nika_6 20.05.07, 10:08 jaka apteke byscie mi polecili wogolew to ile kosztuje przesylka w takiej aptece wogole kupujecie cos w takich aptekach?jakies porady co do takich zakupow ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_i_n_k_a Re: internetowa apteka poleccie 23.05.07, 15:45 nie kupuję. jestem maniakiem i nawet jak kupuję w zwykłej aptece, to czytam ulotkę i pytam o wiele rzeczy. kilka razy się zraziłam i okazało się, że są przeciwskazania małym druczkiem, więc teraz jestem ostrożna Odpowiedz Link
dorek3 Re: internetowa apteka poleccie 24.05.07, 15:14 kupuje, staram się wszystko co mozna czyli leki otc, kosmetyki kupić w aptekach internetowych. Różnice w cenach sa spore, ale opłaca się przy większych zakupach. Korzystałam z kilku aptek, nigdy sie nie naciełam. Planując zakupy zawsze sprawdzam w kilku bo bywaja spore różnice nawet pomiedzy poszczególnymi aptekami. Przesyłka kosztuje różnie 6-8 zł czasami przy wiekszych zakupach jest bezapłatna, wszystko zalezy od apteki. Nie kupowałam jeszcze w ten sposób leków na receptę. nawet sie przymierzałam ale w realu znalazłam aptekę gdzie singulair kosztuje poniżej 30 zł. a pulmicort jest bezpłatny więc zrezygnowałam. Odpowiedz Link