Gość: W74 IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 04.04.03, 13:55 Czy byl ktos z Was na Ikarii, Samos, Chios i Lesbos? Planuje odwiedzenie tych wysp w tym roku. Bylby wdzieczny za wasze sugestie, rady, wrazenia i refleksje. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: avva Re: WSCHODNIE WYSPY EGEJSKIE IP: 194.181.108.* 04.04.03, 14:46 Gratuluję planów, Niestety jeszcze mnie tam nie było, ale mam do Ciebie pytanie. Jak zamierzasz szukać noclegów, masz już coś czy dopiero na miejscu? Jakie liczysz stawki? Ja w sezonie na Cyklady liczyłam do 30 e za 2 osobowy, znalazłam też pola namiotowe (awaryjne wyjście ) za 5 e. Jeśli chodzi o info to mogę tylko radzić co do promów. pozdr Avva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W74 Re: WSCHODNIE WYSPY EGEJSKIE IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 04.04.03, 15:02 Nigdy niczego w Grecji nie rezerwuje, po przybiciu promu miejscowi czekaja z ofertami noclegow. Wybieram sie na przelomie wrzesnia i pazdziernika, wiec ceny sa wtedy bardzo korzystne. Ja w zeszlym roku na Cykladach za studio placilem 15- 25 euro. Co do promow zawsze polegam na www.gtp.gr i latwo moge zaplanowac plan podrozy. Dziekuje za Twoj glos i rowniez bardzo pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avva Re: WSCHODNIE WYSPY EGEJSKIE IP: 194.181.108.* 04.04.03, 15:11 Dzięki, ale w tym roku to chyba jednak bedzie Kreta . Cyklady w przyszłym. Czy mogę Cię bardziej szczegółwo wypytać ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W74 Re: WSCHODNIE WYSPY EGEJSKIE IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 04.04.03, 15:36 Oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohmer Re: WSCHODNIE WYSPY EGEJSKIE IP: 195.94.210.* 04.04.03, 15:21 Witaj.. Ja również w tym roku mam na rozkładzie Lesvos i wszystkie potrzebne mi informacje znalazłem w necie. Refleksje,rady,wspomnienia dopiero po sezonie;-) Poniżej strony które mam nadzieję będą Ci przydatne: www.lesvos.co.uk www.lesvos.com/ www.vatera-lesvos.co.uk/ www.lesvos-travel.com/ Chios: www.chiosonline.gr/ www.chios.gr/ www.chios.com/index_en.htm Ikaria: www.island-ikaria.com/ www.cc.ece.ntua.gr/~eadami/hcc/intabout.html www.hri.org/infoxenios/english/aegean/ikaria/ikaria.html Samos: welcome.to/samos www.samosin.gr/centeruk.htm Miłego oglądania i udanych wojaży-pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W74 Re: WSCHODNIE WYSPY EGEJSKIE IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 04.04.03, 15:43 Dziekuje bardzo. Wiele z tych stron juz znam. Jednakze cenne dla mnie beda takze uwagi ludzi, ktorzy juz tam byli. Kiedy jedziesz? Co masz jeszcze w planach procz Lesbos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohmer Re: WSCHODNIE WYSPY EGEJSKIE IP: 195.94.210.* 04.04.03, 15:51 Plan mam troche "szaleńczy" Chciałbym połączyć Wschodnie Wyspy Egejskie ze Sporadami (słyszałem wiele dobrego o Skopelos czy Alonissos) A wybrać się chcę na początku września,więc może gdzieś trafimy na siebie na szlaku:-)Jestem teraz na etapie zbierania informacji,więc jeśli Ty z kolei byłeś na Sporadach,będę wdzięczny za spostrzeżenia. Do poniedziałku! Na dziś już koniec wizyt tutaj;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W74 Re: WSCHODNIE WYSPY EGEJSKIE IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 04.04.03, 15:54 Niestety nie bylem na Sporadach. Milego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avva szczęściarze ;-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 20:38 Gratuluje , Ja robie plany od września i wciąż coś wyskakuje i nie mogę się ostatecznie zdecydować. W planach był już rejs, Cyklady, Rethimno, Zakinthos, a nawet okolice Aleksadnr. Wiem jedno- Grecja ;-) Nie znam daty urlopu i stąd niepewność, sami wiecie , że ceny w ciągu VI- X zmieniają się o 40%. Pewnie ostatecznie będę wiedziała w końcu maja, a póki co i tak siedzę w temacie. Miłego weekendu. Avva Odpowiedz Link Zgłoś