06.07.04, 19:55
Nie zebym jakos kochala narod grecki. Ale nie cierpie, jak ktos mowi o
grekach kozojepcy - jedyny argument, na jaki go stac (poza tym, ze niedomyci.
rownie dobrze na tej samej zasadzie mozna powiedziec o nas wsyzstkich
alkoholicy i zlodzieje, prawda? to ta sama zasada - wszyscy grecy to
kozojepcy, wszyscy polacy to zlodzieje i alkoholicy) dlatego oposzczam te
sympatyczne forum i na dowidzenia rzycze wam, zebyscie dostrzegli w jaki
sposob portugalscy kibice przyjeli porazke. Roznica miedzy polakami a
portugalczykami jest taka, ze gdyby to grecja wygrala z polska, to na
stadionie nie zostalby sie kamien na kamieniu, a moj samochod, ktory ma
greckie tablice rejestracyjne obecnie bylby garscia popiolu. Nie wiadomo w
ogole, czy udaloby sie mnie i mojej rodzinie przezyc te wakacje w Polsce.

Na zjazd i tak nie zdaze, bo 10 lipca mam inne zajecia, wiec juz teraz zycze
wam dobrej zabawy. Pa!
Obserwuj wątek
    • conena Re: kozojepcy 06.07.04, 20:36
      ja tak niepisałam.
    • piecyk.gazowy Re: kozojepcy 06.07.04, 21:16
      Wiesz co, Reniu... Ja jestem generalnie bezkonfliktowy, nie prowokuję sobą
      itp., ale gdybym ja miał takie podejście jak Ty, to teraz nie pisałbym na
      żadnym z forów, bo na tych, na których najintensywniej się udzielam, zostałem
      kilkukrotnie bez powodu obrażony. (Moja taktyka w takiej sytuacji - którą
      zresztą każdemu zawsze polecam - polega na ingorancji niemiłych postów czy
      zaczepek).

Więcej luzu plizzzz.....

Pozdrawiam!
      • reniatoja Re: kozojepcy 06.07.04, 22:02
        Piecyk Ty jestes poza sprawom, bo ty jestes muj góró jeżdże z czasuf fhómoróm i
        tag na zafsze pozostanie tyko rze na innyh forah tera beńdziemy sie cókrowadź i
        kontagtowadź. Caósy kiss****

A prawda jest taka, ze ja w Polsce juz sie czuje bardziej opco nirz w Grecji,
        wsrod Grekow mam wiecej przyjaciol niz w Polsce i mimo, ze Polka jestem i
        zafsze bede, to moje dziecko juz niekoniecznie i chyba bardziej sie bedzie
        identyfikowadź z tymi kozojepcami niz z jakomkolwieg innom nacjom dlatego ja za
        rodzinom staje mórem i pozdrawiam jeszcze raz ostatni to mile foróm i bafcie
        sie dopsze.
        • eirenne Re: kozojepcy 06.07.04, 22:13
          Hej, proszę, nie obrażaj się na ten nieszczęsny wątek!... Nieładne słowa tam
          padły, choć pewnie miały być formą żartów- cóż, czasem się przekracza granicę.
          Przepraszam Cię strasznie za nie. Zostań z nami, proszę.

Swoją drogą, ja nigdy się nie spotkałam z takimi określeniami pod adresem
          Greków, może za młoda i zbyt naiwna jestemwink Grecja to dla mnie kraj wielkiej
          kultury, mitologia była zawsze moim konikiemsmile)) A zwycięstwo Greków na Euro
          budzi mój szacunek, choć raczej tez kibicowałam Portugaliismile

Reniatoja jeszcze raz Cie proszę, wybacz i nie opuszczaj forum.
          • piecyk.gazowy Re: kozojepcy 06.07.04, 22:23
            eirenne napisała:

> Swoją drogą, ja nigdy się nie spotkałam z takimi określeniami pod adresem
            > Greków, może za młoda i zbyt naiwna jestemwink Grecja to dla mnie kraj

Też się nie spotkałem.

No i jak ktoś posługuje się takim określeniem, to o kim to świadczy, o Grekach?
            Nie, to świadczy tylko o tym kimś!
            • eirenne Re: kozojepcy 06.07.04, 22:45
              Wypada tylko prosić wszystkich piszących na forum, żeby nie windowali na górę
              tamtego wątku poprzez kolejne wpisy.

Fkońcó kozmogersy i kozmoboje kohajom sje nafzajem i som bardzo tolerancyjni
              dla innyh, nje? smile)) I tego siem czymajmy!
              Słociutko posdrawjam!
        • piecyk.gazowy Re: kozojepcy 06.07.04, 22:14
          A czy Ty wiesz, Reniu, że ja w to forum bardziej się zaangażowałem, bardziej
          zwróciłem na nie uwagę dopiero po tym, jak napisałaś na FoF (chyba), że to jest
          takie fajne forum (czy coś takiego)?

Fienc: nie ódafaj Greka wink)), nie rup takiej miny, baf siem rasem z nami!!! wink

Pozdrawiam no i cmokaski ofkors! smile))
    • nat.ka Re: kozojepcy 06.07.04, 22:57
      Reniu...hm, rozumiem, że mogło Cię to urazić, dlatego ja też przepraszam, bo
      być może powinnam była zareagować od razu i wykasować tamten wątek, albo
      chociaż ochrzanić, po prostu nie wiedziałam, że może to obrazić czyjeś
      uczucia. ale nikt tutaj nie przychodzi po to, żeby kogoś obrażać, sama
      doskonale wiesz, że to właśnie to forum jest raczej tylko polem do ironii,
      cynizmu. Nie chcę kasować, co zostało napisane to już zostało, jedyne co możemy
      zrobić to puścić tamten wątek w niepamięć, o co bardzo Cię proszę, bo zawsze
      jesteś tu mile widziana i każdny z kozmiaków chciałby Cię tu jeszcze poczytać.
    • klajd Re: kozojepcy 07.07.04, 08:23
      no dobra sypiem se popiola na eb, ale mnie wnerwiło bo zem był za portugami,nie
      kcem i inie kciałem nikogo obrażywać ino dac upusta własnemu zniesmaczeniu, jak
      pisze piecyk nie bier tego ku sobie tylko zwal to na cienzko frustracje no i
      nie odchodźsmile
    • powerpuffgirl :( 12.07.04, 00:02
      przepraszam wszystkich za tą głupią wypowiedź sad czuję się beznadziejnie i jest
      mi strasznie przykro i wstyd...
      Natko, skasuj ten wątek jeśli możesz, bo nie powinno go być na naszym forum...

(moja spóźniona reakcja wynika z braku stałego dostępu do komputera)
      • reniatoja Re: :( 13.07.04, 02:14
        odpisalam Ci, eot, b. prosze. Ja sie jósz nie gniewam wobedz tego, a u naz
        derzdrz pada i som kaórze.
        • sloggi Re: :( 13.07.04, 12:09
          A ty wież Ręka, rze moia bapcia to prafdrziwa macedąka była?
          Nie wież to jusz wież.
          • reniatoja Re: :( 13.07.04, 18:09
            Muj tata ot dószszego czasu uczymóje, ze jak dzieci othowa to sie wyprowadzi do
            Macedoni bo sie mu ta naswa podoba. I ze _macedączyg_ to bżmi dómnie, tag muwi
            muj tata i rze on zostanie macedączykiem takie ma załorzenie na srtaroźdź jag
            dzieci othowa (ma jeszcze jedno do othowania i ftedy robi wypat do tej
            macedoni).
            • eirenne Re: :( 14.07.04, 10:27
              Hmm, nje wjedziałam, rze macedonja jezd taka tryndy, mósze hyba srefikowadź.. to
              snaczy zrefifikować... nooo, poprawidź plany wakacyjne, ale pot warónkjem rze
              tam sje opale? bo ras mji pofjedzjeli rzena grynlandi ostro śfjeci słońce a tam
              jezd śnjek cały rog!!! Pojehałam i smarsłam!!!
              • myszka_211 Sloggi 14.07.04, 14:29
                A ja Cię widziałam na zdjenću P
                tym coto srobjone byuo na zloće Forumiakuf jakiśczas temó smile))))))))
                • sloggi Re: Sloggi 15.07.04, 08:46
                  myszka_211 napisała:

> A ja Cię widziałam na zdjenću P
                  > tym coto srobjone byuo na zloće Forumiakuf jakiśczas temó smile))))))))

Oiei,to super fajofsko,ale hyba siem ci nie spotobałem,bo mnie nie potrywałaź.
                  • nat.ka Re: Sloggi 15.07.04, 09:01
                    a ktury Ty tam jezdeź?
                    • ugo Re: Sloggi 18.07.04, 10:26
                      Był taki wontek na forómie gdzie pisało kto jezt kto.
                      Szókaj a znajdzierz, Natka tongue_outPP.
                      Potpowiem, coby było łatfiej, rze ten wontek jezt na forómie Warszafa (aj min
                      Łorsoł).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka