rok1978 18.06.04, 14:13 Tera som ełropy w piłkie norznom. Czy Kozmogerlzy sie nimi ynteresójom? Znajom jakieść wyniki? Morze jakiś piłkaży majom ólóbionyh? Tso genrelanie sondzicie o Kozmopiłkażah? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Re: Miszczostfa 18.06.04, 16:39 niebo ja myźle rze to jezd takie nódne, mnie wnerwia jak miziak sieci cały czaz ffotelu rzuopie piwo i gapoi siem w ten egran a chto mima muwići jaka jezdem bozga i rze mam ładny kolor paznogci, a co Odpowiedz Link
kamaoka Re: Miszczostfa 18.06.04, 21:20 a ja siem interesujem, bo wtedy mojemu miskowi jest bardzo milo rze morze sobie ze mna do pubu chodzidź, a ja sobie maluje takie flagi na policzkach tej drurzyny co to on jej kibicuje, robie sobie takie kucyki i wygladam jak slodka dziewczynka, i on wtedy zawsze mowi och jak ty sekzi mala wygladasz i jak jego ulubiona drurzyuna wygrywa to on wtedy jest taki szczesliwy i bieze mnie do ubikacji w tym pubie i sie tam kohamy, wiecie taka adrenalelina jest i to takie kozmo tak sie sekzowac w pubie w ubikacji, takrze mi siem osoboscie te miszczostfa podobajom, buziaczki kozmo laski kozmo bojsi papapa kama Odpowiedz Link
conena Re: Miszczostfa 18.06.04, 23:24 a ja norrmalnie ówielbiam!!! oczywiździe kibicóje lóizfiko ale pszedewrzyskim to temu bramkaszowi angli. on podobno jezd terz modelem wienc jak widac jezd on sóperkozmo!! prawie tak jak dódek jeżyk. Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: Miszczostfa 20.06.04, 14:36 ja ogrądam mecze i narazie najbardziej mise podobajom: Wannisterroy, Bekcham i Wjeri oras Morjętes. som sexi i fajni, nawet fajniejsi ot rzołnieży z iraku, ktuży tesz mi sie podobajom. heh lowe Odpowiedz Link
libertine Re: Miszczostfa 22.06.04, 12:57 a ja to myślem, rze i tak brazyliczytzy wygrajom te miszczostfa....ońi zafsze wygryfajom. Odpowiedz Link
nat.ka Re: Miszczostfa 23.06.04, 10:58 a ja stawiam na Kórdystan! i Bek chama terz lóbie! Odpowiedz Link
libertine Re: Miszczostfa 23.06.04, 11:33 nat.ka napisała: > a ja stawiam na Kórdystan! > > i Bek chama terz lóbie! to finaó morze być ćekawy s takimi drórzynami. ten bek(cham) to ńe to zamo, co frałczesko toti ale tesz dobże gra. całójem će natalko barzo goronco!! Odpowiedz Link
nat.ka Re: Miszczostfa 23.06.04, 13:09 ja Ciebie terz caujem barzo mocno! ja jezdem pefna, rze w finale Eóro bedom gradź brazyl i kórdystan, kiedy to, w październikó? Odpowiedz Link
libertine Re: Miszczostfa 24.06.04, 12:09 raczej kiele gródńa, bo pszećesz faza grópowa śe móśi skączydź Odpowiedz Link
eirenne Re: Miszczostfa 23.06.04, 12:26 Jagbyto była piłka ot prady tobym zrosómjała, czemó zaniom latajom, a tag nje rozómjem Lóbje takjego Szfeda, co fbija bramki tyłem, jagby mjał bóty na opcasah, to by fbijał dwje łod rasó, tak myśle. A Totjego nje lóbje, bo sje ślini, fój. Odpowiedz Link
erba Re: Miszczostfa 23.06.04, 18:01 włogóle to te miszczostwa to gupie siakieś som... ten komętator wcionrz mufi spalony i spalony, nie było spalonego... a ja tam nie widziłam rzeby ktoś sie palił aaa i jeszcze ta piosęka co oni jom puszczajoł po karzdzym meczó to moim zdaniem to zmienić czeba na tom piosenke co oni spiewaja dziefczyno jak wino Odpowiedz Link
erba Re: Miszczostfa 24.06.04, 23:51 no i anklidzy pszegrali... a ja tag gipicowałam moiemu ókohanemu Bekchamowi a łon nie szczeił ((( ale mosze i dopsze bo jag on skolił fuosy to tera jósz nie jezd tagi zegzi Odpowiedz Link