dzastina2 27.10.05, 17:38 dziś kupiłam nebulizator , czy też używacie dla swoich dzieci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chwilka9 Re: nebulizator , macie?? 02.11.05, 12:40 Używam i jestem bardzo zadowolona. Jak tylko cos się zaczyna to robię inhalacje z soli fizjologicznej a jak juz dziecko łapie zapalenie oskrzeli to mam w zapasie flixotite i berodual do nebulizatora. Podobno lepiej niż przez tubę. Tubę używamy na codzień. Odpowiedz Link
martheatre Re: nebulizator , macie?? 27.03.06, 14:10 Mój syn (czterolatek)jest właśnie świeżo po pobycie w szpitalu (paskudne zapalenie płuc), gdzie właśnie podawano mu leki przez nabulizator i tlen z solą fizjologiczna przez taką szeroką rurkę przy buzi synka. Zauważyliśmy z mężem, że po tych zabiegach syn w nocy pięknie równo, cichutko oddycha, noskiem (u niego rzadkość mimo wyciętego migdałka gardłowego). Można kupić taki nabulizator? I co dalej? Profilaktycznie stosować? Pytam na razie tutaj, za kilka dni pogadam z lekarzem syna. Odpowiedz Link
dzastina2 Re: nebulizator , macie?? 02.05.06, 15:21 ja kupiłam , kosztowało mnie to jakies 240 zł. Tak wkrapiam leki i nawilżam dzieci , lek szybciej działa . Odpowiedz Link
iljana Re: nebulizator , macie?? 21.05.06, 00:08 Macie... kupiłam identyczny z tym używanym w szpitalu.. sprawdził się. Odpowiedz Link
magda_0609 Re: nebulizator , macie?? 25.05.06, 01:06 Kupiliśmy dla półrocznego synka, który miał zapalenie płuc już 3 razy. Rewelacja, nie zgodziłam sie wtedy na kolejny pobyt w szpitalu, a duszności miał nieciekawe. Nebulizator bardzo mi wtedy pomógł. Odpowiedz Link
2002mania Re: nebulizator , macie?? 05.06.06, 15:13 Chce kupic mojej 9-cio miesiecznej coreczce nebulizator ogladalam je na internetowej stronie ale zupelnie nie wiem jaki wybrac sa dla dzieci ale sa tez dla doroslych z maseczkami dla dzieci Jesli ktos moze mi pomoc dokonac wyboru ewentualnie na jakie parametry mam zwrocic uwage to bede bardzo wdzieczna Pozdrawiam Odpowiedz Link
nanadomi Re: nebulizator , macie?? 04.08.06, 10:56 wrzuć w wyszukiwarke i tam są podane modele najlepiej sprzedających sie, ja po takim prześwietleniu wybrałam osobiście z firmy Medel family i jest bardzo fajny,choć narazie stoi bezużyteczny. Odpowiedz Link