jaszi25 13.07.11, 23:51 Gramvousa/Balos, Wąwóz Samaria, Elafonisi, park wodny, wynajem auta - można pytać. Rejon Chani a dokładnie Rapaniana koło Kolymbari Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek Re: Gramvousa/Balos, Wąwóz Samaria, Elafonisi - P IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.11, 13:28 czy droga na Balos rzeczywiscie jest taka straszna? czy trzeba miec terenowke czy wystarczy panda? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Gramvousa/Balos, Wąwóz Samaria, Elafonisi - P 14.07.11, 14:10 Wystarczy nawet Tico.... dyskusji na ten temat było juz milion Odpowiedz Link Zgłoś
jaszi25 Re: Gramvousa/Balos, Wąwóz Samaria, Elafonisi - P 14.07.11, 17:39 my na Balos płyneliśmy statkiem więc jak z drogą to nie wiem. Widziałem auta tam jeździły ale bardzo powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof jarzyna Re: Gramvousa/Balos, Wąwóz Samaria, Elafonisi - P IP: *.wum.edu.pl 14.07.11, 14:15 kto pyta-ten pyta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc ewka Re: Gramvousa/Balos, Wąwóz Samaria, Elafonisi - P IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 19:15 Ja mam pytanie o samarie , idzie teraz wytrzymac czy bardzo gorąco ? jaki polecasz aqua park? Odpowiedz Link Zgłoś
jaszi25 Re: Gramvousa/Balos, Wąwóz Samaria, Elafonisi - P 14.07.11, 19:59 Na wąwóz wychodzi się rano, jak dobrze pamiętam to ruszaliśmy około 8.00 rano i tak do 11.00 temperatura była znośna. Po tej 11stej już niestety robiło się ciężko. Nam było bardzo gorąco i idąc cień był dla nas zbawieniem;)zwłaszcza że dzień wcześniej słońce nas mocno spiekło. Podobno jak jest bardzo gorąco to zamykają wąwóz i nie można z niego korzystać. To świadczy o tym że jednak wysoka temperatura utrudnia tam życie. Jednak nie ma co narzekać, to było świetne przeżycie:) Jeżeli chodzi o park wodny to my byliśmy Limnoupolis, fajna odskocznia od spaceru po wąwozie lecz szału za dużego tam nie ma. Wiem że w rejonie Heraklionu znajduje się też park wodny i wydaje się z relacji ludzi że jest dużo fajniejszy od tego w którym ja byłem. Odpowiedz Link Zgłoś