grecja-hotele 22.08.04, 13:59 czy ktos byl w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka53 Re: Sun Beach Platamotas 23.08.04, 11:45 Witam, mysle ze chodzi tu o hotel SAN PANTALEIMON BEACH w miejscowości Platamonas. Jeżeli właśnie o ten hotel pytasz to niewielka informacja jest dwa posty wyżej w spisie. Ja również niedlugo tam właśnie jade wiec jestem zainterseowana wszelkimi wiadomosciami na ten temat. Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele Re: Sun Beach Platamotas 23.08.04, 15:02 rybka53 napisała: > Witam, mysle ze chodzi tu o hotel SAN PANTALEIMON BEACH w miejscowości > Platamonas. Jeżeli właśnie o ten hotel pytasz to niewielka informacja jest > dwa posty wyżej w spisie. Ja również niedlugo tam właśnie jade wiec jestem > zainterseowana wszelkimi wiadomosciami na ten temat. > Pozdrawim Z jakim biurem i w jakim terminie wyjeżdżasz do San Panteleimon? Ja mam wylot 28.08. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele Re: Sun Beach Platamotas 23.08.04, 16:48 nazwa hotelu to SUN BEACH *** W PLATAMONAS. JADE NA PRZELOMIE WRZESNIA- PAŹDZIERNIKA. JADE Z WYGODA TRAVEL Z KRAKOWA Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele Re: Sun Beach Platamotas 23.08.04, 22:12 To są dwa zupełnie różne hotele w innych /chociaż sąsiednich/ miejscowościach. Sun Beach znajduje się w Platamonas /bliżej N.Pori/, San Panteleimon w miejscowości N.Panteleimon /bliżej Skotiny/. Odpowiedz Link Zgłoś