Dodaj do ulubionych

Czy to sie jeszcze nadaje do użytku?

02.02.02, 17:10
Znalazłem na gratka.pl takie ogłoszenie i się zastanawiam, czy ktoś kupi tą
trumnę. Nie chcę, żeby marka Renault została obrzucona, lecz zastanawia mnie,
czy samochód po tkim wypadku powinien zostać dopuszczony do ruchu.

www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?
nr=10&id_rubryka=1&marka=Renault&model=clio&rok_produkcji_od=1998&rok_produkcji_
do=1999&cena_od=0&cena_do=50000&slowa=&id_region=0&z_dnia=14&ilosc_ogl=100&tylko
_zdjecia=on&inte=on&gaze=on&biur=on&id_podrubryka=1&order=rocznik&or=desc&start=

Obserwuj wątek
    • zbychu_s Re: Czy to sie jeszcze nadaje do użytku? 02.02.02, 17:12

www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?
      nr=10&id_rubryka=1&marka=Renault&model=clio&rok_produkcji_od=1998&rok_produkcji_
      do=1999&cena_od=0&cena_do=50000&slowa=&id_region=0&z_dnia=14&ilosc_ogl=100&tylko
      _zdjecia=on&inte=on&gaze=on&biur=on&id_podrubryka=1&order=rocznik&or=desc&start=

• zbychu_s Re: Czy to sie jeszcze nadaje do użytku? 02.02.02, 17:13
        Sorry, jednak mi nie wyjdzie z tym adresem :(
        • Gość: Michal Re: Czy to sie jeszcze nadaje do użytku? IP: *.telia.com 02.02.02, 18:47
          Mnie tez sie nie udalo ,a szkoda.Pzdr.Michal
    • Gość: 130rapid Spróbujcie tak! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 19:11
      www.gratka.pl/moto/szukaj.phtml?
      id_rubryka=1&marka=Renault&model=Clio&rok_produkcji_od=1998&rok_produkcji_do=199
      9&cena_od=10000&cena_do=15000&slowa=&id_region=0&z_dnia=-
      1&ilosc_ogl=20&tylko_zdjecia=on&inte=on&gaze=on&biur=on&id_podrubryka=1

(A w ogóle to śliczna wdowa!!!)
      • Gość: 130rapid Re: Spróbujcie tak! - poprawka IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 19:16
        Gość portalu: 130rapid napisał(a):

> <a href="http://www.gratka.pl/moto/szukaj.phtml?">www.gratka.pl/moto/szukaj.pht
        > ml?</a>
        > id_rubryka=1&marka=Renault&model=Clio&rok_produkcji_od=1998&rok_produkcji_do=19
        > 9
        > 9&cena_od=10000&cena_do=15000&slowa=&id_region=0&z_dnia=-
        > 1&ilosc_ogl=20&tylko_zdjecia=on&inte=on&gaze=on&biur=on&id_podrubryka=1

Każdy wers trzeba wyciąć w wkleić w "Adres".

> (A w ogóle to śliczna wdowa!!!)
        • Gość: 130rapid Tir? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 19:22
          Renia wygląda jakby w lewy bok, do wysokości środkowego słupka, wjechał jej
          duży samochód ciężarowy.
          Określenie sprzedającego "mocno uszkodzony przód" to przegięty eufemizm.
          "Mocno roztrzaśnięty przód" oddawałoby stan rzeczywisty.
      • Gość: Mirek Daj spokój IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 19:27
        Namęczyłem się z tym wklejaniem a tam nie ma żadnej wdowy! Któryś już się
        przede mną zakręcił?
        • Gość: miguel przeszczep IP: *.chello.pl 02.02.02, 21:29
          taka renówka nadaje sie juz tylko na przeszczep numerów! a takie sztuki to
          kosztują po pare tysiecy, a nie kilkanascie!
          • Gość: Michal Re: przeszczep IP: *.telia.com 02.02.02, 21:32
            Masz na mysli numery rejestracyjne.Pzdr.Michal
    • Gość: RT Re: Czy to sie jeszcze nadaje do użytku? IP: *.mediacom.pl 02.02.02, 21:48
      Swoja drogą to ciekawe jest zdjęcie z wnętrza :) Cena troche z kosmosu. Ciekawe
      co z kierowcą i pasażerami. W sumie ladne autko bylo... Ktos to naprawi???
      Niech da znać o nowych nrach rej. i gdzie sie mozna spodziewac tego cuda (na
      jakich drogach. Bede to omijał) Pozdr.
    • Gość: bocian absolutnie nie! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.02.02, 22:50
      zbychu_s napisał(a):

> Znalazłem na gratka.pl takie ogłoszenie i się zastanawiam, czy ktoś kupi tą
      > trumnę. Nie chcę, żeby marka Renault została obrzucona, lecz zastanawia mnie,
      > czy samochód po tkim wypadku powinien zostać dopuszczony do ruchu.
      >
      >
      > <a href="http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?">www.gratka.pl/moto/tresc.phtml
      > ?</a>
      > nr=10&id_rubryka=1&marka=Renault&model=clio&rok_produkcji_od=1998&rok_produkcji
      > _
      > do=1999&cena_od=0&cena_do=50000&slowa=&id_region=0&z_dnia=14&ilosc_ogl=100&tylk
      > o
      > _zdjecia=on&inte=on&gaze=on&biur=on&id_podrubryka=1&order=rocznik&or=desc&start
      > =
      >
      >

Spróbujcie sami wklepać w odszukiwanie ogłoszeń wklepując: Renault clio, cenę do
      12 tys rocnik od 1998 do 1999!

Niezła destrukcja! Kierowca chyba nie przeżył...
    • Gość: maro Re: Czy to sie jeszcze nadaje do użytku? IP: 192.168.0.* 03.02.02, 23:22
      Ależ moi Państwo!!! Przecież to się da jeszcze naprawić!!! Trochę się
      naciągnie, ciut tylko podspawa, potem niewielka kosmetyka (no tak żeby wnętrze
      z krwi i miazgi mózgowej poprzedniego właściciela oskrobać), trochę się
      odmaluje i będzie jak nowy!!! Nie takie rzeczy w naszych warsztatach się
      udają... Na własne oczy widziałem, jak z Volvo w znacznie gorszym stanie
      zrobiono piękny, bezwypadkowy samochód. No, fakt że tam przydały się jeszcze
      dwa inne egzemplarze - trochę przodu i trochę dachu. Śladu nie ma!!! I bez
      aparatury nie ma szans stwierdzić, że coś było nie tak...
      A tego, co czymś takim handluje to bym .......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka