Dodaj do ulubionych

profesjonalny portal o chorwacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:48
www.cro.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: pablo Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:57
      Jaki on profesjonalny ? Opisy tak na oko z roku 2002, a może i wcześniej.
      Cytuję:
      1. "W Słowenii jedziemy kilkanaście km autostradą (płatną, można płacić także
      szylingami, markami)".
      2. "Jedyny wyjątek stanowi odcinek od Delnic, przez Rijekę, w stronę Puli.
      Połączenie tego fragmentu z autostradą Zagrzeb - Vukova Gorica koło Karlovaca
      planowane jest na 2003 rok".
      3. "1 kuna kosztuje 0,48 zł (czerwiec 2001)"

Dość żałosne...
      • Gość: saturn3 Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:03
        ale ma super forum ,eksperci super,wiadomości od powracających z Chorwacji,
        informacje na bieżąco,ceny,trasy,porady
        • Gość: mirek109 Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:19
          Gość portalu: saturn3 napisał(a):

> ale ma super forum

Czy super???
          Ja bym tego nie powiedział.
          Każda próba wejścia na forum kończy się Istotną informacją:

""Nie masz dostępu do tego forum. Prawdopodobnie Twój adres znajduje się na
          liście zabronionych IP.""

Zaznaczam że dałem powodu by mnie tak potraktowano

Pozdrawiam
      • Gość: liliput Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:39
        profesjonalny? nigdy takiego czegoś nie widziałem,prywata w reklamie ,brak
        znajomości języka polskiego -czyli piszą chorwaci,i to zadowolenie z siebie
        typowe dla leni
      • chesjowisz Re: profesjonalny portal o chorwacji 26.08.04, 22:03
        Jest tam dużo fajnych ludzi ,ale komercja jest tam górą .Dopóki płaci się za
        dostęp do serwera przez TPSA to można pisać wszystko.
    • Gość: jacol8 Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:50
      najfajniejszy portal o Chorwacji,zapraszam na Karlovacko
      • Gość: Jacek Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:53
        najfajniesi chłopacy na www.cro.pl ,,bazyl"
        • Gość: Nina Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:29
          przestańcie już pisać o tym dennym portalu jakim jest cro ,autostrady tam
          jeszcze nie ma w Chorwacji i wogóle jakcyś dziwni ,nazywają się cromaniaki,mają
          nawet koszulki,a tan bazyl to chyba jakiś ich wesoły głupek -obleśny typ,ohyda
          • Gość: braffka Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 26.08.04, 19:42
            Nina, skądżeś się dziecko urwała?
            • Gość: Nina Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:13
              a ty co jakaś wielbicielka chorwacji i tego dziwnego portalu?
            • chesjowisz Re: profesjonalny portal o chorwacji 26.08.04, 22:04
              o widzę cromaniaczkę,ale Ty wszystkim dajesz brawa byle być
    • Gość: saturn3 Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:32
      odwal się od Bazyla,jest super facetem tak samo jak cro.pl,zapraszam
      • Gość: Kaśka Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:46
        wy tam jesteście zboczeni ,,zabiliście jakiegoś chesa" tzn bazyl go zastrzelił
        czy coś- straszne
    • Gość: saturn3 Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:48
      e to tylko taka zabawa,mamy super wymianę informacji,polecam cro.pl
      • Gość: saturn3 Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 20:09
        www.cro.pl/
    • Gość: saturn3 Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:50
      to naprawdę profesjonalny portal prowadzę go już parę lat,może niepotrzebnie
      zaprosiłem Jacka,ale on mnie rozumie,bardzo strasznie go lubię,a te niektóre
      tematy postów to tak dla żartu,wchodzcie na www.cro.pl zapraszam
      • Gość: mirek109 Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:25
        Gość portalu: saturn3 napisał(a):

> to naprawdę profesjonalny portal prowadzę go już parę lat

Jeżeli go prowadzisz to może będziesz mógł wyjaśnić temat forum i niespodzianke
        która mnie spotkała ( zapewniam że na nią nie zasłużyłem)

""Nie masz dostępu do tego forum. Prawdopodobnie Twój adres znajduje się na
        liście zabronionych IP.""

Dziękuję i pozdrawiam.

.
      • remo29 Re: profesjonalny portal o chorwacji 06.09.04, 09:42
        > to naprawdę profesjonalny portal prowadzę go już parę lat[...]

Dwa lata temu wyjeżdżając do HR wszelkie informacje zbierałem właśnie z cro.pl. Ale w tym roku już nic ciekawego nie znalazłem, bo dane są nieaktualne. Popracuj zatem nad aktualizacją, bo może się okazać, że za rok zostanie ci tylko forum.
    • Gość: chesjowisz Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:10
      skąd wziąłeś takiego palanta jak bazyl?rozumiem ,że go kochasz saturnie,ale po
      co ci to?
      • Gość: saturn3 Re: profesjonalny portal o chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 20:42
        www.cro.pl super portal super zdjęcia super Świat Obrazu
    • Gość: SIRK BRAK DOSTĘPU DO FORUM - do SATURNA 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:22
      Skoro tak już ten portal reklamujesz, to może w końcu wytłumaczysz mi chociaż
      ty powód mojego braku dostępu do forum??? Uzywałem go ponad 2 lata i oto nagle,
      po moim powrocie z Chorwacji, wyświetla się komunikat, że nie mam do forum
      dostępu, bo coś tam nie w porządku z moim IP. Co to za bzdura??? Napisałem
      maile pod wszystkie możliwe adresy podane na www.cro.pl i co? Kompletnie
      nic !!! Oto gdzie macie prawdziwych miłośników Chorwacji. Tworzy się z tego
      Towarzystwo Wzajemnej Adoracji, bez żadnego moderatora (forumowicze obrzucają
      się mięsem), bałagan w postach niewyobrażalny (brak grupowania tematów),
      informacje na stronie głównej sa tak stare, że zaczynaja już powoli cuchnąć
      itp. itd. Przykro mi, bo poleciłem ten portal wielu znajomym. Przykro mi też,
      bo wiele z niego skorzystałem gdy jechałem do Chorwacji po raz pierwszy.
      Przykro mi, bo kilka osób na forum było naprawde godnych uwagi i naprawdę znały
      sie na rzeczy. Niestety, zostałem od tego forum odcięty i od tego czasu jestem
      totalnie ignorowany.
      Może odpiszesz, skoro twierdzisz, że to twój portal. Mój mail: sirk6@wp.pl
      • chesjowisz Re: BRAK DOSTĘPU DO FORUM - do SATURNA 3 06.09.04, 19:22
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=15483090
      • a_to_ja Re: do SIRKA (i nie tylko) 06.09.04, 20:02
        Jak wieść niesie - osoba pisząca na tym forum pod nickiem "gość:saturn3" nie
        jest TYM saturnem3 z cro.pl . Nie wnikam w szczegóły.
        Kłopoty z wejściem na cro ma wiele osób. Bynajmniej nie zależy to ani od
        stopnia wiedzy "na temat", ani od ilości "razy" w HR, ani od kultury osobistej
        delikwenta :)(no, może w pewnym wypadku...).
        Ponoć to kłopoty natury technicznej - ktoś już pisał na "Chorwacji" w GW o
        powodach .Mam nadzieję, że to nie manipulacje...

Pozdrowienia dla sirk'a !
        Strona główna - nadal nie zmieniona. Wróciło kilka osób i piszą o
        wrażeniach.Kilku spotkało się na wyjeździe, zawiązały się przyjaźnie w realu.
        Są zdjęcia, opisy,konkurs - chętni zgłaszają zdjęcia do kalendarza na 2005r.
        Nie ma admina i ... kilku ludzi, którzy byli już częścią tamtej społeczności.
        Pozdrawiam wszystkich TU i TAM będących :)
        • chesjowisz Re: do SIRKA (i nie tylko) 06.09.04, 22:23
          A właściwie to gdzie jest Saturn3 bo na cro go nie widziałem?
          A te rozmowy między Krakuscity a Volumenem ,to już czysty ekshibicjonizm-
          wywlekać choroby swoich rodziców na forum o chorwacji - po co?
          Mają imejle -gadu gadu czy czat co piątek.
          To tak jak temat ,który założył Volumen -jesteśmy z wami.
          Może jeszcze jakieś zdjęcie z tamtąd zamieści?
          To godnienie za tematem.Wchodząc na cro wydaje mi się ,że czytam wyborczą albo
          inny dziennik.Oczywiście Bazyl to rubryka towarzyskie.
          Kiedyś szukaliśmy tego ,,czegość'' co powoduje ,ze chcemy wracać do Chorwacji.
          Szukaliśmy wspomnień i przyszłości.Tej ,,magii'' w Chorwacji i przy tym w nas
          cromaniakach.
          Teraz to wszystko ociera się o banał.Banał codzienności.
          No ale to nie znaczy ,że nie ma nadzei. Pozdrawiam wszystkich cromaniaków.
    • chesjowisz Re: profesjonalny portal o chorwacji 06.09.04, 19:21
      odpowiedż jest w poście Krakuscity -,,www.cro.pl polecam to forum ''
      parę rzędów niżej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka