Dodaj do ulubionych

Thasoss czy warto???

16.06.02, 11:13
Chce sie wybrać tam na poczatku września w podróż poślubną, Czy ktoś tam był??
Warto??? Będzie to moja pierwsza podróż ( nie tylko poślubna )z biurem podrózy.
Jeżeli coś możecie polecić to piszcie. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: gerd Re: Thasoss czy warto??? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 23:59
      po santorini wybieramy się na tassos uznalismy tę wyspę za kolejna pod względem
      atrakcyjnosci i spokoju jakiego potrzeba na urlopie, myslelismy o karpathos
      ale stanęło na thassos. a więc 15 lipca lądujemy w kavala !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Anka Re: Thasoss czy warto??? IP: *.wroc.gazeta.pl 18.06.02, 11:55
        A z jakim biurem? Ja tez bede od 15 lipca na Thassos, oferta Vinga. O Thassos
        slyszalam same pozytywne opinie - ze zielono (chociaz pare lat temu spalila sie
        czesc wyspy), ze piekna piaszczyste plaze, spokoj i nie za duzo turystow. Mam
        nadzieje, ze sie sprawdzi.
        • Gość: Ania Re: Thasoss czy warto??? IP: 10.30.1.* 21.06.02, 07:36
          Właśnie na początku wybieramy się w podróż poślubną na Thassos. Jedziemy wbrew
          wszystkim niepochlebnym opiniom z biurem Itaka Ving. Byliśmy z Itaką 2 lata
          temu w Hiszpanii i byliśmy bardzo zadowoleni.
          A czy warto jechać na Thassos? - wszyscy znajomi mówią, że tak a ja będę mogła
          to ocenić za 2,5 miesiąca.
          • Gość: Polo Re: Thasoss czy warto??? IP: 62.233.164.* 02.07.02, 14:45
            Thassos jest bardzo fajna, ale i spokojna wyspa. Zdecydowanie ciekawsze jest
            poludnie wyspy - Limenaria, ale tak naprawde jest to mala wyspa, gdzie wszedzie
            mozna dotrzec w ciagu kilku godzin. To co najwazniejsze, to jest to Grecja,
            gdzie jeszcze dba sie o klienta. Jesli ktos lub spokojne, wiejskie kliamty w
            Grecji, to polecam jeszcze Karpathos i Kalymnos! Sama przyjemnosc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka