Dodaj do ulubionych

Zakwaterowanie w Londynie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 08:42
Witajcie . W lutym wybieramy się (4osoby) do Londynu i w związku z tym prośba , pomóżcie znaleźć jakiś "flacik" czy CUŚ w tym rodzaju . Jedziemy na siedem dni , z bardzo skromnym budżetem , a słyszałem-nie widziałem- że można trafić "flacik" za jakie 100-150 funtów za tydzień. Chodzi o to , aby było się gdzie kimnąć i toboły zostawić.
Pozdrawiam serdecznie i z niecierpliwością czekam na podpowiedzi.
Adam
Obserwuj wątek
    • Gość: koko Re: Zakwaterowanie w Londynie IP: *.aztw.cable.virginmedia.com 21.10.10, 16:18
      Takie ceny to mozesz miedzy bajki wlozyc.
    • Gość: mmm Re: Zakwaterowanie w Londynie IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.10.10, 15:38
      w takiej cenie to tylko łózko dla jednej osoby w wieloosobowej sali w hostelu, a nie flacik
      Ale jak sie dobrze rozejrzycie to sa hosele, ktore maja pokoje 4-osobowe wiec jak sie dogadacie to przynajmniej bedziecie w jednym pokoju
    • blacktea Re: Zakwaterowanie w Londynie 26.10.10, 09:15
      Ktos ci bajek naopowiadal. Wynajmujacy flacik po takich cenach nie zarobilby nawet na coucil tax.
      • Gość: Adam Re: Zakwaterowanie w Londynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 11:15
        WIELKIE dzięki za wszystkie podpowiedzi i rady. Pomogliście mi bardzo . ZNAWCY mieli rację , za 150 nie znalazłem. Znalazłem natomiast za 170 + 30 sprzątanie - Hammersmith......
        Atak na marginesie , to było proszone o podpowiedzi a nie DURNE KOMENTARZE!!!
        Pozdrawiam
        • the_o.c Re: Zakwaterowanie w Londynie 26.10.10, 19:05
          A gdzie znalazles tak tanio?? Jakbys mogl to napisz tu albo do mnie na the_o.c@gazeta.pl
          • Gość: Adam Re: Zakwaterowanie w Londynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 08:27
            Witam , proszę bardzo- www.holidayletslondon.co.uk/-...... "Any that is available. But only between January and February "........1/2 ceny.
            Pozdrawiam
            • the_o.c Re: Zakwaterowanie w Londynie 27.10.10, 20:19
              Dzięki ;)
            • lesio5 Re: Zakwaterowanie w Londynie 31.10.10, 10:01
              A mnie najtańszy tydzień wyniósł 600 funtów.
              • Gość: sp Re: Zakwaterowanie w Londynie IP: *.tvk.torun.pl 13.11.10, 19:22
                mieszkalem w tym okropnym miescie 8lat-ceny sa różne--znałem polactwo-biedactwo co mieszkali w takim syfie w bandyckiej dzielnicy że nawet w 3 świecie biedni lepiej mieszkaja ale placili za miesiac 500funtow/miesiac za 2 bedroom flat........Znalem tez arabow i rosjan co interesy grube prowadzili---za miesiac w apartamentowcu(cos jak lux flat)w lux dzielni placa po 10 000funtow/miesiac i jest to srednia cena w tej okolicy....jak sie niema kasy to sie nie jezdzi do londynu --no bo po co????Tam wiekszosc przyjezdza na zakupy lub sie zabawic,o ile z zakupami nie jest zle to imprezy sa BARDZO MOCNO PRZEREKLAMOWANE!!!Tak jak caly londyn-brudny,glosny i caly w smogu spalin...
                • the_o.c do: sp 13.11.10, 21:03

Widac, ze pojechales do Londynu myslac, ze zarobisz kupe forsy i bedziesz plawil sie w luksusach. A tu dupa. I wrociles, i narzekasz jaki to bylo okropne miasto i jeden wielki syf. Szkoda mi takich osob.
                  • grekan Re: do: sp 11.01.11, 12:50
                    Hammersmith, hostel ST.Christphers, pokoj 4os. w lutym na tydzien 756Euro.
    • Gość: magda Re: Zakwaterowanie w Londynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 16:02
      www.couchsurfing.org - za darmo na całym świecie
    • Gość: gość -u Re: Zakwaterowanie w Londynie - przetestowane!!! IP: *.dynamic.mm.pl 11.01.12, 20:51
      www.mieszkaniewlondynie.pl/

Kiedyś sam szukałem.... . Może komuś się przyda - godne polecenia , mają też tani transfer z lotniska .

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka