Dodaj do ulubionych

MARAGAKIS BEACH Hersonissos

24.08.05, 09:23
witam !
wykupiłam w tym hotelu wycieczkę z Neckermannem moze ktoś zna ten hotel i
moze sie podzielić swoimi doświadczeniami??
będę wdzięczna
pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • sara.1 Re: MARAGAKIS BEACH Hersonissos 25.08.05, 17:36
      Byłam w tym hotelu w 2001 roku (wtedy ze Scan Holiday), nie wiem więc na ile
      moje informacje są aktualne, ale przeciż niektóre rzeczy się nie zmieniają:)
      Jest to niewielki hotel położony w centrum, przy samym morzu, a od plaży
      (niestety małej i nieładnej) oddziela go jedynie ulica z ruchem pieszym. Pod
      hotelem (w podziemiach) jest dyskoteka, co może niektórym przeszkadzać,
      szczególnie, gdy o 3 nad ranem wychodzą z niej radośnie śpiewający klienci (i
      nie są to Polacy:) Można się jednak przyzwyczaić, a widok z okien rekompensuje
      wszystko(niestety widok na morze dostępny jest tylko z jednej strony hotelu, z
      drugiej widać ulicę i budynek policji turystycznej)Pokoje urządzone skromnie,
      ale bardzo czysto. Balkon z plastikowymi mebelkami. Śniadania niewyszukane,
      wybór potraw niewielki. O obiadach nic nie mogę powiedzieć, bo nie mieliśmy
      wykupionych. Ogromnym plusem jest bliskość do knajp, restauracji i pubów. Za
      portem i hotelem Creta Maris była ładna, żwirowa, mała plaża bez leżaków, ale
      podobno teraz już i tam postawiono leżaki:( Ogólnie hotel wspominam bardzo
      przyjemnie - myślę, że wtedy zasługiwał na solidne 3 gwiazdki. Na pewno nigdy
      nie zapomnę pierwszego wrażenia, gdy w nocy weszliśmy do pokoju, a przez okno
      widać było morze i ogromny odbijający się w nim księżyc. Pozdrawiam i życzę
      miłego pobytu:)
    • maggnolia Re: MARAGAKIS BEACH Hersonissos 25.08.05, 18:40
      dziękuję za informacje
      mam nadzieję że nie zmieniło sie w hotelu na niekorzyść :)
      • sara.1 Re: MARAGAKIS BEACH Hersonissos 17.10.05, 16:35
        Do Maggnolii:

I jak wrażenia? Zmieniło się coś na korzyść lub niekorzyść:)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka