monia0103 28.05.08, 21:17 Jak w temacie poszukuje tych schematów, niestety linki odnoszące się do tematu są już nieaktualne. Z góry dziękuje monia0103@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frytkal Re: Felicity wishes 28.05.08, 22:49 Udało mi się jeszcze coś znaleźc picasaweb.google.fr/claudiamolinanarvaez/FelicityPozdrawiam F. Odpowiedz Link
nasza.zuzia Re: Felicity wishes 29.05.08, 08:22 ups, niestety ten link też już nie działa. Wyśle Ci kilka po poludniu na maila Pozdrawiam Odpowiedz Link
gracy63 Działa, działa ! 29.05.08, 08:59 Działa, jak po skopiowaniu adresu wykasujesz słowo: pozdrawiam Przed chwilą sprawdziłam. pa G. Odpowiedz Link
monia0103 Re: Felicity wishes 29.05.08, 09:46 DziĘki bardzo, właśnie takich szukałam, ale czy są jeszcze jakieś inne?? Odpowiedz Link
nasza.zuzia Re: Felicity wishes 29.05.08, 10:48 I tak to jest, jak człowiek robi coś w pośpiechu - nawet nie zauważyłam, że dodatkowe słowo podczepiło się pod link .. Mail nie będzie już konieczny, bo wszystkie, ktore mialam, są w tej galerii - sama też z kilku skorzystałam. dzięki wielkie Odpowiedz Link
frytkal Re: Felicity wishes 30.05.08, 23:26 Bardzo Was, miłe Babeczki, przepraszam za błąd w linku. Cieszę się, że wzorki podobają się nie tylko mnie i mojej córce Właśnie ukończyłyśmy Felicitkę na kwiatku wśród gwiazd. Będzie zdobic poduszkę przytulankę Pozdrawiam F. Odpowiedz Link
frytkal Felicity wishes/ rysunki 30.05.08, 23:34 Zapomniałam jeszcze... Nie mam innych wzorów, ale w necie są piękne rysunki n/t. Jeśli któraś z Was umiałaby je przerobic na xxx to podaję linki picasaweb.google.com/joanahanna/FelicityWishesLonka picasaweb.google.com/adriortolano/Fadas Pozdrawiam F. Odpowiedz Link