).Ale dzwiek silnika super,jednak kiedyś Imprezy aż do ost. modelu to orgazm pod każdym mechanicznym względem(reszta wiadomo,w końcu to typowy japoński samochód,a w wersji dla ludu niemotoryzacyjnego to prawie zwykły wóz z wieloma wadami).Aha,niewiem,czy może niektórzy nie wierzą w te wyczyny,ale w końcu ktoś to auto prowadził! A osobiście uwielbiam swoje kochane Renault 19!
    • Gość: Andrzej Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 07:57
      a ten niby kloc ty wygrał jakiś os bo nie słyszałem, żeby pokazywał się wśród facetów z jajami, tylko naparza w kółko jak tresowana małpka>
    • Gość: zal Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.promax.media.pl 11.05.10, 09:26
      to wielokrotny zwyciezca rajdow w usa i ni tylko, kiedys driftowal
    • Gość: MajkelNajt Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.masterkom.pl 05.01.11, 15:24
      No widać że to wy)ebane w kosmos typowe produkszyn made in U.S.A ale respekt co do kena bo jednak trzeba coś umieć żeby tak śmigać no chyba rzeczywiście bawił się driftem, przedewszystkim co się liczy, 3 rzeczy znajomość terenu 100%,wyczucie samochodu 100% i trochę praktyki (o dobrym kierowcy świadczą przede-wszystkim szybkość reakcji !!! i brak paniki w nerwowych sytuacjach), a legendy to Loeb,Colin McRae i Ari Vatanen i jeszcze parę innych ale za dużo pisania chyba świetny Pikes Peakl robił nie wiem chyba w kolorado sprawdźcie jeszcze Escudo to jest k@rwa potwór
    • Gość: toto Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.11, 00:55
      zal mi was KEN CBLOC RZONDZI
    • Gość: stig Re: Ken Block znów zrywa asfalt IP: 87.204.251.* 23.03.12, 22:40
      Block to mistrz kierownicy i na pewno trafi na półkę z legendami. Dla mnie to mistrz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka