Gość: piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:58 Witam. Jedzie koś z was w tamtą stronę na początku lipca.Na dwa samochody byłoby raźniej przejechać tą ilość kilometrów.Ja wyjeżdżam 05.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: W lipcu samochodem na Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 15:10 popełniłem błąd w dacie jadę 06.07 Odpowiedz Link Zgłoś
blackened1 Re: W lipcu samochodem na Chalkidiki 08.04.08, 19:48 Generalnie trasa łatwa i bezpieczna. Odradzam jazdy z niesprawdzonymi ludźmi. Jedzie taki towarzysz podróży potem wolno i spowalnia twoją podróż, a jak nie to po drodze chce oglądać to co ciebie nie interesuje i na odwrót. Daleki jestem od złośliwości ale to chyba nie najlepszy pomysł. Ja jechałem 2 razy, ale ze sprawdzonymi znajomymi, którzy mają podobne oczekiwania do moich. Przemyśl sprawę jeszcze :)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: W lipcu samochodem na Chalkidiki IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.08, 19:14 ja jadę z rodziną 4 lipca tylko nie wiem przez jakie kraje. A ty którędy jedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: W lipcu samochodem na Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 19:40 na dzień dzisiejszy jedziemy przez serbie i macedonie o wiele krótsza trasa bo mamy zamiar przejechać ją bez noclegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: W lipcu samochodem na Chalkidiki IP: *.chello.pl 04.06.08, 15:24 ja do grecij jade 15godzin Odpowiedz Link Zgłoś
lopp1 Re: W lipcu samochodem na Chalkidiki 04.06.08, 16:41 Gość portalu: robi napisał(a): ...ja do grecij jade 15godzin Jezu następny !! 15 godz. do Grecji ? Przez Serbię ? Dopiero pół forum się śmiało z innego co tak napisał a już mamy następnego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackened Re: W lipcu samochodem na Chalkidiki IP: *.mmj.pl 04.06.08, 17:32 No wielu tu takich 15 godzin - mamy nowego rekordzistę haha Czekamy aż ktoś oznajmi że w 14,5 godziny dojechał do Grecji :))))) Odpowiedz Link Zgłoś