25.05.04, 19:16
on muwi, rze w wekynd to za rzadko bo ma potżeby. a mi sie w tygodniu od
segzu włosy nie ókładajom i co ja mam zrobić bo mnie kurna żuci. napisałam do
pani psyholok, ale jeżcze nie otpisała.
ratujcie dziefczynki
Obserwuj wątek
    • nat.ka Re: SEGZ 25.05.04, 19:19
      najlepiej bendzie, jak nie zwrucisz na niego uwagę. na pszykłat połorzysz sie
      na bżuchu, włonczysz se mode na sukces a on nieh robi co hce! jeszcze oddziel
      go ot siebie parawanem to bedzie w ogule oka!
      i lowe yu all!!!
      • zniszczona_krystyna Re: SEGZ 25.05.04, 19:23
        ostatnio to se tipsy kleiłam, ale musiałam mieć żczytowanie, rzeby był
        zadowolony i se kurna kszywo pżykleiłam. zapomiałam tego spazma "ojej, ojej,
        jesteź bozki" zawołać i poleciał na parking, bo sie alarm w bryce wonczył.
        ale nie bendzie tak łatfo, bo on przy Romantice nie morze mieć żczyta, bo się
        zdecontentruje. a pszy modzie na suksesa to jusz wogule, bo go rosprasza
        Spectrra. Jezdem nieżczęśliwa i mam chyba skąplikowane porzycie w zwionsku.
        • nat.ka Re: SEGZ 25.05.04, 21:29
          ale no to muwie Ci, zazłoń sie parawanem gdyrz wtedy on nie bedzie widział,
          nie?
          kryha nic zie nie pżejmuj, tak jak niabizała renia, w zwionzku som szczyty i
          upadki terz som i ten
          ale my Cie kohamy i zawsze masz naz!!!
          • sugarhoney Re: SEGZ 26.05.04, 22:50
            Nie, parawan to tez niedobrze, bo ci tfuj men powie że jesteś tego... wylie..
            wylalie... wyalienowana. Lepiej powtarzaj w myśli przepis na szuszi. ?Jak
            zajenczysz za karzdym rasem jak siem pomylisz to akurat bendzie ok.
    • ugo Re: SEGZ 25.05.04, 19:22
      no jazne kryha ze za żadko, ja na jego miejscu jusz dawno bym ciem żucił tongue_out
      • conena Re: SEGZ 25.05.04, 19:25
        dobże rze jezd z nami ugo bo pszynajmniej znamy pułnkt widzenia menów nie?
        czym sie ógo.
        • ugo Re: SEGZ 25.05.04, 19:27
          ty też siem nie purzczaj, conena tongue_out
          • nat.ka Re: SEGZ 26.05.04, 19:07
            kozmo gerls sie nie pószczajom. one tylko som wyzwolone, otwarde i chentne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka