Gość: iza33 IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 30.05.02, 11:20 Gdzie warto pojechać na Riwierę (hotel, miejscowość) Najlepiej transport samolotowy. Które biuro ma najslepszą ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mar Re: Riwiera Olimpijska IP: *.gwc.internet.gr 01.06.02, 16:47 polecam ci Paralie lub Olimpic Beach. Szczegolnie ta druga miejscowosc ma bardzo ladna plaza i niezle pensjonaty. Zapopmnij o hotelach. Bardzo cicha miejscowosc. Jak chcesz poszalec w nocy , proponuje Paralie. Jesli jestes z poludnia Polski, polecam krakowski Akropol. M<aja autokary i samolot w ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Riwiera Olimpijska IP: *.man.polbox.pl 04.06.02, 14:43 Gorąco polecam Olimpic Beach..byłam tam 2 lata temu z Triadą, wspaniałe miejsce...jest wakacyjna atmosfera, szeroka plaża, knajpki z przystępnymi cenami, dyskoteki..mozna odpocząc i zabawić się...ludzie są wyjątkowo serdeczni...nie powiedziałabym, że to spokojne, ciche miejsce, może gdzieś dalej, bo ja mieszkałam przy głównej ulicy Olimpic, a tam życie zamiera nad ranem..odradzam Ci natomiast Paralię..ale zawsze możesz się tam wybrać na spacer...to ok 30 minut spacerkiem od Olimpic..co do Triady...jest tania, ale zdarzaja się wpadki...ale do wytrzymania..w tym roku znów lecę z nimi do Grecji..pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza33 Re: Riwiera Olimpijska IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 04.06.02, 19:33 Dzięki serdeczne za podpowiedzi. Mam nadziję, że miło spędzę czas na Riwierze. Odpowiedz Link Zgłoś