Dodaj do ulubionych

Praca - Język rumuński

IP: 83.238.15.* 28.01.08, 14:04

Obecnie prowadzimy rekrutację na nasze projekty obcojęzyczne
Jeśli znasz biegle język rumuński i chcesz pracować na projekcie:
- dla jednego z największych operatorów telefonów komórkowych na
świecie
– dla jednego z liderów w branży elektronicznej
- największej na świecie aukcujnej witryny internetowej

Obserwuj wątek
    • Gość: napoca Re: Praca - Język rumuński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.08, 15:42

CO TO ZA PRACA?PODAJ KILKA DETALI I ADRES DO KORESPONDENCJI.
    • agataaaa4 Re: Praca - Język rumuński 16.02.08, 19:54
      Dzień dobry, czy mogłabym dowiedzieć się coś więcej o
      projektach/pracy?
      • Gość: LOOK FOR STAFF Re: Praca - Język rumuński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 14:20
        Witam,

poszukuję w tej chwili osób ze znajomością języka rumuńskiego do
        pracy w znanej międzynarodowej firmie. Będę bardzo wdzięczna za
        kontakt pod adresem mailowym rekrutacja@lfs.com.pl
        • agataaaa4 Re: Praca - Język rumuński 08.03.08, 16:34
          Dzień dobry, a czym konkretnie by miała się zajmować ta osoba, jaki
          jest zakres obowiązków? dziękuję
          • praca.wawa2 Re: Praca - Język rumuński 10.03.08, 07:47
            to jest praca w Call Center na Mokotowie w Warszawie, praca na umowa
            lub zlecenie, praca polega na tym, ze dzwoni klient Pani udziela
            informacje albo odpisuje na e maile, jezeli Pani jest zainteresowana
            prosze o CV
            pozdrowienia
            • trocadero-ltd Re: Praca - Język rumuński 02.04.08, 22:00
              Aktualna jeszcze jest ta praca?
              pozdrawiam!
    • Gość: Wiktoria Re: Praca - Język rumuński IP: *.klaudyny.waw.pl 09.07.08, 14:14
      Witam.Jestem zainteresowana daną pracą.Jestem studentką trzeciego roku
      zarządzania i marketingu,jestem Rumunką,biegle mówię po polsku,po rosyjsku i
      dobrze po francusku.Proszę o podanie email-a na który mogłabym wysłać swoje
      CV.mój email victoriamonastyrska@gmail.com.
    • Gość: ja Re: Praca - Język rumuński IP: 217.153.54.* 12.09.08, 18:31
      jestem studentem 5 roku europeistyki.jestem Rumunem ze znajomoscia
      biegle poskiego, rumunskiego, wloskiego i angielskiego.rowniez znam
      dobrze francuski, i hiszpanski.ucze sie rosyjskiego.jestem
      zainteresowany podjeciem pracy.moj email florianmarkulak@o2.pl
    • Gość: Eugen Re: Praca - Język rumuński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 11:00
      Dzien dobry czy jest jeszcze aktualna praca z znajomoscia jezyka
      rumunksiego??
    • agatajakob Re: Praca - Język rumuński 11.12.08, 09:25
      Witam, ja również będę w najbliższym czasie poszukiwać osób ze
      znajomością rumuńskiego - oraz angielskiego (praca na terenie
      Trójmiasta). Szczegóły chętnie podam zainteresowanym na e-maila. Mój
      adres e-mail to: agata.szczepanik@adecco.com
    • kasia.bere Praca - Język rumuński - Warszawa 23.01.09, 16:34
      Witam również poszukuje osób ze znajomością rumuńskiego ( i
      angielskiego). Praca w banku, wsparcie działów zajmujących się
      obługą klienta z Rumunii: adminstracja, wsparcie klienta w języku
      obcym, tworzenie raportów w języku obcym.

Kontakt i zapytania proszę przesyłać na adres:
      kberezinska@devonshire.pl
      • freedreamness1.1 Re: Praca - Język rumuński - Warszawa 21.05.09, 09:45
        Dzien dobry,

Jestem zainteresowana panska oferty prace, prosze wyjasnic na czym
        ta praca polega i jakie warunki panstwo zapewniacze. Jezyk rumunski
        jest moj ojczysty jezyk, i mowie biegle rowniez po polsku i
        angielsku.

Valentina Pitis
        freedreamness1@yahoo.com
      • Gość: karolina Re: Praca - Język rumuński - Legnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.09, 13:42
        Poszukujemy pracownika ze znajomością języka rumuńskiego do pracy w firmie
        pośredniczącej w wynajmie apartamentów. Osoba ta miałaby wprowadzić ofertę na
        rynek rumuński, redagować teksty reklamowe/ ofertowe, optymalizować stronę
        internetową, a także przygotowywać tłumaczenia i w dalszej perspektywie
        kontaktować się z klientami.
        Biuro znajduje się w Legnicy (woj. dolnośląskie).
        Mile widziani studenci zaoczni.

Szczegóły:
        karolina@apartament24.eu
      • Gość: Conquest Re: Praca - Język rumuński - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 01:04
        Firma consultingowa poszukuje osób mówiących w języku rumuńskim na poziomie
        zaawansowanym do przeprowadzenia rozmów telefonicznych. Praca jest dorywcza i
        obejmuje wykonanie kilku telefonów do Rumunii z możliwością kontynuacji
        współpracy w przyszłości.
        Nie wymagamy doświadczenia, najchętniej zatrudniamy studentów.
        Mile widziana znajomość słownictwa businessowego.

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV na adres: adabrowska@conquest.pl
    • Gość: Victoria Re: Praca - Język rumuński IP: 217.153.224.* 28.04.09, 09:59
      Jestem Rumunka,ale mowie biegle po polsku.Jestem zainteresowana tym
      projektem,czy mozna by bylo dowiedziec sie wiecej na ten
      temat.V_mol@wp.pl
    • Gość: Loredana Re: Praca - Język rumuński - Warszawa IP: *.chello.pl 19.05.09, 17:27
      Buahahaha a tłumaczenie z rumuńskiego na mołdawskiego nie robicie? Ja byłabym
      bardzo zainteresowana. Nie macie wstydu żeby takie bzdury napisać na internecie?
      Czy może brzmi lepiej 1 obcy język znać? Kazdy człowiek który się zna troche na
      tym temat wie że w Mołdawii się rozmawia albo po Rumuńsku,albo po Rosyjsku, a
      "mołdawskim" język jest czysta wymuślenia komunostów.
      Brawo Państwu...bardzo wam gratuluję. "Transylwański" język znacie..?
      • trocadero-ltd Re: Praca - Język rumuński - Warszawa 18.09.09, 22:24
        Gość portalu: Loredana napisał(a):

> Buahahaha a tłumaczenie z rumuńskiego na mołdawskiego nie robicie? Ja byłabym
        > bardzo zainteresowana. Nie macie wstydu żeby takie bzdury napisać na internecie
        > ?
        > Czy może brzmi lepiej 1 obcy język znać? Kazdy człowiek który się zna troche na
        > tym temat wie że w Mołdawii się rozmawia albo po Rumuńsku,albo po Rosyjsku, a
        > "mołdawskim" język jest czysta wymuślenia komunostów.
        > Brawo Państwu...bardzo wam gratuluję. "Transylwański" język znacie..?
        Zgadzam się z Loredaną niema języka mołdawskiego tylko jako gwara,ci którzy coś
        wiedzą o rumunie powinni wiedzieć.a co do pracy z językiem rumuński myślę że
        szkoda zachodu i wysłanie cv itd bo i tak nic poważnego tu się nie
        znajdzie,Pozdrawiam wszystkich:))
        • Gość: d65.pl Re: Praca - Język rumuński - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 16:19
          Poszukuję osób zainteresowana wzięciem udziału w procesie
          rekrutacyjnym do firmy z branży IT na stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży.
          Wymagana biegła znajomość j. polskiego i rumuńskiego.

Proszę o przesyłanie CV na adres: aneta@vistapolska.pl
    • Gość: karolina Re: Praca - Język rumuński - Legnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.09, 13:43
      Poszukujemy pracownika ze znajomością języka rumuńskiego do pracy w firmie
      pośredniczącej w wynajmie apartamentów. Osoba ta miałaby wprowadzić ofertę na
      rynek rumuński, redagować teksty reklamowe/ ofertowe, optymalizować stronę
      internetową, a także przygotowywać tłumaczenia i w dalszej perspektywie
      kontaktować się z klientami.
      Biuro znajduje się w Legnicy.
      Mile widziani studenci zaoczni.

Szczegóły:
      karolina@apartament24.eu
      • d65.pl Re: Praca - Język rumuński - Legnica 20.10.09, 16:31

Poszukuję osób zainteresowana wzięciem udziału w procesie
        rekrutacyjnym do firmy z branży IT na stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży.
        Wymagana biegła znajomość j. polskiego i rumuńskiego.

Proszę o przesyłanie CV na adres: aneta@vistapolska.pl
    • Gość: andreea solomon Re: Praca - Język rumuński IP: *.ver.abpl.pl 06.12.09, 22:37
      Jestem studentka Rumunka, studiuje Polonistyke w Krakowie, na 3 roku.Biegle mowie po polsku i po wlosku. Tez znam dobrze angielski i dostatecznie francuski. Zebym mogla kontynuowac sobie studia w Krakowie, musze znalezc prace. Jezeli Panstwo sa zainteresowani, prosze o kontakt(e-mail:solomon_andreea_90@yahoo.com.
      • projeg Re: Praca - Język rumuński 13.12.10, 09:53
        Witam, Oferta pracy dla studentki/a ze znajomością j. rumuńskiego i polskiego .W pierwszym okresie jako pracy na zlecenie , a następnie praca na etat. Mile widziana znajomość j. niemieckiego lub angielskiego. +48 601 51 08 64
    • Gość: TIM Call Center Praca - Język rumuński IP: 94.42.85.* 31.05.10, 17:16
      Witam,

Reprezentuje firmę TIM Call Center. Aktualnie poszukujemy osób,
      które biegle posługują się językiem rumuńskim oraz komunikatywnie -
      język polski. Praca w Warszawie, międzynarodowy projekt, atrakcyjne
      zarobki. Jeżeli szukasz pracy lub myślisz o zamianie pracy napisz do
      nas: praca@timcallcenter.com
    • Gość: People Re: Praca - Język rumuński IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.11, 14:52
      Witam serdecznie,

Obecnie prowadzę projekt rekrutacyjny dla Citibank International Plc w Warszawie.
      Poszukuję osób biegle posługujących się językiem rumuńskim i angielskim. Zachęcam do kontaktu: marta.jedrzejak@people.com.pl
      W odpowiedzi prześlę szczegóły.

Pozdrawiam serdecznie,
      ZAPRASZAM
    • Gość: addabrowska Re: Praca - Język rumuński IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.11, 16:36
      Firma doradcza pilnie poszukuje osoby znającej język rumuński, aby przeprowadziła wywiady telefoniczne z potencjalnymi odbiorcami produktów swojego klienta.

Należy przeprowadzić kilka-kilkanaście wywiadów pogłębionych IDI według podanego scenariusza. Więcej informacji udzielę w odpowiedzi na maila.

kontakt: addabrowska@conquest.pl
    • Gość: hr compass Re: Praca - Język rumuński IP: *.adsl.inetia.pl 29.02.12, 15:10
      Witam

Poszukujemy osoby do pracy biurowej ze znajomością języka rumuńskiego oraz angielskiego oraz polskiego.
      Praca stała w Krakowie.
      Osoby zainteresowane proszę o kontakt:
      rekrutacja@hrcompass.pl
      • Gość: Anna Re: Praca - Język rumuński IP: 212.180.234.* 30.04.12, 10:55
        Witam serdecznie,

poszukujemy pracowników z biegłą znajomością języka rumuńskiego na stanowisko Specjalisty ds. obsługi klienta zagranicznego. Oferujemy miłą atmosferę oraz atrakcyjne warunki współpracy. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na adres anna.niedziela@adpilot.pl.
        • laleaua Re: Praca - Język rumuński 08.05.12, 08:24
          Dobrze by było napisać, w jakim mieście jest ta praca.
    • Gość: Zinaida Re: Praca - Język rumuński IP: *.play-internet.pl 22.11.12, 23:45

Witam,
      w nawiązaniu do ogłoszenia o pracę , przesyłam swoją aplikację i tym samym zgłaszam chęć udziału w procesie rekrutacji .
      Z poważaniem,
      Tonu Zinaida
      • Gość: MR Praca - Język rumuński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.13, 10:00
        Osoby zainteresowane pracą w Łodzi ze znajomością języka rumuńskiego proszę o kontakt pod adresem malgorzata.rutkowska@novelty.com.pl
        • eurocer Re: Praca - Język rumuński 29.10.13, 07:26
          Praca dla osoby z j. rumunskim , Katowice panamera4@o2.pl
    • Gość: Valentina Sandu Re: Praca - Język rumuński IP: *.rdsnet.ro 15.11.13, 11:42
      Witam!

Czy propozycja wspolpracy na przedmiotowe projekty obcojezyczne jest jeszcze wazna i o co dokladnie chodzi?
      Dziekuje z gory za odpowiedz przez mail-em: valentinasandu2012@gmail.com
      P.S.> Jestem Rumunka zamieszkala w Bukareszcie.
    • Gość: Nikola Domin Re: Praca - Język rumuński IP: *.ostnet.pl 10.02.14, 17:31
      Jestem mloda, ambitna osoba. znam jezyk rumunski doskonale, poniewaz jestem rumunka i w ubieglym roku przeprowadzilam sie do polski. teraz mieszkam w polsce na stale. poszukuje pracy aby moc zdobyc doswiadczenie i rozwijac swoja kariere. pozdrwawiam Nicoleta Andreea Domin
      • Gość: Stanislava Re: Praca - Język rumuński IP: 217.89.117.* 31.03.14, 16:28
        Witam, jestem HR Managerem w firmie, zajmujący się telemarketingiem dla branży informatycznej, obecnie mamy 2 stanowiska otwarte. Bardzo proszę o przesłanie CV na adres rekrutacja@tectumgroup.net lub kontakt po numer 793 902 000.
      • Gość: Marcin Re: Praca - Język rumuński IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.14, 13:03
        Witam

Nasza firma poszukuje osoby do współpracy z językiem rumuńskim.
        Jeżeli była by Pani zainteresowana współpracą proszę o info, oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie. Proszę o info na mar02@poczta.fm

pozdrawiam

Marcin

• Gość: Nadia Urban Re: Praca - Język rumuński IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.14, 15:42
          Witam, jestem młodą, ambitną osobą szukającą pracy. Znam biegle język rumuński oraz angielski, a także francuski na bardzo dobrym poziomie (B2). Jestem pracowita, zorganizowana, szybko się uczę oraz potrafię pracować w zespole.

Pozdrawiam
          Nadia Urban
          nadzieja.urban@gmail.com
          • Gość: TIM Re: Praca - Język rumuński IP: 94.42.108.* 20.10.14, 12:45
            Aktualnie do projektu językowego realizowanego przez firmę TIM poszukujemy
            osoby z zaawansowaną znajomością języka rumuńskiego. Projekt jest
            realizowany w naszej siedzibie (Warszawa, ul. Prosta 70) i polega na
            profilowaniu bazy danych o firmach z Rumunii - informacje wyszukuje się w
            Internecie lub kontaktuje się telefonicznie z firmami w celu uzupełnienia
            konkretnych wiadomości.

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV na adres: praca@timcallcenter.com
            • Gość: Sławek Re: Praca - Język rumuński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.16, 11:04
              Osoby zainteresowane pracą od kwietnia 2016 w okolicach Warszawy oraz Cluj Napoca z b.dobrą znajomością języka polskiego , rumuńskiego i/lub ukrainskiego/rosyjskiego.
              zakres :prowadzenie kontaktów z klientami i dostawcami , organizacja logistyki , prowadzenie biura w Rumunii praca całoroczna i również sezonowa
              Oczekiwana : kontaktowość-dobra znajomość obsługi komputera( pakiet MS Office)
              -mobilność i dyspozycyjność ( praca na terenie Polski i/lub Rumuni )
              CV do 29-02-16 proszę na e-mail: sp25707@gmail.com
              • wczoraj1980 Re: Praca - Język rumuński 16.02.16, 18:32
                Do nowego oddziału w Rumunii poszukujemy osób z dobrą znajomością języka rumuńskiego i polskiego. Zakres obowiązków: prowadzenie biura, kontakty z klientami, organizacja logistyki zamówionych towarów, prowadzenie kampanii reklamowych.
                Praca całoroczna.
                osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV na adres pracabukareszt@gmail.com
    • mamfirme Re: Praca - Język rumuński 19.02.16, 19:22
      Witam

Szukamy osób do pracy w obsłudze klienta portalu mfirma.de oraz mfirma.ro. Wymagana komunikatywna znajomość języka niemieckiego lub rumuńskiego.

Zapewniamy dofinansowania śniadań oraz kartę multisport. Praca na 0.5 lub cały etat w biurze we Wrocławiu.

CV prosimy wysyłać na tomasz.bialobrzeg@ceferty.pl

Pozdrawiam i zapraszamy do kontaktu.
    • kierownik.rumunia Re: Praca - Język rumuński 31.08.16, 11:12
      Dzień Dobry,
      Poszukujemy osoby porozumiewającej się płynnie w języku polskim i rumuńskim.
      Oferujemy stanowisko kierownicze w naszej placówce w Bukareszcie.
      Polskie przedsiębiorstwo, z oddziałem w Bukareszcie. Branża usługowa.
      Praca stała, konkurencyjne wynagrodzenie (stałe + zmienne, uzależnione od wyników oddziału)

Chętnie udzielimy szczegółów. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres email kierownik.rumunia@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka