pagrza 02.04.05, 19:22 jestem miłośniczką haftowania krzyżykiem!!poszukuje różnych wzorów do wyszywania!!Czy podzielicie się nimi ze mną!!z góry dziękuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pagrza Re: Wzory!! 06.04.05, 12:32 jestem zainteresowana wszystkimi wzorami zarówno dla dzieci jak i religijne!! jeśli macie jakies fajne wzorki to proszę o przesłanie na adres pagrza@interia.pl Odpowiedz Link
pagrza Re: Wzory!! 06.04.05, 12:32 jestem zainteresowana wszystkimi wzorami zarówno dla dzieci jak i religijne!! jeśli macie jakies fajne wzorki to proszę o przesłanie na adres pagrza@interia.pl Odpowiedz Link
miriel.serinde Re: Wzory!! 06.04.05, 15:56 wysłałam ci na maila: 1.aniołek-amorek w stylu przedwojennym 2.obrazek:cerkiew w śniegu 3.motyw na obrus:leśne owoce 4.motyw dziecięcy:drzewko pomarańczowe 5.motyw dzieciecy:jabłoń. pozdrawiam. Jeśli byś miała, ja szukam wzorów tradycyjnych rosyjskich, przedstawiających cerkwie, carewny, i motywy z baśni rosyjskich. Odpowiedz Link
pagrza Re: Wzory!! 09.04.05, 14:42 Dziękuję za przesłanie wzorów!!nie posiadam jeszcze takich wzorów jakich Ty potrzebujesz,ale postaram się załatwić i Ci przeslę!! Odpowiedz Link
artistry1 Re: Wzory!! 18.04.05, 09:05 czy moge prosic takze o przesłanie tych twoich wzorków szczególnie potrzebne sa mi dziecięce z góry dziekuje Odpowiedz Link
miriel.serinde Re: Wzory!! 18.04.05, 13:12 wysłałam ci na maila wzory dziecięce: maczek mały, mysza czytająca gazetę na sedesie, króliczek trzymający różę, ptaki, aniołek celtycki, motyle, rycerz, pomarańczowe drzewko, kotek, żaba, jabłoń i rybka w akwarium, zajączek. pozdrawiam Odpowiedz Link
miriel.serinde Re: Wzory!! 18.04.05, 13:24 i dosłałam jeszcze: motylek, morski, butelka dla dzidziusia, króliczek, misio, drzewo. Odpowiedz Link