avarja 12.08.04, 13:47 So lóbiće naj barciej kópywaci w tiwimarkiecie? Ile rasy dźenie oglondaće telezakópy? I so lóbiće naj bardźej w tiwimarkieće i dlaczemó? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirenne Re: So sondziće na temad telezakópuf? 12.08.04, 14:07 Lóbje te pszyklejajonce sje staniki sylykonowe, takje pszesroczyzte. Dotond mjałam problema bo jag sakładałam blóske bes pszodó to widadź było stanig a tera, jag se kópiłam ten sylykonowy to jósz nje mam problema Odpowiedz Link
e_katt wata cókrowa 12.08.04, 14:14 A mnje osobiścje ostatnimi czasy zahwycił Klaudio Sekwowić, ktury z małym hłopcem w okólarah pżyżondza wate cókrowo!! Kól-odiazd. Hyba sobie to kópie no bo, kórka, jakby sie zastanowić, to żeczywiście taniei wyhodzi ta wata z własnei prodókcji, nirz kópowana od ólicznyh sprzedafcuf.. i tak w sómie to nawed niewarzne jezd, rze ja tei waty jósz nje jadam liczy sie fakt, rze morzna oszczendzić a jak morzna na czymś oszczendzić, to czemó tego nie kópić?? w końcó taniei wyhodzi.. co nje? pozdro papatki ) Odpowiedz Link
eirenne Re: wata cókrowa 12.08.04, 14:16 Fzasadzje to ja sje trohe fstydze oszczendzadź, bo tag se myźle, rze to nje kul... Ale skoro Klałdjo tag zaprasza to ja nje wjem... Odpowiedz Link
e_katt Re: wata cókrowa 12.08.04, 14:21 oszczendzanje morze być kul.. ódowadnjami rze potrafimy robić rozsondne zakópy.. oczywiście: nje dotyczy to cióchuf i kosmetykuf no bo JAK na nih oszczendzać?? * Odpowiedz Link
ambjutiful Re: So sondziće na temad telezakópuf? 12.08.04, 14:29 qrcze pomyślauam sobje rze nje jeztem jednagrze trędi ani kul, sioszczyczki drogjie. jest mi smutno, bo mui Miśadżek nie kce kópić mi tiwi i ja pżesto nje mogem pooglonadź sobie telezakópóf i nidz nie kópójem pżesto. normalnie cofam siem pżesto i robiem siem niekul. ( a to do waty tesz bym se kópiua, bo jeszcze i zaoszczendzidź morzna na tym, jag muwiće. no ja niewiem, ale hyba pokarzem moiemó Misiadżkowi ten fątek i morze on ftedy siem sqósi na tiwi. jag mysliće, sioszczyczki? cmokazki ale zrobiuam siem smótna. normalnie barco. Odpowiedz Link
aga_piet Re: So sondziće na temad telezakópuf? 12.08.04, 16:11 No coty, chyba rzartujesz. Zmień misiaczka ci radze. Jak on ci teraz rzaluje tiwi to co będzie puźniej, bęndzie ci rzałował kasy wogle. muwie ci zmień go. Taka jest brutalna prawda. A z tiwimarkietu to koniecznie musicie se kupić plastry tidżi na odchudzanie. Tu nie chodzi o to że jesteście grube, o nie! Tylko rzeby muc jeśc rużne trędi rzeczy i nieutyć. I noszenie plastru też jest trędi. I szkoda że niemusze sprzątać bobym se kupiła taki odkurzacz tylko niepamiętam jak on sienazywa bo ma taką trudną nazwe. A maszynkie do watycukrowej se kupiłam bo jak kiedyś będę mieć dzieci to opiekónka bendzie im robić tą wate. A kupiłam bo bardzo lubie Klałdiego i dla jego to zrobiłam. I kup sobie to tiwi muwie ci bo zwariujesz i niebędziesz wiedziała wogle co sie wświecie dzieje. Cmokasy Aggie Odpowiedz Link
erba Re: So sondziće na temad telezakópuf? 12.08.04, 16:28 a ja hciauam kópidź taki pżyrzond ktury ropi farkoczygi tagie fajne rze jag sobie je srobiż nim to ot rasu bendziesz miaua stajlofego miśadżka i super trędi qmpelki i bendziesz hodzidź na wypasione dżamprezy wienc polecam jag kturołś z waz opóździł misiadżek rzeby coź takiego kópidź bo ot rasu jezd siem trędi Odpowiedz Link
fritzek Re: So sondziće na temad telezakópuf? 12.08.04, 16:35 mi siem te plastery na othódzanje terz podobajom.i trędne takie som.sóperaskie conie? i tagkie zyzki trohe sztóczne a jak prafciwe.ja i tag ma dodowy bjóst ale jag idem z miziaczgiem na dżampre to se lóbje jeszcze wjenksze załorzyć. a co!nieh mi zazdroszczom! tiwi zakópy som kól i trędi.i tiwiszop mango terz jest stajli. cmoxy foral!!! Odpowiedz Link
bzdura24 Re: So sondziće na temad telezakópuf? 13.08.04, 22:36 a mojim chidem jezd kozmodisk!! nadal ówaszam rze to akórad dla naz kohane ! Odpowiedz Link
trishika Re: So sondziće na temad telezakópuf? 13.08.04, 22:51 Naileprze som te wklatki do bótuw Med Star czy iakoś tak. Hodzisz sobje i hódniesz. I jesz torty i inne tłóczonce żeczy. Hódniesz nawet iak idzierz do lodufki wzionć sobie jogórd albo szynke. Sóper! Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: So sondziće na temad telezakópuf? 14.08.04, 00:08 ja lóbje bardzo. szczegulnie słyną maszyne do pjeczenia hleba, multi mixery i sóper szefy oraz oczyfiźdźie KREM FAJNALI NA ORGASM (ktoś go jusz sprawdził??) Odpowiedz Link
bzdura24 Re: So sondziće na temad telezakópuf? 14.08.04, 09:15 powerpuffgirl napisała: > ja lóbje bardzo. szczegulnie słyną maszyne do pjeczenia hleba, multi mixery i > sóper szefy oraz oczyfiźdźie KREM FAJNALI NA ORGASM (ktoś go jusz sprawdził??) no... ja... z leggim safztyceniem mórzem pszysnadź rze dziala Odpowiedz Link
nonstop Re: So sondziće na temad telezakópuf? 14.08.04, 11:27 a szemo on (ten krem) zasyfa sie "Fajdaj na Li"? on hińzki jest? Odpowiedz Link
eirenne Re: So sondziće na temad telezakópuf? 15.08.04, 13:03 No nje, to dlatego rze najsampjerf to fajda a potem nje... Odpowiedz Link