Dodaj do ulubionych

Tajemnicze BMW kokietuje

IP: *.icpnet.pl 07.08.09, 12:11
Najbardziej prawdopodobna opcja, moim zdaniem, to model konkurencyjny dla CLS'a/A5 sportback lub nowa 6 (choc auto wydaje sie za male, plus domniemana druga para drzwi wykluczaja taka opcje).
Obserwuj wątek
    • Gość: Doren Re: Tajemnicze BMW kokietuje IP: *.warszawa.mm.pl 07.08.09, 12:33
      Dla mnie te fotki to ściema. Po pierwsze widać, że nie są szpiegowskie, bo są robione z niewielkiej odległości nawyżej kilku metrów od auta a jakoś nie widać, żeby to komuś przeszkadzało. Poza tym jeśli naprawdę byłby to szpiegowskie fotki to byłby podany jakiś kontekst, gdzie je zrobiono, przy jakiej okazji, czemu to auto się tam znalazło, itp. Kolejna kwestia to zdjęcie nr 7, na którym fragment człowieka z prawej strony jest bardzo nieproporcjonalny w porównaniu do reszty, no chyba, że to jakiś bardzo mały karzeł, ale raczej nie wygląda... Tak więc moim zdaniem ktoś sobie robi żarty kosztem Internautów :/
    • Gość: lolek Re: Tajemnicze BMW kokietuje IP: *.tktelekom.pl 07.08.09, 13:55
      Dla mnie tez te fotki to ściema.
    • Gość: abc Re: Tajemnicze BMW kokietuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 14:57
      Te fotki są puszczone przez BMW, żeby podgrzać trochę atmosferę. Tak jak to było ronione wcześniej z X6, 5GT, czy M1 Hommage. Tak więc niedługo dowiemy się co to za beemka;) swoją drogą zapowiada się nieźle.
    • Gość: gość Re: Tajemnicze BMW kokietuje IP: *.icpnet.pl 07.08.09, 17:06
      na 7 zdjeciu widac komputerowa "wizualizcje" auta (na oryginalnym zdjeciu auto tez jest zakryte) jest dosc nieudana i dlatego facet wyglada jak karzelek...
      natomiast mnie bardziej dziwi 4 fotka, na ktorej widac reke z zegarkiem :>
    • Gość: stanczyk Re: Tajemnicze BMW kokietuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:26
      jeszcze troche gramolne....ale juz dizo lepiej, agresywniej
    • Gość: joj Re: Tajemnicze BMW kokietuje IP: 78.8.139.* 07.08.09, 21:32
      przeciez już najwyższy czs na nową 6
    • Gość: Doren Re: Tajemnicze BMW kokietuje IP: *.warszawa.mm.pl 08.08.09, 12:33
      @gosc, wizualizację całego auta widać na zdjęciu nr 8, na 7 widać właśnie kawałek kolesia w białej koszuli z zegarkiem na ręku, który jest dość malutki w porównaniu do auta przed nim... :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka