maggnolia 24.08.05, 09:23 witam ! wykupiłam w tym hotelu wycieczkę z Neckermannem moze ktoś zna ten hotel i moze sie podzielić swoimi doświadczeniami?? będę wdzięczna pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sara.1 Re: MARAGAKIS BEACH Hersonissos 25.08.05, 17:36 Byłam w tym hotelu w 2001 roku (wtedy ze Scan Holiday), nie wiem więc na ile moje informacje są aktualne, ale przeciż niektóre rzeczy się nie zmieniają:) Jest to niewielki hotel położony w centrum, przy samym morzu, a od plaży (niestety małej i nieładnej) oddziela go jedynie ulica z ruchem pieszym. Pod hotelem (w podziemiach) jest dyskoteka, co może niektórym przeszkadzać, szczególnie, gdy o 3 nad ranem wychodzą z niej radośnie śpiewający klienci (i nie są to Polacy:) Można się jednak przyzwyczaić, a widok z okien rekompensuje wszystko(niestety widok na morze dostępny jest tylko z jednej strony hotelu, z drugiej widać ulicę i budynek policji turystycznej)Pokoje urządzone skromnie, ale bardzo czysto. Balkon z plastikowymi mebelkami. Śniadania niewyszukane, wybór potraw niewielki. O obiadach nic nie mogę powiedzieć, bo nie mieliśmy wykupionych. Ogromnym plusem jest bliskość do knajp, restauracji i pubów. Za portem i hotelem Creta Maris była ładna, żwirowa, mała plaża bez leżaków, ale podobno teraz już i tam postawiono leżaki:( Ogólnie hotel wspominam bardzo przyjemnie - myślę, że wtedy zasługiwał na solidne 3 gwiazdki. Na pewno nigdy nie zapomnę pierwszego wrażenia, gdy w nocy weszliśmy do pokoju, a przez okno widać było morze i ogromny odbijający się w nim księżyc. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu:) Odpowiedz Link Zgłoś
maggnolia Re: MARAGAKIS BEACH Hersonissos 25.08.05, 18:40 dziękuję za informacje mam nadzieję że nie zmieniło sie w hotelu na niekorzyść :) Odpowiedz Link Zgłoś
sara.1 Re: MARAGAKIS BEACH Hersonissos 17.10.05, 16:35 Do Maggnolii: I jak wrażenia? Zmieniło się coś na korzyść lub niekorzyść:)? Odpowiedz Link Zgłoś