Dodaj do ulubionych

Wątek do kłótni i inwektyw

22.09.16, 13:55

Ja zacznę: stolicą Grecji jest Ajaccio a najpopularniejszą wyspą grecką jest Madera.
Obserwuj wątek
    • glupota.nie.boli Odwagi! 22.09.16, 17:08
      glupota.nie.boli napisał(a):

>... stolicą Grecji jest Ajaccio a najpopularniejszą wyspą grecką jest Madera.<

Głupoto, ty żałosna ignorantko, gdyby głupota bolała wiłabyś się z bólu. Stolicą Grecji jest Marsylia a Madera jest włoską wyspą! Zapamiętaj pustaku.
      • glupota.nie.boli Aseretko, wszechnico informacji turystycznej i... 22.09.16, 17:19
        glupota.nie.boli napisał(a):

>...jest Marsylia...<

...ucieczko zabłąkanych podróżników/czek, proszę wklej swoje zdjęcia z pobytu w Marsylii
        i napisz jaki tam jest klimat. Jak ubierają się ludzie i co jedzą? I czy to prawda, że ruch uliczny
        odbywa się tylko lewą stroną lub środkiem jezdni? Podobno mieszkańcy nigdy nie pokazują kierunkowskazów. Prawda to czy fałsz?
        • glupota.nie.boli Atenianie, proszę pomóż! 22.09.16, 17:28

Będę uczestniczyła w balu o tematyce greckiej. Proszę poradź jakie prześcieradło (ile splotów w cm2) najbardziej upodobni mnie do Greczynki. Chcę wyglądać tak: www.bing.com/images/search?q=str%c3%b3j+grecki+z+prze%c5%9bcierad%c5%82a&FORM=HDRSC2
        • aseretka Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej 22.09.16, 19:31
          Niestety, ja stara baba, potrafię niestety jeździć wyłącznie prawą stroną jezdni. Dlatego w Marsylii jeszcze nie byłam. Trochę moich zdjęć z podróży po Grecji możesz jednak obejrzeć tu:
          fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,147411143,147411143,0,2.html?v=2
          Kierunkowskazy czasem mieszkańcy wyjmują z kieszeni i pokazują, gdy ich policja zatrzyma.
          PS. To prawda, że głupota nie boli, dlatego zdrowia życzę... bo na rozum to już za późno. :)
          • glupota.nie.boli Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej 22.09.16, 20:05
            aseretka napisała:

> Niestety, ja stara baba...
            > PS. To prawda, że głupota nie boli, dlatego zdrowia życzę... bo na rozum to już za późno. :)<

Dziękuję za wyjaśniającą odpowiedź. Wiekiem swoim staraj się nie przejmować. Noś go dumnie i opieraj się na nabytym przez lata doświadczeniu. Pisz po prostu "ja stara baba" bez żałośliwego "niestety". Ta Marsylia chodzi mi po głowie... Może znasz kogoś kto tam był?
            Informacje z drugiej ręki też przyjmę.

Miło mi, że zgadzamy się w sprawie braku bólu. Za życzenia zdrowia dziękuję. Mam się zdrowo i bezboleśnie. Zważywszy Twój wspomniany przez Ciebie podeszły wiek dbaj szczególnie o siebie. Unikaj przeciągów i jest dużo warzyw. To pomaga:) I dgybyś dotarła do Marsylii, proszę pamiętaj o mnie.

Serdecznie pozdrawiam - Twoja na zawsze głupota.

• aseretka Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej 22.09.16, 21:04
              > Wiekiem swoim staraj się nie przejmować. Noś go dumnie i opieraj się
              > nabytym przez lata doświadczeniu. Pisz po prostu "ja stara baba" bez
              > żałośliwego "niestety
              Tak jakoś wyszło, bo miało być: "Ja, stara baba, niestety jeżdżę tylko po prawej stronie". Wieku swojego się nie wstydzę i dlatego też go nie ukrywam. :) Młodych ludzi bardzo cenię, bo dużo pośród nich jest mądrych i inteligentnych. A le są też i tacy, co to "mają niesrane w głowie", bo po porostu niczego pod czaszką nie skrywają. To takich głównie dotyczą moje życzenia zdrowia. ;)
              • glupota.nie.boli Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej 23.09.16, 11:23
                aseretka napisała:

"Tak jakoś wyszło... "mają niesrane w głowie"...moje życzenia zdrowia."

"Niestety" i "tak naprawdę" to popularne pustosłowia zamulające precyzję zdania.
                Zauważ, że najdalej przy trzecim zdaniu wypowiadający się w mediach wepchną ten
                nic nie mówiący zwrot. Dziennikarzom przedłuża wierszówkę ale innym... Kiepska maniera.

To ty, mało subtelnie, poruszyłaś kwestię defekacji u ludzi młodych. Być może zgodzisz się ze mną, że widzi się ludzi w twoim wieku których upływ czasu niczego nie nauczył. A wręcz przeciwnie:)

Wzajemnie życząc zdrowia uprzejmie przypomnę, że ludziom w twoim wieku dobrze robi żucie suszonych śliwek lub picie soku śliwkowego. I proszę, pamiętaj o mnie gdy tylko ty lub ktoś z twoich znajomych otrze się o Marsylię.

Pozostaję z podziwem - twoja głupota.
                • Gość: asdupetka Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej IP: *.colo.transip.net 23.09.16, 12:33
                  Macie rację koniecznie trzeba pozbyć się z tego forum nielubianej przez wszystkich i głupio mądrej aseretki i znanego z chamskiego zachowania i równie chamskich wulgaryzmów osobnika o nicku grekan.
                  • Gość: belfegor_z_luwru Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej IP: *.toya.net.pl 23.09.16, 18:42
                    Dobrze prawisz ! wyżucic tych wszystkich starych dziadów z forum co to zamiast jeździć do senatoriu w ciechocinku jeżdżą po swiecie i wstyd tylko przynoszą jak taka poetka-aseretka czy potwor_z_pikadly co to z czajniczkiem na wczasy jeździ żeby se ziolo na podagrę parzyć i na balkonie popijać. I jeszcze mondrosci głosi linki jakies ze starymi piosneczkami podżuca bez ładu i składu z tematem. Posłuchał by lepiej prawdziwej muzy to by zrozumiał prawdziwe życie. Albo jakiś tam pietrek82 co to radzi jak do greci tanio jechać. Mnie stać na najlepsze chotele i restouracje. Nie musze dziadować kupować w lidlu i popijać ziola na balkonie zamiast wiskacza. Pozbyć się tego dziadostwa !
                    • potwor_z_piccadilly Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej 23.09.16, 20:01
                      No proszę mamy bogacza bohatera.
                      Bogatym se może być, bo nikt kasy nie jest w stanie mu przeliczyć, a bohaterem, bo przez sieć nikt mu mordy nie obije.
                      Radę mam dla ciebie, o zwycięzco dożynkowych zawodów rzucania gumiakiem do celu.
                      Bądź uważny. Rozpędzisz się, w realu obłożysz inwektywami jakiegoś potwora i to ty ziółka będziesz parzyć i to parzyć do końca twoich marnych dni.
                      Pozdrawiam, za szczególnym podkreśleniem zdrowia psychicznego.
                      • potwor_z_piccadilly Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej 23.09.16, 20:20
                        Aha, porad ciąg dalszy.
                        Jako bywalec luksusowych hoteli,
                        przyswój sobie www.wiocha.pl/172212,Musialam-zrobic-fotke
                        • Gość: miska666 Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej IP: *.toya.net.pl 23.09.16, 22:20
                          poluzuj majty staruszku. takimi instrukcjami obsługi jak używac szczoty klozetowej albo jak nie wyżucac papieru do kibla na cyprze to możesz sobie tyłek podetrzec
                  • Gość: Gość Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.16, 22:16
                    A zacząć należy od Ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka