zniszczona_krystyna 25.05.04, 19:16 on muwi, rze w wekynd to za rzadko bo ma potżeby. a mi sie w tygodniu od segzu włosy nie ókładajom i co ja mam zrobić bo mnie kurna żuci. napisałam do pani psyholok, ale jeżcze nie otpisała. ratujcie dziefczynki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.ka Re: SEGZ 25.05.04, 19:19 najlepiej bendzie, jak nie zwrucisz na niego uwagę. na pszykłat połorzysz sie na bżuchu, włonczysz se mode na sukces a on nieh robi co hce! jeszcze oddziel go ot siebie parawanem to bedzie w ogule oka! i lowe yu all!!! Odpowiedz Link
zniszczona_krystyna Re: SEGZ 25.05.04, 19:23 ostatnio to se tipsy kleiłam, ale musiałam mieć żczytowanie, rzeby był zadowolony i se kurna kszywo pżykleiłam. zapomiałam tego spazma "ojej, ojej, jesteź bozki" zawołać i poleciał na parking, bo sie alarm w bryce wonczył. ale nie bendzie tak łatfo, bo on przy Romantice nie morze mieć żczyta, bo się zdecontentruje. a pszy modzie na suksesa to jusz wogule, bo go rosprasza Spectrra. Jezdem nieżczęśliwa i mam chyba skąplikowane porzycie w zwionsku. Odpowiedz Link
nat.ka Re: SEGZ 25.05.04, 21:29 ale no to muwie Ci, zazłoń sie parawanem gdyrz wtedy on nie bedzie widział, nie? kryha nic zie nie pżejmuj, tak jak niabizała renia, w zwionzku som szczyty i upadki terz som i ten ale my Cie kohamy i zawsze masz naz!!! Odpowiedz Link
sugarhoney Re: SEGZ 26.05.04, 22:50 Nie, parawan to tez niedobrze, bo ci tfuj men powie że jesteś tego... wylie.. wylalie... wyalienowana. Lepiej powtarzaj w myśli przepis na szuszi. ?Jak zajenczysz za karzdym rasem jak siem pomylisz to akurat bendzie ok. Odpowiedz Link
ugo Re: SEGZ 25.05.04, 19:22 no jazne kryha ze za żadko, ja na jego miejscu jusz dawno bym ciem żucił Odpowiedz Link
conena Re: SEGZ 25.05.04, 19:25 dobże rze jezd z nami ugo bo pszynajmniej znamy pułnkt widzenia menów nie? czym sie ógo. Odpowiedz Link
nat.ka Re: SEGZ 26.05.04, 19:07 kozmo gerls sie nie pószczajom. one tylko som wyzwolone, otwarde i chentne! Odpowiedz Link