reniatoja 27.05.04, 16:48 Wezme se wytatułuje na bżóhó taki napis: I'em trędi!! Taki na cały bżuh. Kocham was bardzo ojliwju. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sugarhoney Re: podejmłam decyzie 27.05.04, 18:52 Tak, tak! I to koniecznie na rurzowo, bendzie ftedy fyglondać jak s reklamy tego leku dla alergikuf co siem na skuże pojafia komar, kfiatek itepe Morzesz se prube samoopalaczem zrobiś. Odpowiedz Link
nat.ka Re: podejmłam decyzie 27.05.04, 19:00 a nie lebiej na czole se walnonć kozmo gerl? Odpowiedz Link
kamaoka Re: podejmłam decyzie 27.05.04, 21:24 a ja mysle ze morze bardziej glamur bedzie tak nad pupa, wiecie zeby w tej spaze spomiedza bluzki a spodni bylo widac i rzeby nikd nie mial watpliwosdzi do tego na cycuszku tez morzesz jakis fajny znaczek, delfinka czy cóś, zeby bylo widac w tych fszystkich tredi bluzkach jak by co to pytaj, zawsze ci cos jeszcze mogem podpowiedziec twoja na wieki Kamila-blondina Odpowiedz Link
zloty.sygnet Re: podejmłam decyzie 28.05.04, 09:00 Bardzo fajoski momysł. Ja lubiem jag dziefczyna ma tatóarz na cucuszku i wogóle. Jezdes fantaztyczna Nara niunia Odpowiedz Link