Dodaj do ulubionych

Eclipse GT

IP: *.client.comcast.net 20.12.03, 23:53
W nowym eclipse GT stands for "grand TOURING"
ktos wie co to znaczy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek Re: Eclipse GT IP: *.tu.ok.cox.net 21.12.03, 00:36
      > W nowym eclipse GT stands for "grand TOURING"
      > ktos wie co to znaczy ?

Silnik V6 zamiast R4.

• Gość: Scarlet Spider Re: Eclipse GT IP: *.client.comcast.net 21.12.03, 15:28
        no shit
        any more bright ideas?????

wiem ze sciagneli turbocharged engine i wlozyli silnik z gallanta :((((
        ale co to jest to "touring" ?????

jak to znaczy samochod na wycieczki to sie wkurze :)
        • Gość: Radek Re: Eclipse GT IP: *.tu.ok.cox.net 21.12.03, 18:22
          > no shit
          > any more bright ideas?????

co ci ie nie podoba, glupie pytanie zadajesz i sie dziisz ze dotajesz taka
          odpowiedz?

> wiem ze sciagneli turbocharged engine i wlozyli silnik z gallanta :((((
          > ale co to jest to "touring" ?????

GT w Eclipe znacy tyle samo co w Mustangu czyli mocniejsza wersje i tyle,
          normalnie Grand Touring to tzw wyscigowa klasa turystyczna, wpisz gran touring
          w google to dostaniesz wiecej informacji, poniewaz Eclipsa nigdy w zadnej
          klasie nie widzialem to wnioskuje ze w tym przypadku skrot GT poza
          marketingiem nie znaczy nic.
          • Gość: Scarlet Spider Re: Eclipse GT IP: *.client.comcast.net 22.12.03, 08:15
            sorry ze tak wyjechalem na ciebie :)
            po prostu jestem zly bo chcialem miec eclipse'a a teraz jak sie dobrze
            przyjrzalem to nie warto nawet spojrzec na tego grata
            co mi zostaje to toyota celica gts
            • Gość: macio Re: Eclipse GT IP: *.pl.ibm.com / *.de.ibm.com 22.12.03, 13:56
              A dlaczego tojka gts?
              jakie miałeś załozenia przy wyborze auta?
              jakie to ma parametry (i cenę)?

pozdr
              M
              • Gość: Scarlet Spider Re: Eclipse GT IP: *.client.comcast.net 22.12.03, 16:13
                cena wyrownana po okolo $23000
                silniki mitsubishi eclipse gt 3.0 (jednostka napedowa z galanta) a toyota 1.8
                gts
                eclipse 200hp celica 180hp
                www.toyota.com/celica/
                www.mitsubishicars.com/eclipse/index.html
                eclipse to byl moj favorit ale nie potym jak sie dowiedzialem ze ma silnik z
                galanta. Mitsubishi sie moze oblizac na moja kase. Jak mozna byc tak glupim i
                wlozyc silnik z rodzinnego sedana do spotrowej bryki. myslalem ze moze tylko
                block jest z galanta ale podobno cala platforma pochodzi od tego drugiego.
                • Gość: Radek Re: Eclipse GT IP: *.2015.com 22.12.03, 16:53
                  Przyszly model ma miec takze plyte podlogowa z galanta, w sumie to nie widze w
                  tym nic zlego, powiem wiecej mam nadzieje ze zrobia wreszcie znowu naped na 4
                  kola, nie powinno byc z tym problemu bo Endeavour jest na tej samej plycie
                  (AFAIK) i ma naped na 4 kola w ofercie. Jeszcze jakby wzmocnili nieco silnik
                  tak pi razy oko do 240-260 koni to juz by bylo fajne autko IMHO.
                  • marekatlanta71 Re: Eclipse GT 22.12.03, 17:26
                    Zajrzycie na forum Automobil - jest tam pare linkow do zdjec nastepcy Eclipse
                    • Gość: Radek Re: Eclipse GT IP: *.2015.com 22.12.03, 17:31
                      normalnych czy pomaskowanych, rzuc linka.
                      • Gość: Pawelek Re: Eclipse GT IP: *.72.165.243.Dial1.Washington1.Level3.net 23.12.03, 04:26
                        A Nissan 350Z ma silnik z Altimy... Co widzisz w tym zlego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka