Dodaj do ulubionych

chania, kos szukam hotelu

IP: *.31.31.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.13, 10:35
Witam, chce wybrac sie do grecji samolotem na wlasna reke, z dzieckiem 6 lat, wrzesien, znalazlam polaczenia ryianem z katowic do chanii a z krakowa na kos, jako ze jestem z poludnia Polski te dwie wyspy wchodza w gre, poszukuje samego hotelu bez przelotu, przy plazy, najlepiej piaszczystej, z HB lub All Inclusive, w necie znalzlam tylko oferty niemieckiego neckermanna na hotele katalogowe, moze ktos byl i ma namiar na hotele na tych wyspach, niedaleko lotniska, z dobra kuchnia i piaszczysta plaza, niekoniecznie musi byc basen, bardzo prosze o pomoc.Pozostaje mi jeszcze Chorwacja ale dluga jazda samochodem mnie przeraza i czasowo i kosztowo-w Chorwacji bylam juz nie raz w Grecji nigdy.
Prosze nie podawac namiarow na lasty bo ich nie ma-last za 2500zl od osoby to nie last.
Obserwuj wątek
    • Gość: jimmy Re: chania, kos szukam hotelu IP: *.tktelekom.pl 16.07.13, 12:33
      ja byłem w tym roku w Fereniki w Giorgopulis lądowałem na lotnisku w Chanii , do hotelu jest około 1h autobusem (30 min do chanii , 30 do giorgopulis) pokój mój od plaży oddzielało 5 m , hotel wbrew obiegowym opiniom jest bardzo przyjemny , plaża jest piaszczysta nie jest to bałtyk ale przy rzece żółwi jest plaża ala polskie morze.

Na naszą 3jkę w czerwcu wyszło około 3000 złoty z all inc , 1800 zjadły bilety + walizka. Pozdrawiam
    • grekan Re: chania, kos szukam hotelu 17.07.13, 00:56
      Proponuje wykupic hotel ze strony:Travel Republic.uk
      W terminie wrzesniowym ok. polowy wrzesnia koszt 2 tygodni z HB dla 1+1/ tak zrozumialem z postu/ wynosi ok. 1700 - 1800 zl., odpowiednio wiecej za 2+1.
      Kos - hotele: Stella Maris i Nina Beach w Marmari/ kilka minut z lotniska/
      Chania, Hotel Apollo w Georgioupolis. Sa inne oferty drozsze.
      • Gość: tunia32 Re: chania, kos szukam hotelu IP: *.30.40.82.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.13, 00:11
        bardzo dziekuje zapodanie strony travel republic-nie mialam o niej pojecia, jest tam szeroki wybor hoteli, transferow z lotniska, super,dziekuje bardzo.a jak wyglada procedura zamwiania i realizacvji wkacji z tej strony-po wplaceniu depozytu gdzie wplacam reszte pieniedzy-w hotelu?? dostaje voucher, potwierdzenie z hotelu?
        • grekan Re: chania, kos szukam hotelu 19.07.13, 00:02
          Placisz karta kredytowa, drukujesz fakture z danymi i to jest przepustka do zamieszkania w hotelu/ podobnie jak zakup biletu na samolot online/.
          • m.waligora Re: chania, kos szukam hotelu 19.07.13, 00:26
            bardzo dziekuje za odpowiedz,maja najlepsza oferte. rozumiem ze mieszkajac w Polsce nie w UK takze moge z tego skorzystac?
            na stronie travelpublic wyczytalam ze debetowa karta tez mozna zaplacic, czy przysylaja maila przypominajacego o dokonaniu wplaty calosci kwoty czy sami sciagaja kaske z karty?
            chialabym tez zarezerwowac transfer z lotniska shuttle busem, moze cos wiesz i o tym??
            • grekan Re: chania, kos szukam hotelu 19.07.13, 11:31
              Otrzymujesz potwierdzenie zakupu, ktore sobie wydrukujesz i to jest dowodem zakupu. Jesli zakup oferty jest odlegly w czasie, to pobieraja zaliczke a potem reszte sami sciagaja z karty chyba na miesiac przed impreza; juz pisalem wczesniej, ze procedura jest podobna jak zakup biletu na samolot online.
              • grekan Re: chania, kos szukam hotelu 19.07.13, 11:36
                dla zainteresowanych podaje jeszcze jedna dobra strone, podobnie jak trawelrepublic: onthebeach.com
    • ann-maj Re: chania, kos szukam hotelu 19.07.13, 12:09
      Na stronie bookingu można znaleźć ciekawe cenowo oferty www.booking.com/index.html?aid=358797

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka