Dodaj do ulubionych

paleokastritsa

IP: *.v4.arkomnet.eu 27.12.12, 15:24
Proszę ,powiedzcie mi jaka jest odległość od hotelu Paleokastritsa do Groty
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: paleokastritsa IP: *.jjs.pl 27.12.12, 22:08
      La Grotta Bar (wykuta w skale) znajduje się w zatoce o tej samej nazwie poniżej Hotelu Paleokastritsa, dosłownie 142 kroki prowadzą do "La Grotta" z głównej drogi w ośrodku. Droga jest oznakowana.
      Wystarczy użyć wyszukiwarki by się dowiedzieć w mig, ale najwyraźniej wyszukiwać nie każdy potrafi, więc proszę Lussi oto odpowiedz "podana na tacy":)
      "[b]Located exactly under the Hotel Paleokastritsa,(...)On foot, walk to the Hotel Paleocastritsa and down the 142 steps - well worth the treck!
      www.lagrottabar.com/location.htm
      Przy okazji przyjrzyj się opiniom o hotelu bo nie są najleprze.
      www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Paleokastritsa-hid_36095.html
      • Gość: lussi998 Re: paleokastritsa IP: *.v4.arkomnet.eu 28.12.12, 14:47
        Dziękuje bardzo za odpowiedz , opinie o hotelu czytałam - wole się przekonać na własnej skórze, a miejsce jest po prostu bajkowe.
        • Gość: gość Re: paleokastritsa IP: *.jjs.pl 28.12.12, 18:01
          Pozostaje mi tylko życzyć Ci/Wam cudownych wakacji:)
          • Gość: lussi998 Re: paleokastritsa IP: *.v4.arkomnet.eu 28.12.12, 18:27
            Dziękuje bardzo ,jak wrócę na pewno podzielę się wrażeniami .
            • Gość: gość Re: paleokastritsa IP: *.jjs.pl 28.12.12, 21:19
              :)
    • Gość: toja Re: paleokastritsa IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 13:27
      bylam w tym hotelu 2 lata temu, z Neckermannem. Hotel b. mi się podobał. Ładne, dosyć duze pokoje. Widok boski. Ważne tylko aby pokój był z widokiem na morze, bo z drugiej strony okna wychodzą na ścianę skalną. Bardzo miła obsługa. Paleokastritsa ciągnie się wzdłuż ulicy, więc spacer jest dość niebezpieczny, wśród samochodó, skuterów (miejscami brak pobocza). W jedną stronę do centrum i klasztoru, w drugą stronę idąc ulicą warto skręcić w prawo, do morza (był jakiś napis "amazing view") i faktycznie, coś niesamowitego. W Paleo i w tym hotelu też, kręcono jednego z Bondów (z tych starszych z R. Moorem). Polecam wycieczkę z portu (na własną rękę, bez pośrednictwa BP) na plażę niedostępną z lądu. Jest tam plażowanie, grillowanie, super! Jedynie trzeba uważać na osy. Zazdroszczę wakacji!
      • Gość: lussi998 Re: paleokastritsa IP: *.v4.arkomnet.eu 29.12.12, 15:26
        Dziękuje za praktyczne wskazówki , na pewno się przydadzą .
        • Gość: Mara Re: paleokastritsa IP: *.mlyniec.gda.pl 03.05.13, 22:54
          Czekam z niecierpliwością na wrażenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka