Gość: X-man IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 19:22 ...jak to jest z wami.Czy kiedy stoicie na światłach, widzicie te pogardliwe spojrzenia innych kierowców.Jak się wtedy czujecie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kanciak Re: Chciałbym wiedzieć... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 19:24 Ja na przykład czuję zazdrość. Ale cóż, trzydrzwiowe żółte Stilo robi wrażenie. Link Zgłoś
mac.card Re: Chciałbym wiedzieć... 31.12.03, 16:55 Gość portalu: kanciak napisał(a): > Ja na przykład czuję zazdrość. > Ale cóż, trzydrzwiowe żółte Stilo robi wrażenie. Nie było jakichś męskich kolorów? Link Zgłoś
lakiernik2 Re: Chcia3bym wiedzieć... 01.01.04, 05:48 Srebrny kolor , to trudny kolor. Nie kazdy producent moze sobie z tym kolorem poradzic. Czy ktos widzial Syrene w srebrnym kolorze , albo Fiata 126p , czy np. Wolge. Zolty , to co innego. Kazdy partacz moze go zrobic. Link Zgłoś
barkas Żółte Sztilo BUhahhahahahhaa 01.01.04, 11:59 Tylko ciota mogłaby pokazać się w trzydrzwiwym Sztilo w żółtym kolorze:) Prawdziwy mężczyźni nie muszą tak krzykliwie zaznacać swojej obecności żeby zostać zauważonym.Taki żółty kolor od razu kojarzy mi się z wiejskim odpustem. Prawdziwy mężczyzna kupuje samochody w stonowanych kolorach. Analogicznie jak garnitury.Moje auto jest czarne. Wasz BARKAS L&K. Link Zgłoś