genia1912 27.10.10, 00:03 Kuferek na przybory krawieckie od 02.11. www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_14000.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantastic-krzemik Re: Lidl 27.10.10, 13:41 No,dzięki Gieniu ,że dałaś znać .Jestem kuferkiem zainteresowana.Myślę ,że w takie będą w każdym Lidlu.Pozdrowienia. fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html Odpowiedz Link
lacrima_2 Re: Lidl 28.10.10, 21:54 Będę na niego polowała, podoba mi się ta włóczka. Może uda ni się kupić i to i to. Dziękuję za info. Pozdrawiam Kajka Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: Lidl 10.11.10, 00:18 Zakupiła którać z Was dziewczyny kuferek w Lidlu? Odpowiedz Link
fantastic-krzemik Re: Lidl 10.11.10, 12:36 to chyba jakieś oszustwo ,albo ,,podpucha".Nie kupiłam ,bo już nie było .Włóczka natomiast nie bardzo mi odpowiadała,ale chociaż była. Może komuś się udało kupić ,wart chyba był tej ceny,skoro tak szybko znikł. fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html Odpowiedz Link
interlady Re: Lidl oszukuje na maksa 11.11.10, 14:43 To oszukańcza firma w tym względzie,reklamują a potem rzucają 5 sztuk na sklep,wielokrotnie nie udało mi się kupić,(nawet z samego rana) rożnych rzeczy reklamowanych. Zapraszam wszystkie artystyczne kobietki i mężczyzn na wspaniałe forum robótkowe : www.niusy.onet.pl/niusy.html?t=archiwum&group=pl.rec.robotki-reczne Odpowiedz Link
zelfi Re: Lidl oszukuje na maksa 11.11.10, 17:21 dużo w tym prawdy, mnie też się tak przytrafiło kilka razy. Zauważyłam też ,że jak jest cos fajnego to ludzie stoją już przed otwarciem sklepu Odpowiedz Link
lacrima_2 Re: Lidl oszukuje na maksa 11.11.10, 20:52 Widziałam te kuferki. Nie kupiłam bo wydawały mi się zbyt drogie w stosunku do jakości. Odpowiedz Link
szmatka-gratka Kuferek podobny 19.11.10, 00:13 To artykuł nie z Lidla,ale jakby kogoś intersowało to podobny kuferek -niciak jest na allegro allegro.pl/kuferek-na-nici-igly-guziki-niciak-przybornik-i1323358071.html Wpisując "niciak" można natrafić na ciekawe niciaki do przechowywania robótki,mulinek,w zależności co kto lubi. Ceny..... różne. np: allegro.pl/ciekawy-niciak-na-nozkach-i1326655038.html allegro.pl/niciak-na-nozkach-i1317480413.html allegro.pl/kasetka-drewniana-pudelko-retro-niciak-szklo-i1316339369.html By nie było wątpliwości,że reklamuję pewnie jest ich więcej pod hasłem "kuferek" Po opiniach,jednak wolę namacalnie zobaczyć,jedynie co nie ryzykuję to wykonanie z drewna. Chociaż ten wygląda ...dobrze Powracając do Lidla,właśnie często reklamowanych artykułów brak,a te co są to ich jakość nie zawsze zgadza się według mnie z ceną. Stać przed otwarciem nie będę,to już nie te czasy A tak ogólnie to zamiast kuferka,to szukałam okazji albo inspiracji na allegro i na hiszpańskim forum. Tyle przydasiów można w domciu znaleść,że...... coś z niczego przy odrobinie chęci może powstać manualidades.facilisimo.com/foros/punto-de-cruz/cajoneras-donde-guardamos-los-hilos-cintas-agujas_541638.html Odpowiedz Link
lindila Re: Kuferek podobny 10.12.10, 15:00 A ja chciałam dodać na temat wątku oszustwa w lidlu. Bardzo mi się nie podoba, to że nagminnie zdarza im się w kasie źle wydawać. Zamiast złotówki - 50 gr., zamiast 50gr - 20gr. Trzeba bardzo ich pilnować... Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: oszustwa w lidlu 11.12.10, 22:02 W tej chwili dość często jestem w Lidl i jak do tej pory ceny towarów jak reszta jest bez zarzutu ( to bardziej do cen i reszty w Lewiatanie mogę się doczepić ) Odpowiedz Link