Dodaj do ulubionych

Pulmonolog Warszawa

21.03.14, 09:40
Witam, poszukuje dobrego pulmonologa dla córek ( młodsza 2 lata stwierdzona astma), (starsza 4 lata poejrzenie astmy od stycznia 2014 ma 3 raz zapalenie płuc, RTG ciagle ze zmianami, Z młodsza chodze do dr, Ciołka na ul.sienna jednak dostać sie do dr jest bardzo ciezko, terminy odległe. Moze byc prywatnie jak i na fundusz.
z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • isiaisia Re: Pulmonolog Warszawa 12.05.14, 10:38
      ja chodzę do dr kreid do przychodnie na rembielińskiej (bródno)
      polecam
    • ziejka3 Re: Pulmonolog Warszawa 04.05.15, 20:51
      Polecam dr Walicką-Serzysko pediatra - pulmonolog. Cierpliwa, skuteczna. Żałuję, że trafiłam do Pani doktor tak późno ponieważ moja córka musiała przejść wczesniej przez dwie nieskuteczne terapie antybiotykowe.
    • joannamaria33 Re: Pulmonolog Warszawa 08.01.16, 14:28
      ja zapisałam małego do cardioteam, bo wszędzie takie kolejki a tam nie musieliśmy martwić się o to. pani doktor sympatyczna i poza doświadczeniem, ma widać dobre podejście do dzieci również, więc mogę polecić.
    • aska450 Re: Pulmonolog Warszawa 19.01.16, 12:33
      Ja również zapisałam mojego syna do Cardio Team. Słyszałam bardzo dużo dobrych opinii na ich temat i się nie zawiodłam. Jeżeli chcesz mieć pewność, że Twoja córka jest leczona w odpowiedni sposób to na prawdę warto tam zapisać swoje dziecko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka