glupota.nie.boli 22.09.16, 13:55 Ja zacznę: stolicą Grecji jest Ajaccio a najpopularniejszą wyspą grecką jest Madera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glupota.nie.boli Odwagi! 22.09.16, 17:08 glupota.nie.boli napisał(a): >... stolicą Grecji jest Ajaccio a najpopularniejszą wyspą grecką jest Madera.< Głupoto, ty żałosna ignorantko, gdyby głupota bolała wiłabyś się z bólu. Stolicą Grecji jest Marsylia a Madera jest włoską wyspą! Zapamiętaj pustaku. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota.nie.boli Aseretko, wszechnico informacji turystycznej i... 22.09.16, 17:19 glupota.nie.boli napisał(a): >...jest Marsylia...< ...ucieczko zabłąkanych podróżników/czek, proszę wklej swoje zdjęcia z pobytu w Marsylii i napisz jaki tam jest klimat. Jak ubierają się ludzie i co jedzą? I czy to prawda, że ruch uliczny odbywa się tylko lewą stroną lub środkiem jezdni? Podobno mieszkańcy nigdy nie pokazują kierunkowskazów. Prawda to czy fałsz? Odpowiedz Link Zgłoś
glupota.nie.boli Atenianie, proszę pomóż! 22.09.16, 17:28 Będę uczestniczyła w balu o tematyce greckiej. Proszę poradź jakie prześcieradło (ile splotów w cm2) najbardziej upodobni mnie do Greczynki. Chcę wyglądać tak: www.bing.com/images/search?q=str%c3%b3j+grecki+z+prze%c5%9bcierad%c5%82a&FORM=HDRSC2 Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej 22.09.16, 19:31 Niestety, ja stara baba, potrafię niestety jeździć wyłącznie prawą stroną jezdni. Dlatego w Marsylii jeszcze nie byłam. Trochę moich zdjęć z podróży po Grecji możesz jednak obejrzeć tu: fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,147411143,147411143,0,2.html?v=2 Kierunkowskazy czasem mieszkańcy wyjmują z kieszeni i pokazują, gdy ich policja zatrzyma. PS. To prawda, że głupota nie boli, dlatego zdrowia życzę... bo na rozum to już za późno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
glupota.nie.boli Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej 22.09.16, 20:05 aseretka napisała: > Niestety, ja stara baba... > PS. To prawda, że głupota nie boli, dlatego zdrowia życzę... bo na rozum to już za późno. :)< Dziękuję za wyjaśniającą odpowiedź. Wiekiem swoim staraj się nie przejmować. Noś go dumnie i opieraj się na nabytym przez lata doświadczeniu. Pisz po prostu "ja stara baba" bez żałośliwego "niestety". Ta Marsylia chodzi mi po głowie... Może znasz kogoś kto tam był? Informacje z drugiej ręki też przyjmę. Miło mi, że zgadzamy się w sprawie braku bólu. Za życzenia zdrowia dziękuję. Mam się zdrowo i bezboleśnie. Zważywszy Twój wspomniany przez Ciebie podeszły wiek dbaj szczególnie o siebie. Unikaj przeciągów i jest dużo warzyw. To pomaga:) I dgybyś dotarła do Marsylii, proszę pamiętaj o mnie. Serdecznie pozdrawiam - Twoja na zawsze głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej 22.09.16, 21:04 > Wiekiem swoim staraj się nie przejmować. Noś go dumnie i opieraj się > nabytym przez lata doświadczeniu. Pisz po prostu "ja stara baba" bez > żałośliwego "niestety Tak jakoś wyszło, bo miało być: "Ja, stara baba, niestety jeżdżę tylko po prawej stronie". Wieku swojego się nie wstydzę i dlatego też go nie ukrywam. :) Młodych ludzi bardzo cenię, bo dużo pośród nich jest mądrych i inteligentnych. A le są też i tacy, co to "mają niesrane w głowie", bo po porostu niczego pod czaszką nie skrywają. To takich głównie dotyczą moje życzenia zdrowia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
glupota.nie.boli Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej 23.09.16, 11:23 aseretka napisała: "Tak jakoś wyszło... "mają niesrane w głowie"...moje życzenia zdrowia." "Niestety" i "tak naprawdę" to popularne pustosłowia zamulające precyzję zdania. Zauważ, że najdalej przy trzecim zdaniu wypowiadający się w mediach wepchną ten nic nie mówiący zwrot. Dziennikarzom przedłuża wierszówkę ale innym... Kiepska maniera. To ty, mało subtelnie, poruszyłaś kwestię defekacji u ludzi młodych. Być może zgodzisz się ze mną, że widzi się ludzi w twoim wieku których upływ czasu niczego nie nauczył. A wręcz przeciwnie:) Wzajemnie życząc zdrowia uprzejmie przypomnę, że ludziom w twoim wieku dobrze robi żucie suszonych śliwek lub picie soku śliwkowego. I proszę, pamiętaj o mnie gdy tylko ty lub ktoś z twoich znajomych otrze się o Marsylię. Pozostaję z podziwem - twoja głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdupetka Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej IP: *.colo.transip.net 23.09.16, 12:33 Macie rację koniecznie trzeba pozbyć się z tego forum nielubianej przez wszystkich i głupio mądrej aseretki i znanego z chamskiego zachowania i równie chamskich wulgaryzmów osobnika o nicku grekan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfegor_z_luwru Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej IP: *.toya.net.pl 23.09.16, 18:42 Dobrze prawisz ! wyżucic tych wszystkich starych dziadów z forum co to zamiast jeździć do senatoriu w ciechocinku jeżdżą po swiecie i wstyd tylko przynoszą jak taka poetka-aseretka czy potwor_z_pikadly co to z czajniczkiem na wczasy jeździ żeby se ziolo na podagrę parzyć i na balkonie popijać. I jeszcze mondrosci głosi linki jakies ze starymi piosneczkami podżuca bez ładu i składu z tematem. Posłuchał by lepiej prawdziwej muzy to by zrozumiał prawdziwe życie. Albo jakiś tam pietrek82 co to radzi jak do greci tanio jechać. Mnie stać na najlepsze chotele i restouracje. Nie musze dziadować kupować w lidlu i popijać ziola na balkonie zamiast wiskacza. Pozbyć się tego dziadostwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej 23.09.16, 20:01 No proszę mamy bogacza bohatera. Bogatym se może być, bo nikt kasy nie jest w stanie mu przeliczyć, a bohaterem, bo przez sieć nikt mu mordy nie obije. Radę mam dla ciebie, o zwycięzco dożynkowych zawodów rzucania gumiakiem do celu. Bądź uważny. Rozpędzisz się, w realu obłożysz inwektywami jakiegoś potwora i to ty ziółka będziesz parzyć i to parzyć do końca twoich marnych dni. Pozdrawiam, za szczególnym podkreśleniem zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej 23.09.16, 20:20 Aha, porad ciąg dalszy. Jako bywalec luksusowych hoteli, przyswój sobie www.wiocha.pl/172212,Musialam-zrobic-fotke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska666 Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej IP: *.toya.net.pl 23.09.16, 22:20 poluzuj majty staruszku. takimi instrukcjami obsługi jak używac szczoty klozetowej albo jak nie wyżucac papieru do kibla na cyprze to możesz sobie tyłek podetrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Aseretko, wszechnico informacji turystycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.16, 22:16 A zacząć należy od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś