Gość: Scarlet Spider IP: *.client.comcast.net 20.12.03, 23:53 W nowym eclipse GT stands for "grand TOURING" ktos wie co to znaczy ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Radek Re: Eclipse GT IP: *.tu.ok.cox.net 21.12.03, 00:36 > W nowym eclipse GT stands for "grand TOURING" > ktos wie co to znaczy ? Silnik V6 zamiast R4. Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: Eclipse GT IP: *.client.comcast.net 21.12.03, 15:28 no shit any more bright ideas????? wiem ze sciagneli turbocharged engine i wlozyli silnik z gallanta :(((( ale co to jest to "touring" ????? jak to znaczy samochod na wycieczki to sie wkurze :) Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Eclipse GT IP: *.tu.ok.cox.net 21.12.03, 18:22 > no shit > any more bright ideas????? co ci ie nie podoba, glupie pytanie zadajesz i sie dziisz ze dotajesz taka odpowiedz? > wiem ze sciagneli turbocharged engine i wlozyli silnik z gallanta :(((( > ale co to jest to "touring" ????? GT w Eclipe znacy tyle samo co w Mustangu czyli mocniejsza wersje i tyle, normalnie Grand Touring to tzw wyscigowa klasa turystyczna, wpisz gran touring w google to dostaniesz wiecej informacji, poniewaz Eclipsa nigdy w zadnej klasie nie widzialem to wnioskuje ze w tym przypadku skrot GT poza marketingiem nie znaczy nic. Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: Eclipse GT IP: *.client.comcast.net 22.12.03, 08:15 sorry ze tak wyjechalem na ciebie :) po prostu jestem zly bo chcialem miec eclipse'a a teraz jak sie dobrze przyjrzalem to nie warto nawet spojrzec na tego grata co mi zostaje to toyota celica gts Link Zgłoś
Gość: macio Re: Eclipse GT IP: *.pl.ibm.com / *.de.ibm.com 22.12.03, 13:56 A dlaczego tojka gts? jakie miałeś załozenia przy wyborze auta? jakie to ma parametry (i cenę)? pozdr M Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: Eclipse GT IP: *.client.comcast.net 22.12.03, 16:13 cena wyrownana po okolo $23000 silniki mitsubishi eclipse gt 3.0 (jednostka napedowa z galanta) a toyota 1.8 gts eclipse 200hp celica 180hp www.toyota.com/celica/ www.mitsubishicars.com/eclipse/index.html eclipse to byl moj favorit ale nie potym jak sie dowiedzialem ze ma silnik z galanta. Mitsubishi sie moze oblizac na moja kase. Jak mozna byc tak glupim i wlozyc silnik z rodzinnego sedana do spotrowej bryki. myslalem ze moze tylko block jest z galanta ale podobno cala platforma pochodzi od tego drugiego. Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Eclipse GT IP: *.2015.com 22.12.03, 16:53 Przyszly model ma miec takze plyte podlogowa z galanta, w sumie to nie widze w tym nic zlego, powiem wiecej mam nadzieje ze zrobia wreszcie znowu naped na 4 kola, nie powinno byc z tym problemu bo Endeavour jest na tej samej plycie (AFAIK) i ma naped na 4 kola w ofercie. Jeszcze jakby wzmocnili nieco silnik tak pi razy oko do 240-260 koni to juz by bylo fajne autko IMHO. Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Eclipse GT 22.12.03, 17:26 Zajrzycie na forum Automobil - jest tam pare linkow do zdjec nastepcy Eclipse Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Eclipse GT IP: *.2015.com 22.12.03, 17:31 normalnych czy pomaskowanych, rzuc linka. Link Zgłoś
Gość: Pawelek Re: Eclipse GT IP: *.72.165.243.Dial1.Washington1.Level3.net 23.12.03, 04:26 A Nissan 350Z ma silnik z Altimy... Co widzisz w tym zlego? Link Zgłoś