GoĹÄ: hanterek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 17:21 Jedziemy w 10 osób na wycieczkę z biurem abdar do Lwowa. Jedzie ktoś jeszcze?? może sie skumamy w grupie raźniej;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: dairaaa Re: Sylwester we Lwowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:51 Cześć! Też się wybieramy na sylwestra do Lwowa - 3 osoby. Fakrycznie dobrze byłoby się jakoś spotkać. Gdzie będziecie nocowali? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ps81 Re: Sylwester we Lwowie IP: *.pl 11.12.06, 09:41 Po ile jedziecie z skąd wyjeżdżacie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanterek Re: Sylwester we Lwowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 12:49 Będziemy nocować w jakimś hotelu pod Lwowem, koszt wycieczki to 340 zł z HB i przejazdem, pilotem itd. troche tanio ale zobaczymy jako to bedzie, najwyzej extream nas bedzie czakał, ale tym ciekawiej bedzie;) wyjadz mamy z k-c Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanterek Re: Sylwester we Lwowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:45 odjazdy są z Krakowa, Katowic itd. podaje linka www.abdar.pl/oferta.php?kat1=Dla%20klientów%20indywidualnych&kat2=Lwów%20sylwester Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szukający hotelu Re: Sylwester we Lwowie IP: *.pl 11.12.06, 15:06 Skąd to biuro podróży Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzyś Re: Sylwester we Lwowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:17 My też jedziemy śpimy w hotelu Independence jesteśmy od 29 do 2 sty jedziemy autem z okolic krakowa. I też możemy się skumać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarma1 Re: Sylwester we Lwowie IP: *.chello.pl 12.12.06, 22:34 o, to ciekawe bo my tez planujemy w tym czasie pojechac z Krakowa, moze macie wolne miejsca w samochodzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzyś Re: Sylwester we Lwowie IP: *.unregistered.net.exatel.pl 25.12.06, 22:28 witam, startujemy 29 grud. musieli byście dojechać do Tarnowa a potem się jakoś znajdziemy krzysztof.czeczot@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anirak Re: Sylwester we Lwowie IP: *.gaz.zabrze.pl 14.12.06, 07:05 Haj my tez wybieramy sie w to samo miejsce 4 osoby Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanterek Re: Sylwester we Lwowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 21:21 no ale z tego biura dokładnie tak jak my jedzie ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anirak Re: Sylwester we Lwowie IP: *.gaz.zabrze.pl 15.12.06, 09:57 Tak z biura Abdar 4 osoby spotkamy sie w Katowicach za 14 dni Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacoby Re: Sylwester we Lwowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 16:57 witam my jedziemy juz 28 grudnia 15 osob samochodami. mamy wynajete 2 mieszkania. oj bedzie sie dzialo w ubieglym roku bylismy w Łucku i bylo super. zobaczymy jak nas Lwów przywita pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nielacdozupy Łuck 19.12.06, 21:23 o, własnie. A co jest ciekawego w Łucku? Gdzie spać i za ile? Własnie dziś wpadłem na to, żeby tam się wybrać, ale nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacoby Re: Łuck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 17:21 Co jest w Łucku ? fajne knajpy i dziewczyny :) no coz jakby ci tu odpowiedziec. fajne knajpy majdan i skrablik sa naprawde super i jedzonko barszcz ukrainski rewelka, ryby suszone i zmrozona wodeczka vivat extra. miasto jest raczej nie ciekawe dosc duze do zwiedzania jest zamek, cerkwia i nic poza tym. ogolnie socjalizm pelna geba fajne knajpy i dziewczyny. hotel switez polecam :( zalezy ktore pietro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a Hanterek a pokoje jakie bedziecie mieli ?? IP: *.betanet.pl 19.12.06, 09:39 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanterek Re: Hanterek a pokoje jakie bedziecie mieli ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:52 takie w typie studio dwa pokoje z jedna łazienką, co by nie stać pół dnia w kolejce do takich na korytarzu;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a aha, a jak bedziecie rozmieszczeni?....... IP: *.betanet.pl 23.12.06, 14:14 bo ja tez mam pokoj typu studio z lazienka pokoj 3 osobowy a obok mnie maja byc 2 osoby Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanterek Re: aha, a jak bedziecie rozmieszczeni?....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 23:57 a nie wiem jeszcze, tyko my zalatwilismy to tak ze mamy te pokoje nie na 3 osoby tylko na dwie, no bo tak niebardzo z kimś obcym pokoj dzielić, także dwa studia myslę będziemy mieć całe i jednego połowa i dzielona z kimś łazienka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kleksik Re: aha, a jak bedziecie rozmieszczeni?....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 12:44 hej my też jedziemy z abdaru z katowic:) w 4 osoby wiec nie ma strachu całe studio dla nas :P czyli zapowiada sie super impreza ( mam nadzieje) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Łukasz Re: aha, a jak bedziecie rozmieszczeni?....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 16:23 My tez jedziemy w 2 osoby z Abdaru, wsiadamy w Kraku o 23:) będzie sie działo, pozdr i do zobaczenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanterek Re: aha, a jak bedziecie rozmieszczeni?....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:32 a ja mam mocne postanowienie, nie picia (za dużo) tylko pewnie to postanowienie, po wejściu do autokaru równie mocno osłabnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
oryszczyszyn Re: Sylwester we Lwowie 06.01.07, 12:09 Byłem we Lwowie, widziałem sporo Polaków, jeśli byliście na Prospekcie, to na pewno zainteresuje Was krótki film, który zrobiłem o godzinie 00:00, chwilę po przemówieniu Prezydenta. www.youtube.com/watch?v=Mo2kTSq8dho Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oryszczyszyn Re: a po co krecisz tak ta kamerka? wkurzajace to 06.01.07, 13:45 Przykro mi, że nie spodobał Ci się film. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś