GoĹÄ: lolek IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.10, 14:41 Witam mam pytanie czy jedzie ktoś na Camping Marina di Venezia w czerwcu lub w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: katka.p Re: Camping Marina di Venezia IP: 80.50.125.* 08.06.10, 09:10 Niestety dopiero we wrześniu... ale po powrocie daj znać jak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lvi Re: Camping Marina di Venezia IP: *.dolsatbelchatow.pl 07.07.10, 17:34 katka.p a w jakim dokładnie terminie jedziesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Irka Re: Camping Marina di Venezia IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.10, 21:39 Witam. Skąd jedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lvi Re: Camping Marina di Venezia IP: *.dolsatbelchatow.pl 11.08.10, 22:16 my z bełchatowa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.10, 13:22 ja jadę z rodzinką od 22 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kapa Re: Camping Marina di Venezia IP: *.171.16.208.static.crowley.pl 09.06.10, 21:06 My z rodzinką mamy rezerwację od 19 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.10, 06:53 to może uda nam się spotkać, my jedziemy z maluszkiem 2 letnim i 22 będziemy na miejscu, jedziemy z Selectcampu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kapa Re: Camping Marina di Venezia IP: *.171.16.208.static.crowley.pl 10.06.10, 13:01 Nasz ma 14 a my jedziemy z eurocampem mam nadzieje że się spotkamy ,jak można zapytać to z jakiego rejonu polski jedziecie my z Wrocka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.10, 13:35 to troszkę duży :)my również z wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kapa Re: Camping Marina di Venezia IP: *.171.16.208.static.crowley.pl 10.06.10, 13:40 Fajnie że swoi tez jadą ,nie boicie się z takim maluszkiem jechać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.10, 13:53 boimy, boimy, jestem cała w stresie ale chcemy spróbować najwyżej na drugi dzień się zwiniemy.... oby nie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kapa Re: Camping Marina di Venezia IP: *.171.16.208.static.crowley.pl 10.06.10, 14:04 A czego się macie zwijać najgorsza tylko droga a na miejscu to już spoko wy jedziecie tylko w troje bo nas jedzie piątka zabieramy dziadków żeby tez sobie zobaczyli kawałek europy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.10, 14:12 dobry pomysł,my też mieliśmy wziąć babcię ale damy jej odpocząć bo na codzień zajmuję się małą a jak planujecie jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kapa Re: Camping Marina di Venezia IP: *.171.16.208.static.crowley.pl 10.06.10, 14:22 Czechy austria dokładnie jeszcze nie studiowałam mapy mamy nawigacje mąż już ustawiał .Do kiedy będziecie my do 30 czerwca .Masz może jakieś rady co do wyjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.10, 14:29 my do 29, rad na razie nie mam, jestem w dużym stresie i na razie nie myślę rozsądnie:)A mój mąz też nawigację już ustawił i to zostawim na jego głowie. Chcemy wyjechać koło god. 22 w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kapa Re: Camping Marina di Venezia IP: *.171.16.208.static.crowley.pl 10.06.10, 14:39 Pobyt zaczynamy od 15 dlatego też wyjedziemy wieczorem w piątek na wszelki wypadek jak będziemy wcześniej to nie zaszkodzi w razie jakiegoś zabłądzenia nasze biura mają chyba swoje osobne sektory wchodziłam przez stronę marina di wenezia jest tam mapa i jak masz rezerwacje to powinnaś mieć numer kwatery my mamy 2176 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.10, 06:53 właśnie z selectcampu nie podają numeru domku, tylko rodzaj domku więc nie wiem dokładnie gdzie to będzie, też wchodziła przez stronę marina i oglądałam to wszystko i chyba trochę duże... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalexa Re: Camping Marina di Venezia 16.11.11, 20:51 witam serdecznie, czytam,że w ubiegłym roku byli Państwo na Marina di Venezia, mogę uzyskać kilka informacji? w przyszłym roku się wybieramy ale juz teraz chce zarezerwować z Eurocampu. Najbardziej interesuje mnie czy wieczorami nie jest zbyt głosno (jedziemy z dziecmi) i czy domki nie sa "jeden na drugim"?-kolega był w tym roku w Pra Delle tori i mówił,że mobil homy sa ciasno ustawione. pozdrawiam będe wdzięczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
krskrskrs Re: Camping Marina di Venezia 11.06.10, 14:38 my będziemy tam od 19czerwca, jedziemy z 16-miesięczniakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.10, 14:48 jak się cieszę, koniecznie musimy się spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bolek Re: Camping Marina di Venezia IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 14:50 jak wrócicie to podzielcie się wrażeniami z pobytu na campingu ja jadę od 20 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mama_zuzi Re: Camping Marina di Venezia IP: *.chello.pl 13.06.10, 14:39 witajcie, więc wróciliśmy wczoraj w nocy z w/w campingu. Jeśli macie jakieś pytania piszcie. Ogólnie powiem tak miejsce stworzone dla dzieci ale dorośli też nie będa narzekali :-) Nam się bardzo podobało. Wina przepyszne a lody marzenie!!! za 1 euro dostaniecie porcję jak u nas 3 gałki. Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: Camping Marina di Venezia 13.06.10, 16:04 Napiszcie, prosze, czy lezaki i parasole przy basenach sa dodatkowo platne? Na stronach eurocampu wyczytalam ze tak. I ile trzeba miec przy sobie pieniedzy na kaucje? Czy parkujesz samochod tuz przy mobile home czy musisz zostawic gdzies dalej? I jakie sa warunki w mobile home? Jedziemy po raz pierwszy, z dzieckiem, wiec nie wiem czego sie mozemy spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: Camping Marina di Venezia 13.06.10, 16:05 Aha, zapomnialam dodac, ze my jedziemy dopiero we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mama_zuzi Re: Camping Marina di Venezia IP: *.chello.pl 14.06.10, 00:45 wiec tak, leżaki i parasole są płatne. Z tego co pamiętam (nie korzystaliśmy) to koszt na pół dnia tj od rana do siesty czyli 13 to 4 euro (1 lezak+parasol)pozniej mozna od 15 znów wypożyczyć i ta sama cena. My rozkładaliśmy ręczniki na trawie obok (bardzoduzo osób tak robi) bo i tak wiecej byliśmy z dzieckiem na basenach :-)). jeden samochod może stać przy mobil home (my bylismy na dwa) za drugi 5 euro dziennie opłaty chyba, że zostaje na parkingu poza ośrodkiem. Warunki w mobile home dobre. Tzn.kuchnia i mini salon super wyposażane mikrofala,kuchenka gazowa, piekarnik i piekanik do pizzy-grill. pokoje malutkie w jednym łoze małżeńskie w drugim 3 lózka w tym jedno piętrowe. Ogólnie bardzo fajnie.Klimatyzajca wydajna, grill na powietrzu smaczny :-)). masz jeszcze jakieś pytania pisz :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bolek Re: Camping Marina di Venezia IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 18:19 z jakiego biura byłaś na wyżej wymienionym campingu ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bolek Re: Camping Marina di Venezia IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 18:23 jeżeli z eurocampu to mam pytanie jak daleko są mobil home od basenu i plaży i czy są polscy rezydenci ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mama_zuzi Re: Camping Marina di Venezia IP: *.chello.pl 14.06.10, 00:48 mobil home są w różnej odległości bo ja byłam z innego biura. Ale ogólnie nie jest daleko. Chodziliśmy z recznikami,zabawkami,lodówką turystyczną także nie bylo to tak daleko:-)).Rezydenci są ale nie polscy :-) łatwo się z nimi dogadać bo przynajmniej mówia po angielsku. Byliśmy też na pra delle tori i tam było z językiem trochę gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 07:00 jak możesz i wiesz to napisz, jak z jedzeniem dla maluszków ja jadę z dwólatką, która nie cierpi makaronów a z pizzy to tylko oliwki:(, co jeszcze możne zjeść tam taki maluch? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 07:34 dwulatką-przepraszam za błąd, chyba się nie obudziłam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mama_zuzi Re: Camping Marina di Venezia IP: *.chello.pl 14.06.10, 09:56 w restauracjach jest spory wybór jednak my gotowaliśmy sami. Jest w pełni wyposażona kuchnia a byliśmy na dwie rodziny więc było nam tam wygodniej. Co do pizzy to od 12 do 14 jest happy hours i wszystkie pizze są 20% taniej także napewno jakąs znajdziesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 10:21 wielkie dzięki, ja też będę gotowała, ale awaryjnie muszę cos mieć..... a jak z zaopatrzeniem w sklepach, czy są kolejki a może wziąć więcej rzeczy z Polski? A jak podróż skąd jechaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mama_zuzi Re: Camping Marina di Venezia IP: *.chello.pl 15.06.10, 17:39 więc słuchajcie ag, krsk :-) zaopatrzenie w sklepach jest doskonałe łącznie z szynkami parmeńskimi po 30 euro :-) a tak serio są też artykuły dla dzieci mleka itp. My jechaliśmy na dwa auta wcześniej uzgodnilismy menu i... byle szybki obiad i plaża, baseny bo w domku szkoda czasu! jechaliśmy z Katowic wyjazd 22.15 i w tamtą stronę w czechach i austrii lało jakby wiadrami potem się sytuacja unormowała. Na miejscu bylismy o 10.00 rano tylko nasz pierwszy camping to pra delle tori. Pogoda hmmm to już inna historia. Jak oglądaliśmy w kraju też mieliśmy mieszane uczucia ale na miejscu szok!! ciepło, woda w basenach ciepła i w morzu spokojnie można się kąpać. Także tylko raz od 6 do 7 luneło że rzeczki chodnikami płynęły ale o 10 już kapaliśmy się w basenach. Córa w nocy spała w piżamce a rano budziła się ze spoconą główką. Do 1 w nocy siedzieliśmy w krótkich rękawkach popijąc wino - ciepło i przyjemnie. linn_linn nie wierzę już prognozom. Jak wyjeżdżaliśmy też miało być paskudnie a było super. Jak byliśmy w turcji 3 lata temu na majówce to też miało być paskudnie a wróciliśmy opaleni i wypoczeci także wszystko wychodzi na miejscu. Na żadnym kempingu nie mieliśmy i nie widzieliśmy ludzi w czepkach :- )) Pozdrawiam jakby co to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.lanet.net.pl 16.06.10, 08:55 wielkie dzięki, jestem spokojniejsza.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pp Re: Camping Marina di Venezia IP: 212.109.137.* 17.06.10, 12:14 czy na pra delle tori są jakies opłaty za place zabaw, jak wygląda tam plaża? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mama_zuzi Re: Camping Marina di Venezia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 13:27 plaża jest wygodna nie za szeroka pomiędzy wałami. Dzieci mają się gdzie bawić i budować zamki :-). Bardzo płytko na długim odcinku także można po kolana chodzić w wodzie i szukać małych krabów. Plac zabaw jest taki z dmuchańcami itp. koszt 5euro od 17.30 - 22 także dziecko na spokojnie może się wyszaleć aby o 23 już spać a my możemy sie delektować na tarasie zimnym winem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kwi Re: Camping Marina di Venezia IP: 83.2.43.* 02.03.11, 17:11 witam ja jadę z trójką dzieci 3,6,11 lat od 25 maja do 4 czerwca boję się o pogodę i czy będzie ciepła woda w basenach.Mam pytanie jak daleko są domki eurocampu od morza i basenów? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lolek Re: Camping Marina di Venezia IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.11, 17:56 Woda w basenach jest ogrzewana od 16 kwietnia (od tego sezonu) Odległość do morza około 200metrów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lolek Re: Camping Marina di Venezia IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.11, 17:59 do basenów około 400mm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: greg Re: Camping Marina di Venezia IP: 217.153.165.* 03.03.11, 09:30 Jaka była cena za dwójke dzieci i dwóch dorosłych za prom do Wenecji? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kwi Re: Camping Marina di Venezia IP: 83.2.43.* 08.03.11, 15:56 dziękuję za pocieszającą odpowiedź, ponieważ każdy mnie straszy że to za wczesny wyjazd z małymi dziećmi:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 10:22 a pogoda się udała, bo jak patrzę na prognozy to aż się boję.... Odpowiedz Link Zgłoś
krskrskrs Re: Camping Marina di Venezia 15.06.10, 10:19 Ag, my też jedziemy z wrocławia. jak coś to pisz na priva, jakoś się tam namierzymy. jedziemy w parę rodzin, będzie trochę maluchów. cieszę się,że w domkach są mikrofale, bo mam alergika i w sumie będę mu gotować tam. my ruszamy w piątek ok 19 :) pogoda MUSI być fajna, jednak w domku może być nocą zimno, może warto wziąć coś ogrzewającego. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Camping Marina di Venezia 15.06.10, 10:36 Musi? Sprawdz przy okazji prognozy: czy sie sprawdza. www.ilmeteo.it/Veneto Na razie jest fatalnie i bedzie tak przez jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AG Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.10, 11:43 krskrskrs, ja bardzo chętnie się do Was dołączę bo jedziemy sami i boję się że mała będzie się nudzić a z dziećmi to inaczej. wezmę farelkę w takim razie i w takim razie do zobaczenia na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.10, 11:48 krskrskrs, a z jakiego biura jedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
krskrskrs Re: Camping Marina di Venezia 15.06.10, 13:11 my kupowaliśmy bezpośrednio na brytyjskiej stronie eurocampu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag_7 Re: Camping Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.10, 13:24 dzięki, już napisałam do Ciebie na priva Odpowiedz Link Zgłoś
krskrskrs a jak z komarami? 15.06.10, 10:20 są? i czy trzeba mieć czepki? z góry dzięki za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mama_zuzi Re: a jak z komarami? IP: *.chello.pl 16.06.10, 09:47 Bezpiecznego dojazdu i powrotu oraz UDANYCH WAKACJI WAM ZYCZE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: a jak z komarami? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.10, 06:52 wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bajka Re:Wi IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.10, 09:59 Witam Zauważyłam że na mapce kempingu są zaznaczone punkty "Wi" czy oznacza to że w tych miejscach jest darmowy dostęp do bezprzewodowego internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
usenet111 Re:Wi 02.08.10, 10:42 Tak, to są miejsca gdzie można skorzystać w WiFi. Niestety, dostęp nie jest darmowy. Koszt, o ile dobrze pamiętam 4Euro za 1 h. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wartek Re: Camping Marina di Venezia IP: *.206.244.1.jpk.pl 02.08.10, 22:22 Witam, mam do was pytanie w sprawie sklepów i zaopatrzenia, wybieram się samolotem, więc będę mógł skorzystać tylko z miejsc dostepnych na piechote lub autobusem. z reguly staram sie nie kupowac na campingach z wiadomych powodow :) slyszalem ze naprzeciwko campingu jest supermarket, jak wrazenia? czy jest duzy i czy warto tam robic zakupy? wybieram sie tez na pra delle torri, tam kawalek od campingu jest aliper, mozecie cos o nim powiedziec? kolejne pytanie to oczywiscie o wino :) obok garden paradiso sprzedaja prosto do wlasnych butelek po 1,2-1,6 euro za litr, czy cos podobnego jest w punta sabbioni lub caorle? i moze ostatnie pytanie, to gdzie wam sie bardziej podobalo w pradelle torri czy na marinie di venezia? dzieki pozdrawiam bartek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bolek Re: Camping Marina di Venezia IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 20:14 Witam Jakiego typu są grille ma campingu Marina di Venezia przy domkach EUROCAMPU (węglowe czy gazowe) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kapa Re: Camping Marina di Venezia IP: *.171.16.208.static.crowley.pl 12.08.10, 21:06 Grille są węglowe węgiel kupisz w markecie na terenie jak i w markecie poza kempingiem cena jak u nas te grille są małe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k.k. Camping Marina di Venezia - do niezmotoryzowanych IP: *.home.aster.pl 09.08.10, 12:03 W jaki sposób najlepiej, najszybciej dostać się na ten camping bez własnego samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Camping Marina di Venezia - do niezmotoryzowa 15.08.10, 13:34 My jedziemy dopiero w maju za rok ;) ale już szukamy informacji. Mam pytanie czy 7 maja czynne już są baseny? Jakie animacje dostępne są dla dzieci? I jakie ceny żywności w sklepach? Brać z Pl czy nie ma sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiawi Re: Camping Marina di Venezia - do niezmotoryzowa 24.09.10, 13:20 też jadę przełom maj/ czerwiec i jestem ciekawa pogody i czy wszystko jest już czynne dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zaneta Re: Camping Marina di Venezia - do niezmotoryzowa IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 21:49 Na pewno warto ze sobą zabrać mięso i wędliny no i może żółte sery, poza tym nie ma co szaleć. Na campingu wiadomo że ceny są wyższe, ale poza całkiem przyzwoite np: - ser ricotta 1,30 camping - ten sam w dyskoncie 0,80 - arbuz 1,00 euro za kg camping - poza od 0,30 - 0,50 - pomidory 1,5-2,00 camping - 0,50 w warzywniaku przy plantacji - wino w różnych cenach na campingu my kupowaliśmy z beczki w w/w "warzywniaku" ( była możliwość degustacji każdego rodzaju) - ice tea 1,60 na campingu - 0,80 poza Odpowiedz Link Zgłoś
katka.p Re: Camping Marina di Venezia - do niezmotoryzowa 27.09.10, 07:53 A ja uważam, że nie ma sensu brać jedzenia. Sery włoskie, żółte są pyszne. Szynki typu prosciutto i inne też niezłe. Przy campingu supermarket, gdzie wszystko można kupić. No chyba, że ktoś nie lubi włoskiego jedzenia. Generalnie na camping fajnie wziąć rowery lub jakiś inny środek transportu, bo wszędzie dość daleko jest. Oczywiście spacerkiem wszędzie się dojdzie, ale jak zależy Ci na czasie to rowerek zda egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
terezzo Re: Camping Marina di Venezia - do niezmotoryzowa 17.11.11, 22:52 Generalnie żarcie we Włoszech jest sporo droższe od naszego, a do tego oczywiście na campingu kasują dodatkowo "za wygodę", więc to już zależy od własnych możliwości. Choć fakt, że za pojechanie do Włoch i nie spróbowanie ich kuchni powinno się obcinać wszystkie wystające części ciała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gimlo Re: Camping Marina di Venezia 19.08.10, 23:02 Witam czy ktokolwiek wybiera się na w/w camping we wrześniu??? Ja z rodzinką jedziemy od 10 września :)jedziemy pierwszy raz i jesteśmy ciekawi czy jacyś rodacy w tym terminie też będą wypoczywać na campingu:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: Camping Marina di Venezia IP: *.strong-pc.com 20.08.10, 08:38 forum.gazeta.pl/forum/w,206,114585960,114585960,Marina_di_Venezia_wrzesien.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kwi Re: Camping Marina di Venezia IP: 83.2.43.* 08.03.11, 16:00 Witam czy był już ktoś na MDV w maju i jaką trafił pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mat Re: Camping Marina di Venezia IP: *.static.korbank.pl 09.03.11, 15:06 Też się podłączam do tego pytania. Jadę od 22.05. z 2-letnim dzieckiem.Mam pytanie co w okolicy można ciekawego zobaczyć (oprócz Wenecji oczywiście). Jadę z rowerami więc może jakieś fajne doświadczenia ze zwiedzania rowerami. Dziękuje za wszystkie Wasze informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kwi Re: Camping Marina di Venezia IP: 83.2.43.* 12.03.11, 09:38 my jedziemy od 25 maja też z dwulatkiem oraz z 5 i 10 lat i chcemy trochę pozwiedzać Wenecję, Weronę i okolice, może się spotkamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mat Re: Camping Marina di Venezia IP: *.internetunion.pl 18.03.11, 14:39 do kwi: chętnie możemy się spotkać na campingu zawsze dobrze mieć jakieś towarzystwo dla dzieci trochę spokoju dla siebie:) My jedziemy z Wrocławia, a Ty skąd się wybierasz i jaką trasę wybrałeś? Pytam, bo chcę wyjechać ok. 20, aby maluch spał całą drogę i zastanawiam się czy przez Cze,Aus czy przez Nie, Aus - trasa dłuższa, ale są autostrady cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kwi Re: Camping Marina di Venezia IP: 83.2.43.* 21.03.11, 00:19 my jedziemy ze Śremu koło poznania z trójką dzieci 3,6,11 lat chyba przez Niemcy, Austria. My jedziemy z eurocampu a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mat Re: Camping Marina di Venezia IP: *.internetunion.pl 21.03.11, 13:33 My też jedziemy z Eurocampu. Nasza mała ma 2 lata, więc powinna się dogadać z Waszym najmłodszym dzieckiem:) Byliście już wcześniej w tych okolicach i możecie polecić ciekawe miejsca do odwiedzenia (oprócz Wenecji oczywiście)? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kwi Re: Camping Marina di Venezia IP: 83.2.43.* 22.03.11, 13:16 W zeszłym roku byliśmy aby 3 dni po znajomych bo popsuło się im auto ale na Pra Delle Torri z tego co opowiadali to do zwiedzania wenecja, werona i pobliskie wysepki ale nie za dużo tego zwiedzania niestety:( Głównie na miejscu spędzali czas we wrześniu mieli pogodę do kąpieli ciekawe jak będzie w maju???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kliennt eurocampu Re: Camping Marina di Venezia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.17, 16:51 my rozpoczynamy wczasy z rodzina od 09.09.17 na marina di venezja Odpowiedz Link Zgłoś
skwierek Re: Camping Marina di Venezia 02.05.11, 10:41 Witajcie, ja jestem w fazie załatwiania 16.08-30.08,widzę, że większośc jedzie własnym transportem, czy jest ktoś kto leci samolotem? My wybralismy samolot ze względu na najmłodsze dziecko 2latka 5lat i 7lat (moje tylko jedno, reszta znajomych :) ) Wybieramy sie pierwszy raz w taką podróż i nie wiem jeszcze jak dojechać z lotniska Bergamo na camping? Jedziemy z Eurocampem. Będę wdzięczna za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Camping Marina di Venezia 02.05.11, 18:30 Widzę że camping dosyć popularny :) My jedziemy pierwszy raz i to już za kilka dni :))) Jesteśmy tam od 7.05 Dzięki za wątek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kwi Re: Camping Marina di Venezia IP: 83.2.43.* 03.05.11, 12:00 ja jadę od 25.05 proszę po powrocie napisać jak kamping i czy pogoda dopisała. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Camping Marina di Venezia 03.05.11, 15:55 Jasne, oczywiście opiszę. W domu planujemy być 23.05 Mam jeszcze pytanie. Czytam Wasze zarchiwizowane wątki na temat namiotów, eurocampu i miejsc do których jedziemy i natknęłam się na taką informację że spod campingu jeździ "campingowy" autobus. Info sprzed kilku lat ale czy jest faktycznie coś takiego jak darmowa komunikacja na camping i jeśli tak to gdzie? Lecę się pakować bo rano wyjeżdżamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bywalec Re: Camping Marina di Venezia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 17:05 Jeżdżą autobusy komunikacji publicznej ale nie są bezpłatne (chyba że coś się zmieniło od 2009 roku) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kwi Re: Camping Marina di Venezia IP: 83.2.43.* 07.06.11, 23:15 wróciłam z wypoczynku na MDV wszystko wspaniałe razem z pogodą:) niestety w ostatni dzień trafiła się nam przykra niespodzianka pojechaliśmy przed wyjazdem do domu na plażę ze znajomymi i okradli nam auta z całego sprzętu elektronicznego np. laptop, telefon i parę innych rzeczy:( policja w ogóle nie przyjechała. wybili szyby prawie we wszystkich obcych autach zaparkowanych przy plaży należącej do Mariny i to prawdopodobnie jak twierdzi pare osób zamieszani byli w to ludzie od rozrywek wieczornych z Mdv Odpowiedz Link Zgłoś