Dodaj do ulubionych

Władcy miasta

IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 10:04
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: p.jumper Władcy miasta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.07.09, 12:07
      Też wybrał bym MiTo
      automisja.blox.pl/html
    • Gość: szymonbr Władcy miasta IP: *.net.inotel.pl 04.07.09, 12:58
      Nostalgiczne detale w nowoczesnym wydaniu wciąż wyglądają intrygująco, a od wielkiego obrotomierza w centrum deski rozdzielczej nie można oderwać wzroku. RACZEJ PRĘDKOŚCIOMIERZA
    • Gość: ??? Władcy miasta IP: *.5-85.cust.bluewin.ch 04.07.09, 18:32
      ehehehehe - pojebalo cie czy co?
    • Gość: franek Władcy miasta IP: *.chello.pl 04.07.09, 18:59
      Takie auto to zniewaga dla każdego sprowadzanego Passata czy Volvo.
      Takie małe coś, a objedzie mistrza szos z 2.0Tidiaj na pokładzie?
    • Gość: Zdziwiony Władcy miasta IP: *.promax.media.pl 04.07.09, 20:38
      Siedziałem w MiTo i muszę powiedzieć, że wnętrze bardzo rozczarowuje: plastiki są słabej jakości, te srebrne udają metal... O jakim sporcie może byc mowa, gdy podstawowy silnik 1.4 16V ma tylko 78 KM? Podstawowy model z takim silnikiem kosztuje aż 50 tysięcy złotych... Cena tego auta to nieporozumienie. Nie kupiłbym go, bo to tak naprawdę Fiat Grande Punto... Porównanie z Mini jest nie na miejscu, Alfa Romeo nie cieszy się dużym prestiżem, nie wspominając już o jej słynnej niezawodności.
    • Gość: aaaaaaaaaa Władcy miasta IP: *.szczecin.mm.pl 04.07.09, 20:39
      ku.. jak można wydac 112 tys na mini? bez kitu trzeba być idiotą
    • Gość: aa Władcy miasta IP: *.szczecin.mm.pl 04.07.09, 20:41
      zdziwiony, poczytaj o niezawodności nowej generacji alf- brery, spidera, 159, i przestań powielać zasłyszane stereotypy.
    • Gość: do zdziwiony Władcy miasta IP: *.multimo.pl 04.07.09, 22:10
      co alfa romeo nie ma ''prestirzu'' śmieszy mnie takie gadanie ale trudno
    • Gość: Zdziwiony Władcy miasta IP: *.promax.media.pl 04.07.09, 22:29
      no właśnie tak jak napisałeś: Alfa Romeo nie ma "prestirzu"...
    • Gość: me Władcy miasta IP: *.acn.waw.pl 05.07.09, 01:42
      Pewnie ze Mito z 78 KM to smiech na sali! I to za 50 tys zl.
      Ale juz Mito ze 155 KM za niecale 70 tys zl zdecydowanie ma sens! Wiem, bo odbylem nim jazde probna. Cud, miod i orzeszki! :)
      Jak na takie male autko super sprawa! Bardzo przyjemnie sie prowadzi i ma fajnego kopa w trybie dynamicznym. Do tego przyciagajacy wzrok wyglad na zewnatrz i calkiem do zaakceptowania design w srodku. I jest wygodny.
      Tak wiec moim zdaniem wyglad, wyposazenie i dynamika silnika w pelni rekompensuja cene - wcale nie jest wygorowana. Cooper kosztuje koszmarnie drogo, to juz lepiej za ta cene poszukac czego duzego. Ale Mito naprawde wyglada niezle.
      Ja akurat szukam kandydata na drugi samochod i Mito ma spore szanse! Mysle, ze czasem podkradalbym zonie ;)
    • Gość: as Władcy miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 09:47
      jak bys wiedział dlaczego jest montowany silnik 78 konny to bys tak nie kędrkował
    • Gość: do zdziwiony Władcy miasta IP: *.multimo.pl 05.07.09, 11:58
      nie będę ci nic tłumaczył ale są ludzie którzy się chcą mieć wiejskiego ''prestirzu'' a fajne auto a tak poza tym alfa romeo ma piękną historie mi tam nie zależy na opiniach ciemnogrodu ale są tacy co im zależy ale proszę przynajmniej nie dopisywać ideologi nie wychwalać ''prestirzowego'' szmelcu to słowo przez buraków jest mocno wypaczone niestety :/ radiowa reklama toyoty np. kochanie schowaj naszą toyotę do garażu wszyscy nam jej zazdroszczą patrzą się i jeszcze spowodują wypadek i głos narratora o ''prestirzu'' i wyimaginowanej niezawodności śmiech na sali reklama celowana w dresów buraków i wiochmenów nie chce mieć auta tak reklamowanego bo właśnie tacy ludzie jeżdżą takimi ''prestirzowymi'' ''niezawodnymi'' toczydłami cudami techniki i nawet nie widzą że to złomy mają za mało intelektu jeździli by citroenem 2cv nie widzieli by chyba różnicy
    • Gość: kooperatyw Władcy miasta IP: *.217.146.194.generacja.pl 05.07.09, 12:24
      Nie wiem, czy na rynku jest juz mito z silnikiem 230 KM, ale jesli tak to dlaczego nie porownywali wlasnie tej wersji.
    • 111slavo Władcy miasta 05.07.09, 13:24
      Porownanie bez sensu gdyz zwykle Mini ma zdaje sie 120 koni i zblizona cene wiec takowe powinno zostac porownane. To tak jakby porownywac 150 konna Astre z 210 konnym Golfem, czyli nonsens.
    • Gość: kiwus Władcy miasta IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 13:39
      No właśnie jedno auto kosztuje prawie 2 razy więcej od drugiego - co to za porównanie?

Ja polecam Abartha 500.
    • Gość: mariano italiano Władcy miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 15:04
      zgadza sie, Powinni porownać abartha do mito.
      Jaki jest sens porownywac silnik 211konny do 155KM
      Poza tym, JCW to auto nie na polskie warunki. Copper S wystarczy:)
    • Gość: gosc_gosc Władcy miasta IP: *.tsi.tychy.pl 05.07.09, 21:51
      Autor tekstu ma takie pojęcie o autach, jak o języku polskim ;) mierne
    • Gość: Radzio Władcy miasta IP: *.acn.waw.pl 06.07.09, 02:55
      Ja bym brał mini... Zerknijcie na te fotki tinyurl.com/l4p6w2 też wam się spodoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka