Dodaj do ulubionych

Niemiecka satysfakcja

IP: *.aster.pl 24.06.09, 16:35
Fałwi poniżej średniej to chyba żałoba narodowa...
Obserwuj wątek
    • Gość: popo Re: Niemiecka satysfakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:16
      nono laguna najlepsza w swojej klasie
    • Gość: hue hue Re: Niemiecka satysfakcja IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.06.09, 17:36
      do d... ten ranking nic nie obrazuje
    • Gość: asd Re: Niemiecka satysfakcja IP: *.tktelekom.pl 24.06.09, 17:41
      co za kit oni wcisakaja. Swego czasu tata miał satysfakcje posiadajac poloneza. Wcale nie tak dawno.
    • Gość: Thinker Re: Niemiecka satysfakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 18:42
      Fiat i Peugot na samym końcu ;] Widać jak się przez lata poprawiła ich jakość na tle konkurencji ^^
    • Gość: zibi0565 Re: Niemiecka satysfakcja IP: *.pl 24.06.09, 23:36
      panowie!ten kit 'to -marketing!tak jak to że fiat jest najlepszy he he,bo notuje największą sprzedarz-owszem dobry ale jak nowy a po 10-15 latach nima fiata a japoniec,korean(nie daewoo),niemiec dalej jedzie nawet jak z blachy obleci! Aco to znaczy zadowolony klient?chyba to;że zap.......la do serwisu raz w roku żeby gwarancje zachować i zostawia ponad 1tyś zł bo nawet klocki muszą być orginał!tyle kasy to ja do starego nie dokładam,to wszystko dla frajerów a takich trzeba strzyc!!!
    • Gość: Gość Re: Niemiecka satysfakcja IP: *.uwm.edu.pl 25.06.09, 10:26
      Ta, tylko bez tych frajerow nie mialbys swojego "starego" bo ktos go musial kupic jako funkiel nowke:)
    • Gość: do zibi Re: Niemiecka satysfakcja IP: 80.240.172.* 25.06.09, 10:27
      Tak Zibi - ty kasy nie wydajesz, Klocki po co klocki. Tylko frajerzy wymieniają. Twój niemiec jedzie dalej nawet jak z blach obleci. Tyle że przy pierwszej lepszej stłuczce twój trup gniecie sie jak puszka po piwie. Ja wymieniam na nowy co góra 5 lat A stare trupy to dobre dla biedoty
    • Gość: Tulio24 Re: Niemiecka satysfakcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.09, 10:49
      Trupy dla biedoty powiadasz? Wolę używane kilkuletnie auto 4 razy większe , 5 razy lepiej wyposażone 6 razy mocniejsze i dające 7 razy więcej przyjemności z jazdy niż Twoja nowa salonówka Honda City 1.2 lub inna Fabia 1.4. Saloniku jeden!
    • Gość: miw Re: Niemiecka satysfakcja IP: *.mentorg.com 25.06.09, 11:33
      A ile wart jest ten ranking, pokazuje satysfakcja z "city car"... Toyota Aygo pierwsza, Citroen C1 duuużo dalej. Pomimo, że to DOKŁADNIE ten sam samochód. Wniosek ? Właściciel Toyoty mówi: "mam Toyotę i dobrze mi z tym". Właściciel Citroena: "ma Citroena, bo musiałem go kupić, ale wolałbym Toyotę".
    • Gość: takiego!!! Re: Niemiecka satysfakcja IP: *.tktelekom.pl 25.06.09, 12:34
      A jak k.u.r.w.a wole swojego trupa i dobrze mi z tym, a co ?!!!!
    • Gość: daewoo Re: Niemiecka satysfakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 14:04
      Zibi nie opowiadaj głupot. Mam 10 letnie Daewoo i chciałbym, żeby inne auta były tak bezproblemowe. Zero rdzy, zero problemów. Jedyne usterki jakie miałem, to awaria niefirmowego alarmu i awaria siłownika od centralnego zamka w jednych drzwiach (koszt nowego 25 PLN). A poza tym leję paliwo i jadę. Nie mam powodu, żeby zmieniać auto na nowe. Po prostu nie mam. Moja Nubira ma klimę,elektrykę etc.
    • Gość: uli Re: Niemiecka satysfakcja IP: 62.172.234.* 25.06.09, 14:48
      Na Zachodzie producenci bawia sie w JD Power nie oddzisiaj. Dlaczego? Bo jezeli klient jest zadowolony to wraca ponownie po kolejne auto (jest to duze tansze niz pozyskiwanie nowych klientow) i szepnie slowko temu i owemu. Czesto problemem jest nie na co mnie stac tylko co mam kupic z tego segmentu a JD Power moze takiego delikwenta odpowiednio nakierowac. W roznych krajach mozna oczywiscie otrzymac inne wyniki.
    • Gość: tt Re: Niemiecka satysfakcja IP: *.nj.pl 25.06.09, 14:59
      Tulio24 napisał: "Wolę używane kilkuletnie auto 4 razy większe , 5 razy lepiej wyposażone 6 razy mocniejsze"

Czyli zakładając, że fabia ma 4 metry, Ty kupujesz auto 16-metrowe (czyli 4 razy większe) o mocy 510 KM (fabia 1.4 ma 85 KM, a Ty kupujesz 6 razy mocniejsze)... nie mówiąc już o wyposażeniu - masz 5 absów, 20 airbagów, 5 centralnych zamków i aż 15 piór wycieraczek... bomba!
    • Gość: kociopuk Re: Niemiecka satysfakcja IP: *.dream.net.pl 25.06.09, 16:47
      ja swojej fury bym nie polecił i już drugi raz bym tej samej
      nie kupił
      czym jeżdze?
      laguna 2004 - kombi benzyna
      pali jak smok - przyspieszenie słabe
      elektronika pada
      jedyny plus to komfort i duża przestrzeń

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka