Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Science fiction car

IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 08:25
Dzisiaj fajnie i z humorem
Tak trzymać panie Jacku!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: benedykt Re: Motodziennik: Science fiction car IP: 167.3.114.* 23.06.09, 08:35
      Jacek znowu w formie :) i odcinki rano :) suuper :)
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:05
      Toyota IQ nie jest wyścigówką? A miała być? Nikt jej nie kupi? Proponuję nie lekceważyć Toyoty, bo potem trzeba się będzie głupio uśmiechać i opowiadać dyrdymały na usprawiedliwienie.
    • kakrocz Re: Motodziennik: Science fiction car 23.06.09, 09:28
      Na każde 100/km będzie bla bla...Do mi się podobało jak cały odc zresztą.
    • Gość: aspik Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:29
      > trzeba się będzie głupio uśmiechać i opowiadać dyrdymały na usprawiedliwienie.

a co niby trzeba by bylo usprawiedliwiac?
    • Gość: egoo Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.CNet.Gawex.PL 23.06.09, 09:45
      Brytyjczycy? Chyba już Hindusi =.)
    • Gość: <>< Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.175.152.2.koba.pl 23.06.09, 09:55
      hehe 69 koni mechanicznych:) jedyna liczba parzysta z liczb nieparzystych:)
    • Gość: xyz Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.router.finemedia.pl 23.06.09, 11:23
      Haha... Genialny odcinek Panie Jacku :) Wrocław dziękuję za poprawę humoru w ten cholernie deszczowy dzień :)
    • fred-k2 Re: Motodziennik: Science fiction car 23.06.09, 11:58
      Świetny motodziennik!
    • Gość: . Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.gl.digi.pl 23.06.09, 12:03
      balkan@moto.pl
    • Gość: Ttt Re: Motodziennik: Science fiction car IP: 193.111.166.* 23.06.09, 12:48
      Ja tez się podpisuję pod opinią, ze motodziennik bardzo dobry. Ciekawy i jak zawsze z odrobinką jadu. Lubię to w wykonaniu Pana Jacka. Super. Pozdrawiam
    • Gość: monias Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 12:49
      ten cichy sarkazm jest genialny :) muszę przyznać że uzależniłem się od codziennej dawki moto-wiadomości.
      Pozdrawiam
    • Gość: Wolek Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.warszawa.mm.pl 23.06.09, 13:47
      Cieszę się, że Pan Jacek jest równie wielkim fanem iQ, co ja. Bo jak tu nie kochać tak wspaniale udanej konstrukcji, która wielkościowo i "osiągowo" odpowiada segmentowi A, a cenowo segmentowi C? :P A do tego jest ekologiczna, jak blablabla :D Panie Jacku, może jakiś fan klub założymy, np. IQ Klub Polska? ;) Bo przydałoby się jakoś połączyć te miliony fanów z całej Polski...
    • Gość: Paul Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.warszawa.mm.pl 23.06.09, 13:50
      Oj Panie Jacku, albo jest Pan niepotrzebnie złośliwy wobec Toyoty IQ albo ma Pan nieaktualne dane. Bo z pewnego źródła wiem, że IQ z nowym silnikiem będzie dostępna w Polsce już niedługo i to w promocyjnych cenach, przez pierwszy tydzień będzie kosztowała tylko 99 999 zł :P
    • Gość: kwahoo Re: Motodziennik: Science fiction car IP: 89.108.211.* 23.06.09, 14:12
      Muszę się pokłonić przed wielką technologią Toyoty. Widziałem tyle mikrosamochodów o mocy ~70 koni i żaden chyba nie przyspieszał w 15 sekund (zwykle 12-13). Podła charakterystyka silnika to zbyt mało by to wytłumaczyć - gdzieś musi być większa tajemnica ukryta :D

PS
      Z dzisiejszego Motodziennika dowiedzieliśmy się, że szybkość mierzy się w sekundach: "szybsza, nie wiele, bo o 0,1 sekundy, ale szybsza"
    • Gość: Michu75 Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.icpnet.pl 23.06.09, 15:00
      Dziś Dzień Ojca, a nie Prima Aprilis. O co chodziło z tą toyotką za 175 tys.? I paroma jeszcze innymi bzdurkami? :)
    • Gość: fdgsdfg Re: Motodziennik: Science fiction car IP: 194.9.67.* 23.06.09, 15:54
      haha. Bo to program dla inteligentnych ludzi. Niech Ci rodzice wytłumaczą.
    • mzyo Re: Motodziennik: Science fiction car 23.06.09, 16:27
      Na tle całego portalu moto.pl, Motodziennik wyróżnia się dość mocno. Czasami wydaje mi się że dla zupełnie innego odbiorcy jest portal, a innego motodziennik. Podciągnijcie poziom całości do motodziennika, a może coś z tego będzie.

• Gość: krzysztof Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:40
      mam nieodparte wrażenie ze wysłałem tego linka z przeróbką aveo i nawet pan jacek nie wspomniał o tym ze link nadesłany przez życzliwego internaute ;)
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 19:27
      ten Car Factory wyglada tak jak powinny wygladac sportowe auta elektryczne np.tesla !
      Futur pełną gębą ! - bardzo mnie sie podoba, ale porshe jako dawca nie pasuje....predzej wlasnie Tesla, ..czy j dobrze uslyszalem ze na Aveo tez beda stawiac te konstrukcje?...na Volcie to jeszcze rozumiem -->GM powinno odkupic prawa do designu karoserii i wypuscic Volta w takim ciele ! - moze cos na ten kształt przybierze odpowiednik Volta u luxusowego Cadilaca: concept Converj..(?)
      ..........
      Citroen do przodu ! C4 i C5 to najlepiej stylizowane auta swoich segmentów, a c6 jest najbardziej ekscentryczne wsrod limuzyn !
      czekamy na serie DS !
      ...........
      Samochód tygodnia -->bardzo dobry pomysl ! - Autokrata.pl ma taki dział :)

a któz sie tam czepia do samego portalu? MOTO.pl..jest ok,
      brakuje mi e generalnina portalach jakis feletonów na temat motoryzacji...tylko kto by mógł u nas tak pisac o samochodach jak Gavin Green czy Neil Gaiman :)....Clarkson tez jest dobry , bo kontrowersyjny i pisze "z jajem"..
      Może Migas..?...dobry jest gosc -->polecam Autogaleria.pl
    • Gość: wwes Re: Motodziennik: Science fiction car IP: *.chello.pl 23.06.09, 22:04
      ktoś tu nie lubi ostatnio toyoty... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka