Dodaj do ulubionych

niebyuo mńe tó ze sto lat

24.02.11, 20:46
Witajće kohane ćefczyny! Nie byuo mńe tu zesto lat! Stenskniuą śe sa fami okrótńe.
Byuą jednom spjerfszyh kozmogerlsuf na tym Foróm, pamętam nat.kę madkę naszom zauoszyćelke, eirenne, bei, age.pjet, pjecyka.gazofego, wave, ja22cka, (hyba śle to napisauam) ojej... i fjeleinnyh snakomityh kozmo gerls&bojs nie?
ćesze śe rze fkońcu snofu was otfjećiuam i hyba was nieopuszcze. Lofę forewer i cmokaski.

lecem fuaśnie samolotę do Parysza fjeće, na zakópy nie, mószę mjeć coś nofego bo iće fjosna i pszećesz, i mósze kópić blóske za 1000 ełro i bótuf ze czy pary po 30000 erło za sztóke.
no to paa
Obserwuj wątek
    • mysza_211 Re: niebyuo mńe tó ze sto lat 24.02.11, 20:47
      anoj zapomniauą dodać rze ftedy to mjauam innom nasfę sfojom, i śę nasyfauą myszka_211, teras jusz jestę starsza fjęc jestem mysza_211
      • bei VITAY:) 25.02.11, 07:41
        Opowjadaj szypko, gdzie wakacjofałax sie i jak wypadł lansik na tyh Bahamahsmile
        • doral2 Re: VITAY:) 25.02.11, 18:30
          oh jag to mniuo posnać najmnutszom kozmogerls smile

kópój bóty tlkgo na sztóki nikdy f parah ftedy zafsze morzesz wiencej zapuacić
          • wave32 Re: VITAY:) 08.03.11, 12:10
            Vitay Myshko smile
            • mysza_211 Re: VITAY:) 15.03.11, 18:46
              omajgad! wave32 tesz Ćę pamjętam smile

ano kohane moje kozmogerls end bojs na tyh Barhanah czy jakoź tag( dafno byuam i nie pamijentam jakśe to pisauo) było pszeseksofńe. Posnauam samyh mjęśniastyh Miśaczqf opalonyh i słit strasznie. Piuam se mleko od kokosuf (fjećeliśće rz kokosy dajom mleko?) i mjauam coćeńe masasze. Jaduam jakjeś nofe potrafy takje co unas pokazujo tylko w filmah no i okulnie to fjeće lasn po mjeśće. Było słitaśńe i zaras se wszuce słit focie na nk. to cmokaski
              • okrent9 Re: VITAY:) 19.03.11, 23:39
                yakye kokosy dajom mleko? do de... deyamikarzó? amaż jakjeś fodki yag ye dojom?
                • mysza_211 Re: VITAY:) 25.03.11, 22:22
                  Vitay Okrędko smile
                  ja fjećauam rze zapytasz o fotkę jak kokosy dajo mleko ale muszę Ci pofjećeć rze hyba coś nie wyszuo to sdjęće, sama nie fję czemó, smartfiuam śę tym barco ale w pszyszum rokó tam fróce i na pefno srobję. cmokaski
                  • mysza_211 Re: VITAY:) 25.03.11, 22:27
                    a tak fokle to pofjećće mi czy to zaklonda mosze IRĘKA, Ejręka ojej tak śe amerykańsko nasywaua ale na pefno pamjętaće. Czy Ona fyjehaóa w ćepłe kraje? Dafnośmy śe nie fićauy a mjeszkamy w tym samjutkim mjeśćę. Jak tó pszyjće to mósze jom namufić na kafę z ćastkjem. O!
                    • okrent9 Re: VITAY:) 26.03.11, 01:38
                      o3viźće rze pamjętamy eirękę, naved dziź o ńej myźlayą gdysh vidźauą korąki a ona lóbiaua. Ale ty mysho ńe vhesh rze teras śę ćasdek ńeye tylgo tókany? veś auktóalizój śe.
                      • mysza_211 Re: VITAY:) 11.08.11, 13:36
                        o majgad, znofu mńe nie byuo tó dógi czas. snofu mnie nathuo rzeby napisadź bo śe stenskiuam za moimi kozmofrendsami. daće fjare rze pracóję w gazeće wyborczej? normalnie puacom mi setki ełro za godzinę! to jest fóha mófę Wam. A ja se normalnie śece pije kafę, malóje pasnokće, i czytam foróm, no i mam blisko do galeryji i robje zakópy coćennie nofych blusków bes pszodó i sukjenek bes dou smile ha! jestem najbarćej szczenslifa.
                        Jótro lece do Medjolanó kópić nofe bóty od Labutina bo mi się w tamtyh opcas zuamau.
                        posdrafjam Was c'nie? no!
                        • okrent9 Re: VITAY:) 20.08.11, 05:07
                          mysho a tzo to yess gazeće wybortshey?

ja ozdadńo tylgo fejzbuk. O tó:www.facebook.com/event.php?eid=202062366518970

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka