Dodaj do ulubionych

marmin bay / eva bay 7+7

IP: 95.108.77.* 05.07.11, 21:04
Byłam, wróciłam, zobaczyłam - jeśli macie pytania ...
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc ewka Re: marmin bay / eva bay 7+7 IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 09:58
      Możesz napisac jak wygladał transfer między hotelami,
      • Gość: beta Re: marmin bay / eva bay 7+7 IP: 95.108.77.* 06.07.11, 19:44
        Transfer był rano o 7:30 przewozili nas autokarem, po drodze zabraliśmy jeszcze gości z dwóch hoteli. Sprawnie i bezproblemowo, w ten sposób przed południem byliśmy już w kolejnym hotelu. Niestety w Marminie nie zdążyliśmy zjeść już śniadania, nie przysługiwałm nam także lunch box.
        • Gość: gośc ewa Re: marmin bay / eva bay 7+7 IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.11, 09:52
          A jak spisało się grecos? Byliscie od nich na jakiś wycieczkach?
          • Gość: beta Re: marmin bay / eva bay 7+7 IP: 95.108.77.* 07.07.11, 15:59
            Nie korzystaliśmy z wycieczek Grecosa więc nie mogę nic powiedzieć - no może poza tym, że znacząco odbiegają ceną od tych z lokalnego biura, czy samodzielnego zwiedzania :-)
          • e_r_i_n Re: marmin bay / eva bay 7+7 08.07.11, 10:04
            W zeszłym roku byliśmy z Grecosem na Krecie i korzystaliśmy z wycieczki Gramvousa/Balos. Bez uwag.
    • Gość: gośc ewa Re: marmin bay / eva bay 7+7 IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 10:06
      dzięki beta za odpowiedzi, my lecimy w przyszłym tygodniu :)
    • Gość: Look Re: marmin bay / eva bay 7+7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.11, 12:01
      Który z hoteli wypadł lepiej w Twojej ocenie? Marmin Czy Eva? Zastanawiam się nad sensem dopłaty ok 900 zł do Eva za 2 tydzień. MOże warto zostać w Marmin na 2 tygodnie a 900 zł przeznaczyć np na skuter czy samochód.
      • Gość: beta Re: marmin bay / eva bay 7+7 IP: 95.108.77.* 09.08.11, 18:26
        Dopłacajcie - wg mnie Marmin jest dobry na tydzień, widoki są owszem bajeczne, ale poza tym kiepskie jedzenie, kiepskie drinki, napoje. Ma zresztą 3 *, Eva ma 4 *- nie ma takich widoków, jest w centrum miasteczka, ale się tego nie czuje, bo basen jest ładny ogród, fajny basen. O niebo lepsze jedzenie, świetne, markowe alkohole, pyszne drinki. Powiem więc tak zależy co kto lubi - jeśli wychodzisz z założenia, że jedzenie, picie, atrakcje są nieważne na urlopie , bo lubisz jeść w knajpkach, wieczorem nie przepadasz za dobrym drinkiem - to możesz zostać w Marminie. Aha w Marminie są tylko i wyłącznie rodacy. Nie wiem co Cię jeszcze interesuje,pzdr
        • Gość: look Re: marmin bay / eva bay 7+7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.11, 11:15
          dzięki za spostrzezenia, cos mi podpowiadało że tak może być i dopłaciłem do Evy zanim przeczytałem posta. by the way planuję wynając skuter, samochód a może jakąś łudkę z silnikiem i szukać urokliwych plaż na własną rękę. Czy masz z tym jakieś doświadczenie?
          • Gość: beta Re: marmin bay / eva bay 7+7 IP: 95.108.77.* 10.08.11, 16:05
            Auto wypożyczaliśmy na 2 dni na wschodzie i 2 na zachodzie. Jeśli chodzi o łódkę to nie braliśmy, ale naprzeciw Marmina jest wypożyczalnia, ludzie byli zadowoleni - szczególnie jak się zbierze kilka osób to dobrze wypada cenowo. Weź wtyczkę na komary do kontaktu - w Evie dokuczały bardzo, udanej wyprawy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka