nerula 17.05.08, 23:42 Drogie dziewczyny wystarczy tylko zbierać plastikowe nakrętki z butelek, które potem skupują firmy recyklingowe. Więcej o akcji na stronie: www.akcja-nakretki.witryna.info/ Pozdrawiam Nika Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanja3 Re: Pomóżmy małemu Krzysiowi zdobyć wózek inwalid 18.05.08, 08:18 no cóż nakrętek mam sporo nie zdążyłam przekazać wszystkich w poprzedniej akcji potrzebny jest tylko adres do przesyłki. Odpowiedz Link
wioletta2810 Re: Pomóżmy małemu Krzysiowi zdobyć wózek inwalid 18.05.08, 09:23 Witam jak cos ja mam juz wielki worek (100 litrowy) calutki nakretek , tak wiec przyłanczam sie do zbierania dla Krzysia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
omadede Re: Pomóżmy małemu Krzysiowi zdobyć wózek inwalid 20.05.08, 01:56 Przyłączam się do akcji. Prośba o adres na który należy przesłać nakrętki. Odpowiedz Link
nerula Re: Pomóżmy małemu Krzysiowi zdobyć wózek inwalid 20.05.08, 15:30 Nakrętki można przesyłać na adres: Redakcja Popcorn ul.Domaniewskiego 52 02-672 Warszawa z dopiskiem wózek dla Krzysia www.akcja-nakretki.witryna.info/p4_kontakt.html Dziękuję i pozdrawiam Nika Odpowiedz Link
bazylia2303 Re: Pomóżmy małemu Krzysiowi zdobyć wózek inwalid 24.07.08, 22:18 Co jest z tymi nakrętkami.Mój syn próbował dostarczyć je do redakcji,ale tam już nie przyjmują.Dzwonią do mnie osoby które je nazbierały.Co z nimi zrobić? Pozdrawiam Odpowiedz Link
vinky101 papierki z herbaty 25.07.08, 08:54 O nakrętkach słyszę pierwszy raz, ale u nas zbieram papierki od herbaty Lipton również dla chorego dziecka na łóżko rehabilitacyjne. Tak dokładniej zaangażowany jest w to mój przyjaciel z Mysłakowic, bo tam mieszka rodzina tego chorgo chłopca. Ja po prostu przy zakupie nowego pudełka herbaty od razu odrywam wszystkie kartki i oddaję zbierającemu. Tak czy inaczej jeśli ktoś chciałby nas wspomóc i z każdej wypitej czy też nowej herbaty Lipton odebrwał karteczkę przyczepioną do sznureczka i ją dla mnie zachował byłabym wdzięczna. Herbata może być normalna Lipton, zielona Lipton, owocowa Lipton - po prostu każda Lipton. Więcej informacji oraz adres do przesyłania karteczek zainteresowanym podam na maila. Mój e-mail to vinky@onet.eu. Z góry dziękuję. (Karteczek mamy uzbierać 4 kg) Odpowiedz Link
ewabill Re: papierki z herbaty 25.07.08, 15:24 vinky101 napisała: > O nakrętkach słyszę pierwszy raz, ale u nas zbieram papierki od > herbaty Lipton również dla chorego dziecka na łóżko rehabilitacyjne. > Tak dokładniej zaangażowany jest w to mój przyjaciel z Mysłakowic, > bo tam mieszka rodzina tego chorgo chłopca. Ja po prostu przy > zakupie nowego pudełka herbaty od razu odrywam wszystkie kartki i > oddaję zbierającemu. Tak czy inaczej jeśli ktoś chciałby nas wspomóc > i z każdej wypitej czy też nowej herbaty Lipton odebrwał karteczkę > przyczepioną do sznureczka i ją dla mnie zachował byłabym wdzięczna. > Herbata może być normalna Lipton, zielona Lipton, owocowa Lipton - > po prostu każda Lipton. Więcej informacji oraz adres do przesyłania > karteczek zainteresowanym podam na maila. Mój e-mail to > vinky@onet.eu. Z góry dziękuję. (Karteczek mamy uzbierać 4 kg) Nie mogę wysłać wiadomości na w/w e-mail.Chciałabym tez pomóc,gdzie mam przesłać te karteczki od Liptona? Mój adres(dokładnie męża) bill.piotr@zabka.pl czekam na odpowiedż.Ewa Odpowiedz Link
nerula Re: Pomóżmy małemu Krzysiowi zdobyć wózek inwalid 25.07.08, 11:39 Właśnie byłam u nas w punkcie gdzie zbierają te nakrętki i dowiedziałam się ,że można je wysyłać na ten adres: SFINKS Fitnes Klub Siłownia AL. Tysiąclecia 44C 34-400 Nowy Targ Tam przyjeżdża człowiek , który odbiera te nakrętki. Wiem też ,że Krzyś już ma wózek, dzięki pomocy ludzi. Teraz zbierają na rehabilitację Krzysia. Wszystkim , którzy zbierali serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link