Dodaj do ulubionych

Dobre zabezpieczenie przed kradzieżą auta

IP: *.jelonki.net.pl 26.12.03, 23:17
Witam,
Niedawno ukradli mi nową Toyotę Corollę.
Prosiłbym o radę jakie zabezpieczenia są najlepsze i uchronią przed
kradzieżą ponieważ kupiłem kolejną.
Dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • devote Re: Dobre zabezpieczenie przed kradzieżą auta 26.12.03, 23:25
      czy dostales z ubezpieczalni tyle aby nic nie stracic
      • Gość: Patryk Re: Dobre zabezpieczenie przed kradzieżą auta IP: 217.153.176.* 26.12.03, 23:33
        Dostałem po dupie pare tysięcy, dlatego nie chciałbym przeżyć jeszcze raz
        takiej beznadziejnej sytuacji
        PZD
        • wielki_czarownik Blokada skrzyni biegów 26.12.03, 23:38
          Ale wewnętrzna - nie Mul-T-Lock ale np. Tytan-Lock. Ponadto maksymalnie nietypowy alarm i oznakowanie auta.
          • Gość: Henio To musi byc straszne uczucie! IP: *.sympatico.ca 26.12.03, 23:58
            Juz podczas zakupu kazdy wie, ze dorobek jego zycia wczesniej czy
            pozniej ktos mu ukradnie ... kradzierz to grzech!
            • Gość: OGI Re: To musi byc straszne uczucie! IP: 62.233.164.* 27.12.03, 08:27
              Tylko jakiś patent domowej roboty i najlepiej własnoręcznie wykonany. Wtedy
              niky nie wie gdzie się kryje to coś.

Proste rzczy są zawsze najlepsze.

Zawsze mogą autko wciągnąć na lawete :-)))
          • rutkow2 Re: Blokada skrzyni biegów 30.12.03, 10:42
            wielki_czarownik napisał:

> Ale wewnętrzna - nie Mul-T-Lock ale np. Tytan-Lock.

dokladnie! Mialem wlasnie corolle z takim zabezpieczeniem i tylko to mnie
            uratowalo: goscie wlamali sie do srodka, wylamali stacyjke i odpalili, ale sie
            zdziwili gdy nie mogli wrzucic biegu. Grzecznie wysuedli i nawet radia nie
            wzieli... Ale i tak 500 PLN poszlo na wymiane stacyjki i zamka po str. kierowcy
    • Gość: MArkus Re: Dobre zabezpieczenie przed kradzieżą auta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.03, 12:02
      Witam! Była juz o tym mowa niedawno. NAjlepiej niech to bedzie jakis patent
      domowej/małowarsztatowej roboty. Jakis ukryty wyłącznik na kabelkudo stacyjki
      czy jakos tak. Skąd taki "biedny" zlodziej ma wiedziec co wtedy robic ;)
      ..no i ja mysle, ze limit pecha masz juz wyczerpany - ale na wszelki przypadek
      zabezpieczaj sie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka