Dodaj do ulubionych

Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU

14.04.09, 21:24
ZDECYDOWANIE PILNE - BEZPOŚREDNIO !!! Sprzedam pół segmentu w
Józefosławiu koło Piaseczna. Mieszkanie dwupoziomowe w segmencie
dwulokalowym w Józefosławiu . Powierzchnia całości 84 m 2. Parter -2
pokoje : 18 m2 z dużą garderobą i lustrami oraz 13 m2 (sypialnia
dziecięca), łazienka z prysznicem 5 m2 (ogrzewanie podłogowe),
pralnia 3 m2, pomieszcznie gospodarcze 3 m2. Piętro: kuchnia z
jadalnią 13 m2, wc, salon 14 m2 . Kuchnia całkowicie zabudowana W
sypialniach na parterze na podłodze znajduję się ciepła, dobrej
jakości wykładzina. Łazienka na parterze i wc na piętrze w całości w
kafelkach. Na podłodze w kuchni i jadalni terakota w salonie parkiet
drewniany. DADATKOWO: Balkon oraz OGRÓDEK z tyłu domu (część trawa ,
kwiaty krzaki owocowe -maliny, poziomki, agrest a druga część
wyłożona kafelkami - można zrobić grilla, ustawić stół, fotele itp).
Powierzchnia ogródka ok. 60 m2. Drugi ogródek znajduje się od strony
osiedla przy wejściu do mieszkania. Miejsce parkingowe tuż przy domu
należące do mieszkania poza tym miejsca parkingowe są też na terenie
osiedla. Do mieszkania należy również (znajduje się w osobnym
budynku) pomieszczenie gospodarcze ok. 3,5 m2 (trzymamy tam rowery,
choinkę i inne " potrzebne" rzeczy). Na terenie osiedla są 2 place
zabaw dla dzieci młodszych i starszych (piaskownice , huśtawki i
inne). Mieszkanie zadbane, rok temu robiony był remont. Znajduje się
na strzeżonym osiedlu. W okolicy : sklepy spożywcze, kwiaciarnie,
kościół, kilka przedszkoli (prywatne i gminne), nowa państwowa
szkoła podstawowa . Blisko do centrów handlowych - Auchan i Leroy
Merlin ok. 1 km, Fashion House ok. 1,5 km. Osiedle ciche, Blisko
Lasu Kabackiego - ok. 1 km. Komunikacja: w pobliżu przystanki
prywatnej lini RojBus i PKS - dojazd do centrum Warszawy oraz do
metra. Do ul. Puławskiej tylko 1 km - przystanek MZA do Wa-wy lub
Piaseczna, do Piaseczna 2 km, do Konstancina 3 km, do Warszawy (do
Pałacu Kultury) ok. 15 km. Niskie koszty utrzymania: 280
zł / m-c (ochrona i części wspólne osiedla, konserwacja placów
zabaw, podlewanie trawy itp)Kontakt tel.0608 738 783
Obserwuj wątek
    • lets_do_it Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 14.04.09, 21:43
      o widzę, że to powtórzone ogłoszenie. O jakie osiedle chodzi?
      • aakmbr Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 14.04.09, 21:57
        "pół segmentu" ;) (niezly marketing ;))--> czyli mieszkanie w bloku stylizowanym
        na szeregowke) to najpewniej ogrodowa te kolorowe "domki"...
        • pluski4 Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 15.04.09, 16:21
          aakmbr napisała:

> "pół segmentu" ;) (niezly marketing ;))--> czyli mieszkanie w bloku stylizo
          > wanym
          > na szeregowke) to najpewniej ogrodowa te kolorowe "domki"...

Droga "aakmbr" !
          Ktoś zamieścił na forum ofertę sprzedaży mieszkania/segmentu/półsegmentu. Jak
          zwał tak zwał!Znam ludzi, którzy właśnie tą drogą i z tego forum kupili
          mieszkanie w Józefosławiu- bez prowizji, pośredników i są bardzo zadowoleni.
          Właśnie na taki metraż-pół segmentu było ich stać.Nie rozumiem twojej ironii,
          śmiechu przytyczek do kolorowych domków. Nie jesteś zainteresowana rozumiem? To
          daj spokój i napisz lepiej coś mądrzejszego. Zapewne sama mieszkasz w " 100%
          stuprocentowym segmencie", z własnym ogrodem, podjazdami, garażem na trzy
          samochody, z dala od ulicy i z pięknym widokiem na leśną polanę.
          • aakmbr Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 15.04.09, 20:04
            pluski wyluzuj :) trzeba miec troche dystansu :)
            sama mieszkam w "polowie segmentu" i dlatego mnie tak smieszy takie cos... :)
            moj developer nazywal moje mieszkanie "apartamentem" co rozsmiesza nas
            wszystkich mieszkancow do dzisiaj... nasz "apartamenty" w "szeregu" to
            mieszkania w bloku :) tyle ze niskim i dosc gustownym :>
            w moim mailu nie bylo ironii tylko usmiech z rozdetych marketingowych chwytów
            :)... takie kuriozum jak "pół segmentu" nie istnieje i dlatego zwrocilo moja
            uwage :) zas "kolorowe domki" napisalam aby wskazac ceche odrozniajaca od
            otoczenia (ktos pytal ktore to sa), i nie interesuje mnie robienie przytykow, co
            mi zarzucasz, dla mnie to kwestia gustu a z tym nie dyskutuje :)
            pozdrawiam serdecznie
            • pluski4 Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 16.04.09, 15:10
              aakmbr napisała:
              > pluski wyluzuj > pozdrawiam serdecznie

Ja tez pozdrawiam, wyluzowałem :))))
          • lets_do_it Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 15.04.09, 22:22
            Kłopot w tym, że to raczej nie „ktoś” ale zdaje się kolejny agent podszywający
            się pod osobę prywatna. Zapytałem o jakie osiedle chodzi bo w ogłoszeniu brak
            informacji. Na zdrowy rozum tak zachowują się tylko pośrednicy, którzy blokują
            dostęp do miejsca bez podpisania umowy. Na moja prośbę odzewu nie było co
            jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu o tym, że to pośrednik. Nie mam
            nic do pośredników (choć stawiam tezę, że to oni psują rynek). Denerwują mnie
            tylko takie durne podchody.
            • alrama Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 16.04.09, 22:34
              Witam
              Skoro napisane jest , że BEZPOŚREDNIO to przy odrobinie wyobraźni
              wiadomo , że jestem właścicielem. Dziwi mnie, że wtrącają się osoby
              zupełnie nie zainteresowane - może zamiast tego wyjść sobie na
              spacer a ogłoszenie zostawić dla osób zainteresowanych? Resztę
              sostawiam bez komentarza - jeżeli ktoś jest zainteresowany podany
              jest nr telefonu - można zadzwonić do właściciela i dowiedzieć się
              więcej (np. o jakie osiedle chodzi).
              • lets_do_it Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 19.04.09, 22:00
                90% ogłoszeń agencyjnych zaczyna się od „Bezpośrednio” więc nie rozumiem
                świętego oburzenia. Twoja postawa, ton i agresja utwierdza mnie jedynie w
                przekonaniu, że jesteś nikim więcej niż tylko kolejnym agentem, który podszywa
                się pod właściciela lokalu. Wielka mi tajemnica; podać nazwę osiedla. Żaden
                właściciel nie robiłby z tego problemu. Jako agenci bierzecie sufitowe prowizje
                za nic i tylko zaśmiecacie fora. Jasne, jeszcze się teraz powydzieraj na mnie.
                To zdecydowanie pomaga przy sprzedaży.
                • alrama Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 21.04.09, 21:54
                  Po pierwsze NIe przypominam sobe żebyśmy byli "po imieniu". Po
                  drugie pisałem, że jeżeli naprawdę jest ktoś zainteresowany to jest
                  podany nr telefonu więc można zadzwonić a nie pytać nie wiadomomo po
                  co. Widzę , że naprawdę niektórzy nie mają co robić - jeszcze raz
                  proponuje wyjść na spacer a nie zajmować się sprawami, które nie
                  powinny niektórych interesować... Jestem właścicielem ale nie muszę
                  się przed nikim tłumaczyć.
                  • iskra01pl Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 22.04.09, 11:18
                    "jest podany nr telefonu więc można zadzwonić a nie pytać nie wiadomomo po co. "

ale się ubawiłam :)
                  • elfyourself Do Alrama 22.04.09, 17:23

Alrama, czy wiesz, ze na forum istnieje cos takiego jak wyszukiwarka
                    i bardzo łatwo sprawdzić, że co chwila pojawiaja sie tu Twoje posty
                    typu "kupię, sprzedam, wynajmę". Skoro uparcie chcesz się tu
                    ogłaszać, to chociaż nie udawaj i nie pisz "bezpośrednio".
                    tinyurl.com/clyhmq
                    Oszczędzisz kosztów dzwoniącym.
                    • pluski4 Re:do elfyourself 22.04.09, 17:35
                      Ludzie czy z wami wszystko jest OK? Mam duże wątpliwości...
                      Wiem, że kryzys, stres, gigantyczne korki do i z pracy, duże koszty utrzymania
                      mega-posiadłości w Józku. To wszystko zapewne wpływa na wasz stan psychiczny.
                      Współczuję.
                      elfyourself- zarzucasz autorowi postu,że co chwila na forum Józefosław pojawiają
                      się jego posty- kupię , sprzedam, wynajmę. A czy na litość boską do główki ci
                      nie przyszło, nie doczytałeś, że dotyczy to tego samego lokum. Jak byś nie
                      wiedział,to jest dużżżyyyyy kryzys na rynku nieruchomości i takie mieszkanko,
                      półsegmentu, segment jest bardzo trudno sprzedać.
                  • lets_do_it Oficjalne przeprosiny dla Alrama - to nie agent! 22.04.09, 20:28
                    Nie jesteśmy po imieniu ale tu na forum w większości obowiązuje taka
                    właśnie forma. Niemniej jednak przepraszam Pana jeżeli poczuł się
                    Pan urażony.

Żeby uciąć spekulacje zadzwoniłem i sprawdziłem, robiąc przy okazji
                    mała prowokację.
                    Informuję: ogłoszenie jest opublikowane rzeczywiście przez osobę,
                    która jest właścicielem mieszkania. Chyba, że Pan, który ze mną
                    rozmawiał jest lepszym aktorem niż ja detektywem -)

Niemniej jednak należą się przeprosiny. Niesłusznie posądziłem Pana
                    o podszywanie się pod klienta.

Mogę tylko zasugerować, że brak tak podstawowych informacji w
                    ogłoszeniu jak miejsce, w którym znajduje się lokal to klasyczne
                    zagranie agentów nieruchomości. Nie wiem czemu nie chce Pan tego
                    napisać wprost. To nietypowe zachowanie jak na sprzedającego. Mnie
                    nie wypada tego ujawniać więc siedzę cicho. Jeszcze raz przepraszam,
                    pozdrawiam i życzę udanej transakcji.
                    • lets_do_it Re: Oficjalne przeprosiny dla Alrama - to nie age 22.04.09, 20:30
                      Miało byc: Niesłusznie posądziłem Pana
                      o podszywanie się pod bezpośredniego sprzedającego.

Klienta to ja udawałem dzwoniac do Pana - przepraszam. ;-)

Złe cechy, których nie tłumisz w sobie, stają się dziedziczne!
    • tenistuan Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 22.04.09, 15:52
      A ja CAŁY segment :-)Poważnie i bezpośrednio. 0504 054 646
      • agikabaty Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 27.08.09, 14:29
        Ja rózwnież sprzedam ''połowę segmentu'' :) Mieszkanie dwupoziomowe
        90m2, ogródek 120m2, garaż, wykończone. Ul.XXI wieku
        0 503 174 704
        pozdrawiam
        • agul86 Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 27.08.09, 14:49
          a można wiedzieć w którym etapie tego osiedla na XXI wieku? Tzn. jak daleko jest od Wilanowskiej?
          • agikabaty Re: Pilne SPRZEDAM MIESZKANIE W JÓZEFOSŁAWIU 27.08.09, 15:22
            w segmentach z nr 15 - etap 7

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka