ireland1 21.06.08, 10:08 Jadę tam z prawie 2 latkiem czy możecie mi coś powiedzieć na temat tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iguana1978 Re: Neptuno Mare Blue-Kreta 23.06.08, 19:46 a kiedy jedziesz ja się też tam wybieram za dwa dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Neptuno Mare Blue-Kreta 03.07.08, 20:16 właśnie wróciłam :))) nie pożałujesz :))) hotel super, pokoje wygodne, czyste... obsługa bez zarzutu, w obsłudze też Polacy, zostawisz jeden euro na poduszce pokojówce i zmieni pościel i ręczniki i w ogóle :)) jedzenie pyszne basen nieco mniejszy niż wydaje się na zdjęciu ale w porządku, czysty, zadbany hotel oddalony od głownej ulicy - cisza i spokój :)) animatorzy w porządku :), dużo Polaków czuliśmy się jak w Polsce :P leżaki przy basenie i na plaży bezpłatne wczasy wykupiliśmy ze Scan Holiday - polecam, wszystko przebiegło sprawnie, nawet lekarz w razie potrzeby jest na zwołanie bezpłatnie! na ubezpieczenie u rezydentki można wykupić rózne wycieczki lub wynająć na mieście samochód i zwiedzać na własną rękę ogólnie jestem bardzo bardzo zadowolona - pogoda wyśmienita :D Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re: Neptuno Mare Blue-Kreta 07.07.08, 09:36 Trochę mnie uspokoiłaś. A byliście z dzieckiem? A jak widok na elektrownię,bardzo przeszkadza? A jaka plaża-ładny piaseczek jest? My chcemy też wynając samochód na własną rękę,nie ma problemu z tym? dziekuję za info :D Odpowiedz Link Zgłoś
nikluska Re: Neptuno Mare Blue-Kreta 07.07.08, 14:21 Cześć! Czy ktoś się wybiera do tego hotelu 30.07.2008r.? czekam na kontakt Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Neptuno Mare Blue-Kreta 25.07.08, 14:07 Tak byłam z 10 letnim dzieckiem cały czas siedział w basenie ale masa rodziń z małymi dzięcmi i zadowoleni byli :) plaża piaszczysta, pisek gorszy niż nad Bałtykiem nooo ale nie można mieć wszystkiego :) trochę kiepów jest ale bez przesady, czytałam takie opinie w internecie, że aż się włosy jezyły, dla mnie w porządku, w morzu piasek nie kamienie ale i tak trzeba zaopatrzyć się w buty specjalne które tam można kupić za 4 euro - ze względu na ryzyko nadepnięcia na jeżozwierza, ja wchodziłam bez butów i było spok ;) co do elektrowni to jakbyś nie wiedziała, że tam jest to pewnie nie zwróciłabyś na nią uwagę, cicho lotnisko oddalone więc nie słychać samolotów co do wynajęcia samochodu nie ma tam żadnego problemu z tym :) na mieście kupę wypożyczalni a i u rezydentki można załatwić ale to chyba drożej życzę równie udanych wakacji jak moje! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re: Neptuno Mare Blue-Kreta 26.07.08, 12:49 A jeszcze jedno pytanie,płynęliście na Santorinii? Ile kosztuje taka przyjemność i jak długo trwa? Nasz synek będzie miał prawie 2 latka,więc nie wiem czy damy radę popłynąć. Dzięki za wiadomości. A mogłabyś przesłać mi na gazetowego jakieś zdjęcia okolicy i hotelu?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Neptuno Mare Blue-Kreta 28.07.08, 11:26 na Santorini popłynąć nie zdecydowaliśmy się ponoć statkiem 4 h w jedną stronę. Mój już duży dzieciak ale nie wiem czy warto męczyć dwulatka. Można też tam popłynąć czymś mniejszym niż statek w 1,5 godziny ale co to było nie wiem, podsłuchałam jak znajomi coś tam opowiadali. Jedni chwalą, że pięknie tam i bajecznie, inni, że nudno. Trudno mi powiedzieć bo nie byłam. Co do zdjęć jak znajdę chwilkę to zobaczę czy coś tam będzie co bedę mogła wysłać pozdrawiam Iga Odpowiedz Link Zgłoś