Gość: greek IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.13, 00:41 Czy ktoś korzystał z noclegu w Elena Beach lub jednym z trzech hoteli Elena przy Nea Chora w Chanii? Zarezerwowałem nocleg, ale nie odpowiadają na maile, nie wiem, czy to pewna oferta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nurja Re: Elena Beach Hotel Chania IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 16:17 Podbijam wątek, faktycznie nie odpisują. Czy ktoś korzystał z tego hotelu i może podzielić się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greek Re: Elena Beach Hotel Chania IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.13, 20:07 Wybrałem się zatem do sieci hoteli Elena w kwietniu (dokładnie zarezerwowałem w Elena Apartaments,który mieści się przy drodze Selinou przecinającej Nea Chora, pozostałe hotele tej sieci to Elena Beach w odległości 100m i najbardziej "wypasione" Nea Elena). Rezerwacji dokonałem przez hostelworld.com . Od razu mówię, że próba potwierdzenia rezerwacji przez e-mail lub faks to droga przez mękę, standard bynajmniej nie jak na Krecie, bo odpowiedzi brak. Ale trudny kontakt to jedyne złe doświadczenie z hotelem. Zniecierpliwiony zadzwoniłem do obsługi hotelu i potwierdziłem przyjazd telefonicznie i jest to praktycznie jedyny sposób na potwierdzenie rezerwacji (obsługa mówi po angielsku i można się spokojnie dogadać- do Grecji najlepiej dzwonić przez połaczenie voip). W hotelu byłem dosyć późno , bo po 23 (lot z Wrocławia Ryanairem)- mój hotel zarządzany jest przez właścicieli (nie było problemu z pokojem, w końcu 23 na Krecie to nie jest późna godzina). Otrzymałem klucze, wszystko tak jak na rezerwacji łącznie ze stawką za noc. Pokój był przestronny, czysty, z aneksem kuchennym, dla mnie standard cena/jakość b. dobry, są lepsze w Chanii, ale do krótkiego pobytu ok (jechaliśmy do Paleochory). Właścicielka bardzo miła i pomocna (ot jak na Krecie). Jak ktoś potrzebuje informacji to prosze na priv tatarak@gmail(at)com Odpowiedz Link Zgłoś