Dodaj do ulubionych

Jakie auto rodzinne za 25-30tys, z 2000r ...?????

IP: 217.11.134.* 29.12.03, 10:25
potrzebuje propozycji do przemyslenia odnośnie samochodu rodzinnego na 5 osób
w cenie 25, góra 35tys PLN z 2000roku lub młodsze, dla krewnych z rodziny!!
sprawdzałem różne tradery.pl i ine gratki, wygląda na to że w grę wchodzą
fiaty, ople, peugeoty no i toye yaris... JAKIE WY MACIE PROPOZYCJE!?!?!!! Z
góry thx za info, pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: luk Re: Jakie auto rodzinne za 25-30tys, z 2000r ...? IP: 80.48.71.* 29.12.03, 10:33
      Najlepsza będzie fabia combi z silnikiem 1.4 moglbys taką kupic nawet z 02 r.
      ja mialem fabie kombi 2 lata i nie mialem zadnej nawet najmniejszej usterki
      chociaż zrobilem 90 tys. km. Bylem nią we Wloszech i Chorwacji. Na trasie
      paliła mi ponizej 6,5 l. a w miescie nie pali więcej niz 8l.. Chociaż fabia
      nie ma powalającego wyposażenia to myslę ze w tej cenie jest to najlepsze auto
      rodzinne.Mojej 5 osobowej rodzinie w zupełności wystarczalo. Warte uwagi jest
      tez punto II. pozdr.
    • Gość: luk Re: Jakie auto rodzinne za 25-30tys, z 2000r ...? IP: 80.48.71.* 29.12.03, 10:34
      Najlepsza będzie fabia combi z silnikiem 1.4 moglbys taką kupic nawet z 02-
      03r r. ja mialem fabie kombi 2 lata i nie mialem zadnej nawet najmniejszej
      usterki chociaż zrobilem 90 tys. km. Bylem nią we Wloszech i Chorwacji. Na
      trasie paliła mi ponizej 6,5 l. a w miescie nie pali więcej niz 8l.. Chociaż
      fabia nie ma powalającego wyposażenia to myslę ze w tej cenie jest to
      najlepsze auto rodzinne.Mojej 5 osobowej rodzinie w zupełności wystarczalo.
      Warte uwagi jest tez punto II. pozdr.
    • mejson.e5 Duża rodzina... 29.12.03, 10:55
      Pięć osób, to juz faktycznie dużo i nie jest łatwo znaleźć niedrogie pojemne
      auto, by wszyscy się zmieścili bez narzekania.
      Proponowana fabia, nawet combi to ideał dla czterch osób, z piątą już problem -
      na krótkie dystanse mniejszy, na dłuższe większy.
      Górna granica 35 tys. to dość dużo i mozna już pomyśleć o klasie D.
      Nie wiem, czy zadbane mondeo czy vectra zmieśi się w widełkach cenowych, ale na
      pewno w dolnym zakresie wyląduje daewoo nubira.
      Opinia o tej marce jest gorsza, niż na to zasługuje. Eksploatowaliśmy w firmie
      najprostszą nubirę 1.6 z 1997 i przejechała 200 tys. "na dziko" bez
      poważniejszych problemów.
      Najbardziej wrażliwą rzecz jest przednie zawieszenie, które przy kozackiej
      jeździe wymaga naprawy nawet co 30 tys km (?!). Ostrożny pojeździ dużo więcej.
      Silniki 1.6 i 2.0 bez zarzutu, nawet ten mniejszy wystarczy (106 KM). Obydwa
      palą sporo, ale opanowany użytkownik potrafi osiągnąć wynik ok. 6.5 l/100 km na
      trasie.
      Modernizacja z 2000 roku usunęła sporo niedoróbek pierwszego modelu i sprawiła,
      że to nie tylko pakowne ale i wygodne auto.
      Od 25 tys. zł możesz już nawet myśleć o wersji kombi.
      Niektóre mają instalacje gazową, ale trzeba dokładnie przyjrzeć się konkretnym
      egzemplarzom.

Udanego wyboru!

Pozdrawiam,
      Mejson

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka