nat.ka Re: Kozmo-Gerls w ólóbjonyh forómah!!!! n/t 24.05.04, 23:03 tyrz mam! ale sie wzrószyłam, to óroczyzda hwila! Odpowiedz Link
independent-girl Re: Kozmo-Gerls w ólóbjonyh forómah!!!! n/t 24.05.04, 23:06 ja siem nie mogem doczekać kieyd bendziemy mogly w obcjah wybrac słiiiiiit rurzowe kolorki...bo teras nie morzna jeszcze Odpowiedz Link
nat.ka Re: Kozmo-Gerls w ólóbjonyh forómah!!!! n/t 24.05.04, 23:12 i w ogóle jezdem wzruszona Wami i Waszom aktywnościom!chlip! aj low ju al!wery macz. Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: Kozmo-Gerls w ólóbjonyh forómah!!!! n/t 24.05.04, 23:17 uczcijmy to jakoś! o pułnocy kszykniemy przes okno : "lowe kozmo", okej? morze sie nawet usłyszymy!! lowe was fszystkie najmocniej laseczki Odpowiedz Link
ugo Re: Kozmo-Gerls w ólóbjonyh forómah!!!! n/t 24.05.04, 23:49 tesz mam wreszcie P.S. Natko, jezteś fielka Odpowiedz Link
nat.ka Re: Kozmo-Gerls w ólóbjonyh forómah!!!! n/t 24.05.04, 23:53 ojejjj ale to nie moja zasłóga, tylko kozmo! aj low ju all! **** Odpowiedz Link